Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram piespēle AHL, Krastenberga komanda zaudē ar 6:12

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balceram piespēle AHL, Krastenberga komanda zaudē ar 6:12
Rūdolfs Balcers
Foto: AP/Scanpix

Amerikas Hokeja līgā punktus turpina krāt uzbrucējs Rūdolfs Balcers, Ontario Hokeja līgā šovu sarīkoja Renārs Krastenbergs un Ošavas "Generals", bet NCAA ar 40 pretinieku metieniem galā tika Mareks Mitens.

Sanhosē "Barracuda" savā laukumā ar 2:3 zaudēja Sanantonio "Rampage". Pretinieki izdarīja par 20 metieniem vairāk un divreiz realizēja skaitlisko vairākumu. Izšķirošā bija noslēdzošā trešdaļa, kurā viesi guva divus vārtus. Uzvaras ripa tika iemesta divas minūtes līdz beigām.

Rūdolfs Balcers spēlēja "Barracuda" pirmajā maiņā un izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot realizēt vairākumu. Trīs mačos latvietis savācis trīs punktus. Tāpat viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vilksas-Bāras/Skrentonas "Penguins" viesos piekāpās Lehaivolejas "Phantoms" ar 2:3, abus vārtus iemetot beidzamajā trešdaļā, taču atspēlēšanās neizdevās. Teodors Bļugers izdarīja vienu metienu un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Trīs mačos viņa kontā ir viena piespēle.

Otro zaudējumu trīs spēlēs piedzīvoja Bridžportas "Sound Tigers", kas izbraukumā ar 2:3 piekāpās Šarlotes "Checkers", abus vārtus gūstot vairākumā. Laukuma saimnieki uzvaras ripu iemeta 48. minūtē, tobrīd dubultojot pārsvaru. Kristers Gudļevskis maču vēroja no malas, jo bija vārtos dienu iepriekš, kaldinot panākumu.

Hēršijas "Bears" savā laukumā atzina Belvilas "Senators" pārākumu – 2:5. Viesi izdarīja par 16 metieniem vairāk. Kristofers Bindulis nebija pieteikumā. Toronto "Marlies" izbraukumā ar 3:2 pārspēja Providensas "Bruins", bet Mārtiņš Dzierkals nav ielauzies komandas sastāvā.

Ontario Hokeja līgā par šovu parūpējās Ošavas "Generals" un Ouvenas "Sound Attack" – 6:12.Uguņošana notika jau pirmajā trešdaļā, mājiniekiem iemetot četrus vārtus, bet "Generals" atbildot ar vienu precīzu metienu. Tomēr otrais periods pārspēja visu – astoņi precīzi metieni.

Renārs Krastenbergs zaudētāju rindās izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot piecas sekundes līdz otrās trešdaļas beigām panākt 4:9. Tāpat latvietis izdarīja divus metienus pa vārtiem. Astoņās spēlēs Krastenbergs sakrājis piecus punktus.

NCAA "Lake Superior" cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Michigan Tech". Mareks Mitens tika galā ar 40 sāncenšu metieniem. Abus vārtus viņš ielaida pirmajā trešdaļā, kapitulējot ar pusotras minūtes intervālu.

"Arizona State" ar 2:3 piekāpās "Air Force", Gvido Jansonam un Filipam Buncim paliekot bez punktiem. "Quinnipiac" ar 3:2 apspēlēja "Vermont", bet arī Kārlis Čukste ar punktiem neizcēlās. "American International" ar 1:3 zaudēja "Massachusetts", bet Jānis Jaks neizcēlās. Tāpat kā Haralds Egle "Clarkson" uzvarā ar 4:2 pret "Western Michigan".

USHL Jongstaunas "Phantoms" izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Fargo "Force". Ēriks Žohovs izdarīja piecus metienus, nopelnīja noraidījumu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-15 10:25, pirms 7 gadiem
Balcers ir labi sācis sezonu- vidēji punkts spēlē. Lai izdodas arī labs turpinājums!

  +1 [+] [-]

, 2017-10-15 10:54, pirms 7 gadiem
par NCAA rakstot, Brože samānījies - Haralds Egle vakar nespēlēja (šosezon vēl nevienu spēli nav aizvadījis): Welcome to collegehockeystats.net .

  -4 [+] [-]

, 2017-10-15 12:12, pirms 7 gadiem
dzierkals tiesam tik svaks,ka Ahl nevar tikt

     [+] [-]

, 2017-10-15 16:47, pirms 7 gadiem
endrju bernarskis-filma rintintins rakstīja: dzierkals tiesam tik svaks,ka Ahl nevar tikt
Toronto Marlies sastāvā ir 6 spēlētāji uz viņa pozīciju, neskaitot pašu Dzierkalu. Un Dzierkals ir vienīgais bez AHL/NHL pieredzes.