Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" meklēs jaunu ģenerālmenedžeri

Andrejs Siliņš

"Wild" meklēs jaunu ģenerālmenedžeri
Čaks Flečers
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Minesotas "Wild" vadība pavēstījusi, ka neturpinās sadarbību ar līdzšinējo ģenerālmenedžeri Čaku Flečeru, kurš amatā bija pēdējos deviņus gadus.

"Wild" šajā sezonā izcīnīja 45panākumus regulārajā turnīrā, ko noslēdza ceturtajā vietā Rietumu konferencē. Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā Minesotas komanda tikās ar Vinipegas "Jets" un spēja izcīnīt tikai vienu uzvaru, sērijā zaudējot ar 1-4.

50 gadus vecais Flečers veica ģenerālmenedžera pienākumus jau devīto gadu pēc kārtas, pēdējos sešus gadus komanda spēja iekļūt "play-off", taču šī bija jau trešā sezona pēc kārtas, kad neizdevās pārvarēt pirmo kārtu. Labākais sasniegums Flečera veidotajām komandām bija otrās kārtas sasniegšana 2014. un 2015. gadā.

"Vēlamies pateikties Flečeram par viņa ieguldījumu kluba darbībā pēdējo deviņu gadu laikā," sacīja "Wild" īpašnieks Kreigs Līpolds, paziņojot, ka jauns līgums ar Flečeru netiks noslēgts. "Pateicos viņam par uzvarētāju mentalitātes un stabilas "play-off" komandas izveidi. Jūtu, ka pienācis laiks jaunam piegājienam, kas mērķēts uz Stenlija kausa izcīnīšanu, ko Hokeja štata līdzjutēji ir pelnījuši."

"Wild" kļuvusi par otro komandu, kas meklē jaunu ģenerālmenedžeri, iepriekš par tādu kļuva arī Karolīnas "Hurricanes".

Kluba vēsturē Minesotas komanda tālāk par otro kārtu izslēgšanas turnīrā tikusi tikai reizi - 2003. gadā spēlēts konferences finālā.

"Wild" un Kolumbusas "Blue Jackets" ir vienas no jaunākajām līgas komandām. Tās pievienojās NHL 2000. gadā. Jaunāka ir tikai Vegasas "Golden Knights", kas aizvada savu debijas sezonu līgā.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2018-04-23 21:55, pirms 6 gadiem
Kur jaasuuta CV? es domaju es vareetu pamenedzeet.

Ir pieredze stroikaa, biju brigadjors.