Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis paliek rezervē, Jevpalovs bez punktiem "Barracuda" zaudējumā

Gudļevskis paliek rezervē, Jevpalovs bez punktiem "Barracuda" zaudējumā
Sirakjūzas "Crunch" spēlētāji atzīmē vārtu guvumu
Foto: https://www.facebook.com/syracusecrunch/

Amerikas hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņās pusfinālā pie uzvaras tika Kristera Gudļevska pārstāvētais Sirakjūzas “Crunch” klubs, kas pieveica Providenses “Bruins” ar 5:4 un izvirzījās vadībā sērijā ar 2:1, bet Ņikitas Jevpalova Sanhosē “Barracuda” piedzīvoja zaudējumu pret Grandrapīdes “Griffins” ar 2:4 un sērijā atrodas iedzinējos ar 1:2.

Otrajā periodā “Crunch” bija vadībā ar 3:0, bet trīs minūtes līdz pamatlaika beigām rezultāts bija 4:3. Korija Konačera metiens tukšos vārtos atnesa Sirakjūzas komandai uzvaru, lai gan pēdējā minūtē “Bruins” atkal izdevās samazināt rezultāta pārsvaru līdz minimumam – 5:4. Kristers Gudļevskis “Crunch” uzvaru noskatījās no malas, bet viņa konkurents Maiks Makkena atvairīja 37 no 41 metiena. Kaldera kausa “play-off” Gudļevskis bijis laukumā vien 38 minūtes, kuru laikā atvairījis visus 14 metienus. Nākamā sērijas spēle notiks 27. maijā.

Ņikitas Jevpalova ”Barracuda” divas reizes izvirzījās vadībā spēlē pret Grandrapīdes ”Griffins”, pirmo trešdaļu pabeidzot ar 1:2, bet noslēdzošajā periodā ”Griffins” guva trīs bezatbildes vārtos, izcīnot uzvaru ar 4:2, kas ir jau otrā sērijā līdz četrām uzvarām. Jevpalovs pie punktiem netika, spēles laikā atzīmējoties ar vienu metienu pa vārtiem, desmt Kaldera kausā spēlēs pagaidām paliekot ar negatīvu lietderības koeficientu -1 bez vārtiem un piespēlēm Nākamais sērijas mačs notiks 27. maijā.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...

     [+] [-]

, 2017-05-25 08:57, pirms 7 gadiem
Apskatiet rezultātus: Cash4Visits.com Earn Money easily by promoting...

  -1 [+] [-]

, 2017-05-25 12:30, pirms 7 gadiem
Nesaprotu kapēc McKenna tiek tik spītīgi likts vārtos. 34 gadus vecs pret Kristera 24. AHL taču skaitās attīstības līga.
Ar Kristeru laikam tur ir cauri - nevarētu teikt, ka tajās retajās reizēs, kad viņam deva iespēju viņš tur nogāza podus, bet kaut kam droši vien tīri kā personība nav iepaticies.