Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Marlies" bez Dzierkala uzvar pagarinājumā un panāk 2-0

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Marlies" bez Dzierkala uzvar pagarinājumā un panāk 2-0
Toronto "Marlies"
Foto: AHL

Amerikas Hokeja līgas Austrumu konferences finālā 2-0 panākusi Toronto "Marlies", savā laukumā vēlreiz pieveicot "Lehigh Valley Phantoms" – 3:2 pagarinājumā. Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals palika ārpus pieteikuma.

Laukuma saimniekiem uzvaru atnesa somu uzbrucēja Miro Āltonena trešie vārti divos aizvadītajos mačos. Pretinieku zonu sasniedza zviedru aizsargs Kārls Grundstrems, kurš tālāk piespēlēja tautietim Kallem Rosenam. Savukārt viņš ripu nogādāja līdz citam zviedram Andreasam Jūnsonam, bet pēc viņa lieliskās piespēles Āltonenam atlika pielikt nūju.

Lielisku spēli uzvarētāju vārtos aizvadīja Garets Sparks, kurš tika galā ar 35 metieniem, tostarp glābjot komandu minūti pirms uzvaras vārtiem. "Lehigh Valley Phantoms" divas reizes izvirzījās vadībā, taču abos gadījumos laukuma saimniekiem ātri izdevās atjaunot līdzsvaru. Ja pirmajā reizē tas prasīja nepilnas divas minūtes, tad otrajā reizē – tikai 23 sekundes.

21 gadu vecais latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals pēc izstāšanās no ECHL izslēgšanas mačiem tika izsaukts uz Toronto "Marlies" kā rezervists, tomēr pie teikšanas viņš pagaidām nav ticis. Regulārajā sezonā Dzierkals "Marlies" rindās piedalījās četrās spēlēs, pie punktiem netiekot.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/miro-the-hero-as...

     [+] [-]

, 2018-05-21 10:03, pirms 6 gadiem
Pat AHL netiek, bet te daudzi gribēja PČ Latvijas izlases pirmajā maiņā likt.

     [+] [-]

, 2018-05-21 14:11, pirms 6 gadiem
Dzierkals izskatijas loti labs prospekts, bet laikam nekas no vina tur nebus!

     [+] [-]

, 2018-05-21 14:35, pirms 6 gadiem
Visi jau noraksta čali...Ja Dzierkals nākamsezon paliks Toronto sistēmā, noteikti spēles AHL. Marlies ir vairāki līdzīgi spēlētāji+vēl pērnā gada trauma, tāpēc mērķis bija šogad spēlēt ECHl, nevis sēdēt uz AHL soliņa ar 2 minūšu spēles laiku. Jautājums tikai, vai Mārtiņam būs pacietība un nevēlēsies ko mainīt. Gan jau Matuļa runas par interesi uz dinamo nav bez pamata, lai gan to es negribētu redzēt.