Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram otrajā mačā otrie vārti, Rubīnam otrā piespēle

Rolands Eliņš

Balceram otrajā mačā otrie vārti, Rubīnam otrā piespēle
Rūdolfu Balceru apsveic partneri
Foto: Kamloops Blazers

Rietumu hokeja līgā (WHL) rezultatīvi savu pirmo nedēļas nogali turpina aizvadīt Rūdolfs Balcers un Kristiāns Rubīns, otro dienu pēc kārtas izceļoties ar rpunktiem.

Rūdolfs Balcers savā WHL debijā vakar izcēlās ar diviem punktiem (1+1), bet šonakt „Blazers” sastāvā guva komandas vienīgos vārtus 1:5 zaudējumā Kelovas „Rockets”. Balcers to paveica spēles 52. minutē, kad komanda jau bija ielaidusi piecus vārtus. Viņš spēlēja komandas pirmajā maiņā un pabeidza maču ar lietderības koeficientu mīnus viens.

Rezultatīva nakts arī aizsargam Kristiānam Rubīnam, kurš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja „Tigers” ar 9:3 sasist „Hurricanes”. Arī Rubīns mača protokolā atzīmēts kā pirmās maiņas spēlētājs. Viņš maču pabeidza ar +1, kā arī divām soda minūtēm. Rubīns arī WHL debijas mačā bija izdarījis rezultatīvu piespēli.

Savukārt Ontario Hokeja līgā Renārs Krastenbergs pēc debijas spēlē savāktā 1+1 šonakt palika bez punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu „Generals” rezultatīvajā zaudējumā „Greyhounds” (5:8). Krastenbergs izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) vārtus guva Erlends Kļaviņš, kura komanda Omahas „Lancers” ar 1:2 zaudēja „Musketeers”. Kļaviņš, kurš maču noslēdza ar +1 un diviem metieniem pa vārtiem, pretinieku vārtos pārspēja Matīsu Kivlenieku, kurš atvairīja 20 pārējos Omahas hokejistu metienus un tika atzīts par mača trešo zvaigzni.

Bet Ziemeļamerikas Hokeja līgā (NAHL) vārtu guvums Ričardam Bernhardam, tiesa, viņam arī četras soda minūtes „Blues” 2:5 zaudējumā pret „Blizzard”. Piecās sezonas spēlēs Bernhardam šie ir otrie vārti un piektais punkts. Savukārt Filips Buncis izcēlās ar rezultatīvu piespēli „Tomahawks” uzvarā 2:1 pār trīs Latvijas hokejistu pārstāvēto „Mudbugs”. Tās sastāvā ne Kristers Jākobsons, ne Ēriks Zohovs, ne Tomass Zeile vienīgo vārtu guvumu nepiedalījās, un visi maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr „Rebels” uzvarā ar 3:0 pār „Wildcats” piedalījās aizsargs Gvido Jansons, arī punktus negūstot, bet izdarot divus metienus pa vārtiem. Bet Roberts Bļugers „Ice Dogs” sastāvā cieta zaudējumu pēcspēles metienos pret „Minotauros” (4:5).

Izmantotie resursi:
NAHL.com | North American Hockey League | NAHL
WHL Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja