Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Uzbrucējs Locāns pievienojies ECHL komandai Norfolkas ''Admirals''

Agris Suveizda

Uzbrucējs Locāns pievienojies ECHL komandai Norfolkas ''Admirals''
Roberts Locāns (pa kreisi)
Foto: hokki.fi

LETA. Latviešu uzbrucējs Roberts Locāns pievienojies ECHL komandai Norfolkas "Admirals", vēsta vienība. Līgums ar 22 gadus veco Locānu noslēgts uz vienu sezonu.

Iepriekšējo sezonu Locāns pavadīja Somijas pēc spēka trešās līgas komandā "Hokki", regulārajā čempionātā 39 spēlēs gūstot 15 vārtus un veicot 22 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā trīs mačos izceļoties ar vienu precīzu metienu un vienu rezultatīvu piespēli.

Locāns 2015.gada vasarā veiksmīgi izturēja pārbaudi Rīgas "Dinamo" komandā, kuras sastāvā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā aizvadīja 19 spēles un atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Tomēr aizpērn augustā Locāns noslēdza vienošanos ar Somijas pēc spēka otrās līgas jeb "Mestis" līgā spēlējošo Keurū "KeuPa" komandu, kuras rindās 24 mačos izcēlās ar septiņiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt gadu mijā viņš pārgāja uz kopvērtējumā zemāk esošo Īsalmi IPK vienību, tās sastāvā 25 mačos regulārajās sacensībās un izkrišanas turnīrā savācot sešus vārtus un astoņas rezultatīvas piespēles. Locāns palīdzēja IPK saglabāt vietu līgā un augustā panāca vienošanos ar citu "Mestis" vienību "Peliitat", tomēr vēlāk no tās tika atbrīvots. Pirms iekļūšanas Rīgas "Dinamo" klubā Locāns vairākus gadus pavadīja Zviedrijas jaunatnes hokeja sistēmā.

Norfolkā bāzētā komanda, kas ir Beikersfīldas "Condors" pēctece, ECHL ar šādu nosaukumu spēlējusi trīs sezonas, kurās nav izdevies iekļūt izslēgšanas turnīrā. "Admirals" vienībai ir sadarbības līgums ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Arizonas "Coyotes".

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2018-06-29 08:38, pirms 6 gadiem
Lūk piemērs kā ieredņi var sačakarēt jaunu hokejistu, pieņēma nepārdomātu lēmumu, ka uz soliņa jābūt ir jaunajam un lūk sēdēja puisis uz soliņa. Progress acīmredzams. Plus vēl fārmkluba iztrūkums, tad atrodoties Rīgā vismaz tur izspēlētos.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-29 09:09, pirms 6 gadiem
maris777 rakstīja: Lūk piemērs kā ieredņi var sačakarēt jaunu hokejistu, pieņēma nepārdomātu lēmumu, ka uz soliņa jābūt ir jaunajam un lūk sēdēja puisis uz soliņa. Progress acīmredzams. Plus vēl fārmkluba iztrūkums, tad atrodoties Rīgā vismaz tur izspēlētos.
Precīzi, ja gribēja jauno kvotu, tad bija jāparedz, netikai pieteikts spēlei, bet arī vismaz 10 minūtes laukumā.

  +3 [+] [-]

, 2018-06-29 09:16, pirms 6 gadiem
Edgars rakstīja: Precīzi, ja gribēja jauno kvotu, tad bija jāparedz, netikai pieteikts spēlei, bet arī vismaz 10 minūtes laukumā.
Vai tad ir kas mainījies? Manuprāt viss pa vecam, pamats dragā, jaunie sēž uz beņķa spēļu laikā un lasa ripas pēc treniņiem, trešais varotčiks par stjuartu piestrādā izbraukumos. Idille!

     [+] [-]

, 2018-06-29 14:08, pirms 6 gadiem
Pēc labas sezonas ECHL var tikt uz AHL vai RD

     [+] [-]

, 2018-06-29 19:54, pirms 6 gadiem
Visas iespeejas pieraadiit ka visi ir kludijushies un pieklauveet pie NHL durviim. Tas skan jociigi, bet augums vinam ir un speeleet arii maak cita lieta vai sanemsies, straadaas un buus kaartiigi sagatavojies sezonai. Dzekam vienkaarshi jaavaac statistika.