Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam sausā uzvara, E. Kuldam zaudējums, abās CHL sērijās rezultāts 1:2

Rolands Eliņš

Jevpalovam sausā uzvara, E. Kuldam zaudējums, abās CHL sērijās rezultāts 1:2
Ņikita Jevpalovs
Foto: Claude Denis

Ņikitas Jevpalova pārstāvētā „Armada” vienība QJMHL izslēgšanas spēļu pusfinālā ar 3:0 pieveikusi „Drakkar” un panākusi rezultātu 1:2 sērijas kopvērtējumā. Savukārt tik veiksmīgi negāja Edgaram Kuldam un viņa Edmontonas „Oil Kings”, kura WHL pusfinālā ar 2:5 atzina Kalgari „Hitmen” pārākumu.

Bleinvilas-Boisbriandas „Armada” komanda Kvebekas junioru hokeja līgā bija nokļuvusi diezgan neapskaužamā situācijā, jo pusfināla sērijā bija zaudējusi pirmajās divās spēlēs, nonākot iedzinējos 0:2. Līdz ar to no Ņikitas Jevpalova un viņa komandas biedriem šonakt tika pieprasīta tikai un vienīgi uzvara, ko viņi arī izcīnīja.

Kamēr mača lielāko daļu kāda no komandām atradās vairākumā (kopā piešķirti 25(!) divu minūšu noraidījumi), „Armada” guva vārtus katrā periodā, turklāt izdarīja uz pusi vairāk metienus nekā pretinieki (36:17), kuri „Armada” vārtus atslēgt neprata un zaudēja ar 0:3.

Ņikita Jevpalovs komanda uzvaru sekmēja, izdarot vienu metienu ap vārtiem un divus spēka paņēmienus. Viņš arī nopelnīja divas soda minūtes un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Tikmēr Rietumu hokeja līgā zaudējumu ar rezultātu 2:5 piedzīvojusi Edmontonas „Oil Kings” ar Edgaru Kuldu sastāvā, un arī šajā pusfināla sērijā rezultāts kļuvis 1:2. „Oil Kings” gan spēja pirmie izvirzīties vadībā pirmajā periodā, taču pagalam neveiksmīgs otrais periods (pieci ielaisti vārti 13 minūšu laikā) izdzēsa visas edmontoniešu cerības uz uzvaru.

Edgars Kulda punktus šajā spēlē neguva un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Gan Kuldas, gan Jevpalova komandas savas nākamās spēles aizvadīs jau rītdien. Jāatgādina, ka abu pārstāvētās līgas (WHL un QJMHL) ir apvienotas Kanādas hokeja līgā (CHL), līdz ar to teorētiski abiem Latvijas hokejistiem ir iespēja spēkoties savā starpā CHL finālā.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
WHL Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-24 09:21, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: Pulveris vēl mūsējiem sauss?
Kuldam 12 spēlēs 11 punkti play-off, Jevpalovam 7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-24 13:38, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: uz lielāku rezultavitāti nav ko cerēt?
spēlēs, kur abas komandas kopā neiemet vairāk kopā par 3 goliem, ir diezgan grūti cerēt uz kādu rezultativitāti. šeit vairāk ir raksturu cīņa. (kas arī ir ļoti būtiski priekš jauno spēlētāju nākotnes karjeras).

     [+] [-]

, 2013-04-24 17:50, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: spēlēs, kur abas komandas kopā neiemet vairāk kopā par 3 goliem, ir diezgan grūti cerēt uz kādu rezultativitāti. šeit vairāk ir raksturu cīņa. (kas arī ir ļoti būtiski priekš jauno spēlētāju nākotnes karjeras).
Nu kā kad Edmontona spēlē, piem. šajā spēlē 2 goli, bet iepriekšējā veeli 6 (kad Kuldam bija 2 piespēles).

  +1 [+] [-]

, 2013-04-24 17:54, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Nu kā kad Edmontona spēlē, piem. šajā spēlē 2 goli, bet iepriekšējā veeli 6 (kad Kuldam bija 2 piespēles).
bet es jau par šim spēlēm, kad punkti netika gūti