Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Rubīns: "Vārti pret Kanādu bija maza sapņa piepildījums"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rubīns: "Vārti pret Kanādu bija maza sapņa piepildījums"
Kristiāns Rubīns un brāļi Bukarti svin vārtu guvumu
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kristiāns Rubīns patlaban ir bez kluba, varbūt paliks Eiropā, taču mērķis ir Nacionālā hokeja līga (NHL). Mūsu spēlētājs augstu vērtē nacionālās valstsvienības galveno treneri Bobu Hārtliju un nav pārsteigts par savas debijas reizē parādīto sniegumu pasaules čempionātā, lasāms laikrakstā "Latvijas Avīze".

Pasaules čempionāta debitants sakrāja 2 (1+1) rezultativitātes punktus, starp mūsu aizsargiem tas bija dalīts labākais rādītājs. Ripu iemeta pret Kanādas izlasi. "Bija labas epizodes un ne tik labas, pats neesmu pārsteigts. Vārti pret Kanādas izlasi bija maza sapņa piepildījums," atzīst 20 gadus vecais Kristiāns Rubīns.

Latvijas hokeja aizsargs izteicies, ka valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs devis vairāk, salīdzinot ar jebkuru citu treneri divos gados. Slavenais kanādietis norādīja, pie kā jāpiestrādā, lai veiksmīgi spēlētu pieaugušo līmenī.

Mūsu talantīgais hokejists savulaik netika izvēlēts NHL draftā. Dažreiz paskatās, ka otrajā kārtā draftētais "nav nemaz tik labs" un domā, ka "varētu būt viņa vietā, kāpēc notiek tik negodīgi..."

Aizvadītajā sezonā Kristiāns Rubīns spēlēja Kanādas junioru līgas WHL klubā "Medicine Hat Tigers", kur 66 mačos savāca 31 (8+23) rezultativitātes punktu. Par jauno sezonu vēl nav zināms, patlaban ir bez kluba, varbūt spēlēs Eiropā, taču mērķis ir NHL. Vasarā slido "Kurbada" hallē kopā ar vairākiem Latvijas izlases hokejistiem.

Ziemeļamerikas mačos 194cm garais un 96kg smagais latvietis vēlējās arī izkauties, taču bija jāsargā operētais plecs, kurā ir skrūves. Bez tam kautiņa gadījumā tur pieņemts spēkoties ar līdzīga izmēra pretinieku, bet "ar tādu īsti negribējās kauties".

Augstskolas RISEBA uzņēmējdarbības studentam mācības nepadodas viegli. Vēl divi gadi jānolauž, izglītība ir vajadzīga.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Latvijas Avīze", Ilmārs Stūriška

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 23:37, pirms 6 gadiem
Domāju, ka Rubīns dosies atpakaļ uz Zviedriju.

     [+] [-]

, 2018-07-22 10:36, pirms 6 gadiem
Dažreiz paskatās, ka otrajā kārtā draftētais "nav nemaz tik labs" un domā, ka "varētu būt viņa vietā, kāpēc notiek tik negodīgi..."

Vēl divi gadi jānolauž, izglītība ir vajadzīga.


Lai man piedod par kritiku, nav nekā personīga, bet šāds atstāstījums plāna punktu veidā, tagad skaitās raksts?