Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkals debitē AHL ar -1, Kivlenieks ielaiž piecus vārtus

Dzierkals debitē AHL ar -1, Kivlenieks ielaiž piecus vārtus
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Christian Bonin/Solar Bears

Aizvadītajā naktī uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals debitēja AHL klubā „Marlies” pēc 15 aizvadītajām spēlēm ECHL līgā, vārtsargs Matīss Kivlenieks tika pārspēts piecas reizes, bet Teodora Bļugera komanda piedzīvoja zaudējumu pret Kristera Gudļevska vienību.

Amerikas hokeja līgā (AHL) uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals debitēja Toronto „Marlies” sastāvā, pirmajā spēlē atzīmējoties ar diviem metieniem un -1. Teodors Bļugers saņēma divas minūtes „Penguins zaudētajā mačā pret „Sound Tigers”, kuru vārtos 22:59 minūtes aizvadīja Kristers Gudļevskis, atvairot septiņus no astoņiem metieniem. ”Sanhosē „Barracuda” piekāpās „Condors” ar 2:4. Rūdolfs Balcers atzīmējās ar diviem metieniem un maču pabeidza ar -1. Uzbrucējs joprojām ir komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 17 (3+14) punktiem. Matīss Kivlenieks atvairīja 27 no 32 metieniem „Monsters” zaudējumā papildlaikā pret „Stars”.

Kristofera Binduļa „Stingrays” ar 1:0 apspēlēja „Everblades” ECHL mačā, latviešu aizsargs vienu reizi meta pa vārtiem. Rietumu hokeja līgā (WHL) „Tigers” pēcspēles metienu sērijā pārspēja „Oil Kings” – 4:3. Kristiāns Rubīns maču uzsāka sākumsastāvā, bet pabeidza ar +1 un trīs metieniem.

NCAA čempionātā „Lake Superior” nospēlēja neizšķirti 3:3 pret „Michigan Tech”, Marekam Mitenam atvairot 33 no 36 metieniem, bet „Arizona State” ar 0:4 piekāpās „Colorado College”, Gvido Jansonam un Filipam Buncim paliekot ar neitrālu lietderību.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...
WHL Network
All the News and Much More : College Hockey News

  -4 [+] [-]

, 2017-12-17 09:22, pirms 6 gadiem
Kautkā Kivlenieks jau katru spēli sāk pa 3 un vairāk laist iekšā, gribētos kādu labu sauso viņam, kas ar Gudļevski? Cik nopietni?

  +3 [+] [-]

, 2017-12-17 09:56, pirms 6 gadiem
autors jau varēja pieminēt šo par Gudļevska traumu: Gudlevskis made seven saves on eight shots in 22:29 of work before pulling himself due to a lower-body injury early in the second period. ... Site Map - SoundTigers.com .

  -4 [+] [-]

, 2017-12-17 10:55, pirms 6 gadiem
All Hokej Lieg (AHL) vispār stiprs ir? Es tikai PSRS čempiņu skatījos, tad vairs nē. Dzirdēju, ka mūsu gāzes tas boss esot Krievijā uztaisījis KHL līgu ja? Šeit baigi interesanta mājas lapa īstenībā daudz var uzzināt. Man tagad beidzot mazdēls uzlika datoru ar peli. Tagad ēdu zefīrus un lasu. Patīk komentēt.
Slēpts komentārs: pernambucano

  +2 [+] [-]

, 2017-12-17 15:33, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Teicami! Diez vai līdz Špeņgļeram paspēs pievienoties Dinamiešiem?
Tak Dzierkals neies uz Dinamo, tas nu ir skaidrs, labāk lai čalis Amerikā pacinās un varbūt nākamo sezonu tiks Maple Leafs sastāvā... Tas viņam svarīgaks!