Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers divas reizes piespēlē un sekmē "Barracuda" uzvaru

Balcers divas reizes piespēlē un sekmē "Barracuda" uzvaru
Rūdolfs Balcers
Foto: sjbarracuda.com

Aizvadītajā naktī pie panākumiem Amerikas hokeja līgā (AHL) tika gan Rūdolfa Balcera, gan Teodora Bļugera pārstāvētās komandas, bet Austrumu krasta hokeja līgā uzvaru svinēja arī Kristofera Binduļa pārstāvēta „Stingrays”.

„Barracuda” ar 5:2 pārspēja „Roadrunners”. Rūdolfs Balcers pa vārtiem nemeta, taču atzīmējās ar divām piespēlēm, sezonas laikā sakrājot jau 17 (3+14) punktus, nostiprinoties „Barracuda” rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Citā līgas mačā „Penguins” ar 6:3 uzvarēja „Thunderbirds”. Teodors Bļugers maču pabeidza ar -1, bet 24 mačos guvis piecus vārtus un atdevis sešas piespēles.

Arī Kristofers Bindulis noslēdza „Stingrays” uzvarēto spēli pār „Everblades” ECHL ar -1 lietderību. Šīs bija astotais mačs aizsargam, kurš guvis divus vārtus un atdevis četras piespēles. Rietumu hokeja līgā (WHL) „Tigers” ar 3:6 piekāpās „Americans”. Neskatoties uz zaudējumu, Kristiāns Rubīns (2+9 sezonā) nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...
WHL Network

  -1 [+] [-]

, 2017-12-14 09:29, pirms 6 gadiem
Donskoi atgriezies komandas sastāvā, pašlaik viņi ir 14 uzbrucēji (O'Regan izsaukts), viens spēlētājs izkrīt, un Balcers jau uguņos NHL

     [+] [-]

, 2017-12-14 10:15, pirms 6 gadiem
FUNI, Balcers netaisās / nebriest uz Dinamo??

  +1 [+] [-]

, 2017-12-14 11:40, pirms 6 gadiem
Gaidam Balcera debiju NHL, šosezon.