Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram 18. vārti sezonā, pa Kivlenieka vārtiem izdara 41 metienu

Andrejs Siliņš

Balceram 18. vārti sezonā, pa Kivlenieka vārtiem izdara 41 metienu
Rūdolfs Balcers
Foto: San Jose Barracuda

Ar vārtu guvumu Amerikas hokeja līgā (AHL) naktī uz svētdienu izcēlās Rūdolfs Balcers, taču latviešu uzbrucēja pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 3:7 piekāpās Ontario "Reign", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Balcers guva savas komandas trešos vārtus trīs minūtes pirms otrās trešdaļas beigām, uz to brīdi rezultātam kļūstot 3:6. Rūdolfam reģistrēti arī trīs metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients (-1). Savā debijas sezonā Rūdolfs guvis nu jau 18. vārtus un sakrājis 41 rezultativitātes punktu.

Komandai šis bija ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs un tā ieņem pēdējo vietu Klusā okeāna divīzijā. Šosezon vēl atlikušas deviņas spēles.

Citā mačā Matīss Kivlenieks atvairīja 37 no 41 metiena, tomēr Klīvlendas "Monsters" pagarinājumā ar 3:4 savā laukumā vairāk nekā 15 tūkstošu līdzjutēju priekšā atzina Sandjēgo "Bulls" pārākumu. Izšķirošā ripa Kivlenieka vārtos nonāca nepilnas trīs minūtes pēc papildlaika sākšanās. "Monsters", kam šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, atrodas pēdējā septītajā vietā Centrālajā divīzijā.

Panākumu izcīnīja "Penguins", kas viesos ar 5:4 pēcspēles metienos uzveica Binghemptonas "Devils". Teodors Bļugers uzvarētāju rindās protokolā atzīmējās ar divām soda minūtēm, ko saņēma 57 sekundes pirms otrās trešdaļas beigām. Bļugeram tika uzticēts arī viens no pēcspēles metieniem, taču latviešu uzbrucējs vārtus neguva. "Penguins" atrodas otrajā vietā Atlantijas okeāna divīzijā.

Savienoto Valstu līgā (USHL) zaudējums Vernera Egles pārstāvētajai Medisonas "Capitols", kas ar 2:5 mājās atzina "Lumberjacks" pārākumu. Egle tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta (-1). 18 gadus vecajam liepājniekam šosezon 44 mačos 11 vārti un septiņas piespēles. "Capitols" pēc 53 spēlēm atrodas priekšpēdējā astotajā vietā Rietumu konferencē.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-25 09:40, pirms 6 gadiem
Kivleniekam un Balceram klubi AHL plovos izskatās, ka netiks tik jautājums vai lielie klubi, kas ir tuvu PO un visdrīzākais arī tiks PO šos uz ploviem paturēs vai palaidīs...

  +2 [+] [-]

, 2018-03-25 11:13, pirms 6 gadiem
Dzierkals baigi pieklusis - pēdējās 5 spēlēs bez rez. punktiem. Kaut, piemēram, aizvakar vēl spēlēja 1. maiņā...

  +3 [+] [-]

, 2018-03-25 11:41, pirms 6 gadiem
San Diego ''Gulls'', nevis ''Bulls'', draudziņ.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-25 15:28, pirms 6 gadiem
Haļava.