Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks atvaira 33 metienus uzvarā, Balcers izdara sešus metienus zaudējumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kivlenieks atvaira 33 metienus uzvarā, Balcers izdara sešus metienus zaudējumā
Matīss Kivlenieks
Foto: John Saraya/Cleveland Monsters

Amerikas Hokeja līgā uzvaru izcīnīja vārtsargs Matīss Kivlenieks un Klīvlendas "Monsters", bet zaudējumu piedzīvoja Rūdolfs Balcers un Sanhosē "Barracuda". Tikmēr junioros Verneram Eglem divi vārti un rezultatīva piespēle.

Amerikas Hokeja līgā Klīvlendas "Monsters" izbraukumā ar 5:2 apspēlēja Rokfordas "IceHogs". Galvenais izrāviens tika izdarīts laika posmā no 24. līdz 29. minūtei, kad izdevās gūt pirmos trīs vārtus mačā. Matīss Kivlenieks uzvarētāju vārtos atvairīja 33 no 35 metieniem, izcīnot desmito panākumu sezonā.

Sanhosē "Barracuda" viesos ar 1:2 atzina Stoktonas "Heat" pārākumu. Rūdolfs Balcers spēlēja pirmajā maiņā, izdarot sešus metienus pa pretinieku vārtiem un dueli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

ECHL Orlando "Solar Bears" ar 2:1 pēcspēles metienos pieveica Vorčestras "Railers". Laukuma saimnieki izlīdzinājumu panāca sešas sekundes pirms pirmās trešdaļas noslēguma, kā arī realizēja divus no četriem bullīšiem. Mārtiņš Dzierkals izdarīja divus metienus, neizmantoja savu bullīti, vienā piegājienā nopelnīja četras soda minūtes par spēli ar augstu paceltu nūju un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savienoto Valstu Hokeja līgā Medisonas "Capitols" izbraukumā ar 8:4 sakāva Čikāgas "Steel", lai gan 22. minūtē atradās iedzinējos ar 0:3. Uzvarētāju rindās pirmās maiņas uzbrucējs Verners Egle izcēlās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli, maču pabeidzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +3 un četriem metieniem pa vārtiem. Viņš izcēlās noslēdzošajā trešdaļā, precīzos metienus izdarot ar minūtes un 16 sekunžu intervālu.

NCAA "American International" ar 1:0 pieveica "Holy Cross", Jānim Jakam četri metieni un neitrāla lietderība. "Clarkson" ar 2:5 piekāpās "Harvard", Haraldam Eglem trīs metieni un neitrāla lietderība. "Quinnipiac" ar 4:1 pieveica "Rensselaer", Kārlim Čukstem trīs metieni un neitrāla lietderība. "Arizona State" ar 3:5 atzina "Michigan Tech" pārākumu, Gvido Jansonam negatīvs lietderības koeficients -1, bet Filips Buncis nopelnīja noraidījumu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību. "Maine" ar 0:5 atzina "Boston College" pārākumu, Eduardam Tralmakam četri metieni un negatīva lietderība -2.

Rietumu hokeja līgā "Medicine Hat Tigers" ar 4:3 pagarinājumā pieveica "Swift Current Broncos". Savainotais aizsargs Kristiāns Rubīns joprojām nespēlē.

     [+] [-]

, 2018-02-18 09:53, pirms 6 gadiem
Lai arī Blue Jackets iemainīja pieredzējušo vārtsargu, Kivlenieks turpina spēlēt. Prieks!

  +2 [+] [-]

, 2018-02-18 09:59, pirms 6 gadiem
playthegame rakstīja: Lai arī Blue Jackets iemainīja pieredzējušo vārtsargu, Kivlenieks turpina spēlēt. Prieks!
Zatkoff traumēts kādu laiciņu atpakaļ, no ECHL izsaukts Kulbakovs rezervē...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-18 12:42, pirms 6 gadiem
Jebkurā gadījumā uz sezonas beigām Kivleniekam statistika sāk uzlaboties un uzvaru skaits pieaug straujāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-02-18 13:56, pirms 6 gadiem
Kivleniekam šomēnes ir atzīstams sniegums 4 uzvaras, 1 zaudējums. Janvārī 2-4, decembrī 2-6, novembrī 2-2, oktobrī 0-3.