Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivleniekam 24 atvairīti metieni no 26, taču zaudējums pret Ontario "Reign"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kivleniekam 24 atvairīti metieni no 26, taču zaudējums pret Ontario "Reign"
Matīss Kivlenieks
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Amerikas Hokeja līgas (AHL) kārtējā mačā latviešu vārtsargs Matīss Kivlenieks atvairīja 24 no 26 pretinieku metieniem, kamēr viņa Klīvlendas "Monsters" ar 1:2 piekāpās Ontario "Reign".

Visus šajā mačā gūtos vārtus "Reign" komanda guva jau spēles pirmajā trešdaļā, kad viesi veiksmīgi realizēja divus no saviem 12 šajā periodā izdarītajiem metieniem. Atlikušajās 40 minūtēs ievērojams pārsvars piederēja "Monsters" hokejistiem, tomēr mājinieki spēja būt precīzi tikai vienreiz, piedzīvojot neveiksmi ar rezultātu 1:2.

Jāatzīmē, ka komandas savā starpā tikās arī pagājušajā naktī, toreiz pārākai ar 7:4 izrādoties "Monsters" vienībai.

"Monsters" vārtsargs Matīss Kivlenieks šovakar atvairīja 24 no 26 pretinieku izdarītajiem metieniem pa viņa sargātajiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/

  -1 [+] [-]

, 2017-10-28 23:09, pirms 7 gadiem
Kivlenieks patreiz vismaz pēc statistikas spriežot izskatās labāk, kā Gudijs.
Ja šāda statistika turpināsies, pieņemu, ka Matīss sezonas otrajā pusē varētu pretendēt uz pirmā numura vietu komandā. AHL komandas pirmais numurs ir teju jau veterāns ar ne to spīdošāko statistiku.

     [+] [-]

, 2017-10-28 23:17, pirms 7 gadiem
playthegame rakstīja: Kivlenieks patreiz vismaz pēc statistikas spriežot izskatās labāk, kā Gudijs.
Ja šāda statistika turpināsies, pieņemu, ka Matīss sezonas otrajā pusē varētu pretendēt uz pirmā numura vietu komandā. AHL komandas pirmais numurs ir teju jau veterāns ar ne to spīdošāko statistiku.
Toties ar Gudļevski komanda uzvar.
Kivleniekam šajā sezonā vienkārši ir jāplēš viss ko var un tad jau redzēs kas sanāks. Tikt Kolumbusas vārtos būs pagrūti, taču ar domu par nākotnes dublieri - kāpēc ne?

  +2 [+] [-]

, 2017-10-29 10:19, pirms 7 gadiem
Ontario rakstīja: Njaaa....Sportacentrs tiesam iet uz leju....agrak bija labs saits tagad novelota informacija un nemakuligi veidoti raksti. Vecit ja raksti pa AHL speli tad vismaz noskaidro pa kadam komandam raksti. Ontario nav Kanadas komanda. Ta ir ASV, Kalifornijas komanda. Par ko Tu vispar naudu sanem? Piebazusi saitu pilnu ar uz nerviem kritosam reklamam....klauni.
Tak domāju 90% šejieniešu zin(labākajā gadijumā) tikai Ontario provinci, kas atrodas Kanādā! Tas, ka Kaliforijā ir, latviski runājot, "miests" vai "apriņķis" pie San Bernardino ar tādu pašu nosakumu, domāju, zin tikai tie kas tur ir bijuši vai dzīvo ZA. Es tādu lietu zināju jau agrāk (ka savs "Ontario" ir arī Kalifornijā), jo bišķi par autosportu intersējos(arī aizokeāna) un savā laikā tur bija tāds "Ontario Motor speedway", kas arī nezinātājiem var izlikties pēc kādas Kanādas trases .... a ņefiga 70-tajos bija 2.5 jūdzes(~4km) liela trase Kalifornijas Ontario starp citu netālu no tagadējās Reign halles! Tas protams nemaina lietas būtību, ka autoram tiešām vajadzētu šo kļūdu ("Kanādas komanda") izlabot, lai tiešām netrakstītu te muļķības!