Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam -1, komandai uzvara pagarinājumā

Andrejs Siliņš

Krastenbergam -1, komandai uzvara pagarinājumā
Renārs Krastenbergs
Foto: Goodall Media / oshawagenerals.com

Naktī uz pirmdienu Ontario hokeja līgā (OHL) Kanādā pie panākuma tika 19 gadus vecā latviešu uzbrucēja Renāra Krastenberga pārstāvētā komanda Ošavas "Generals".

"Generals" savā laukumā tikās ar Otavas "67's" un pēc divām spēlētām trešdaļām bija vadībā ar 3:1, taču pēdējās divdesmit pamatlaika minūtēs pārsvaru nenoturēja. Viesi panāca neizšķirtu (3:3), un uzvarētāja noskaidrošana bija jāpārliek uz papildlaiku. Ilgi gan tas nevilkās, jo jau 13. sekundē "Generals" guva uzvaras vārtus, svinot panākumu visā mačā ar 4:3.

Renārs Krastenbergs ar rezultativitāti neizcēlās, izdarīja divus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie negatīva lietderības koeficienta (-1), jo laukumā atradās otro vārtu zaudēšanas brīdī.

"Generals" ar 49 punktiem 48 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu divīzijā un sesto starp desmit Austrumu konferences komandām.

Latviešu juniors Krastenbergs šajā sezonā aizvadījis 41 maču un izcēlies ar 13 vārtiem, 11 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 26 soda minūtēm un pozitīvu lietderības rādītāju (+2).