Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam 1+1, Gudļevskis atvaira 29 metienus, bet zaudē papildlaikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ābolam 1+1, Gudļevskis atvaira 29 metienus, bet zaudē papildlaikā
Kristers Gudļevskis
Foto: auburnpub.com

Ziemeļamerikas hokeja laukumos spēles aizvadījuši vairāki Latvijas hokejisti. Rezultatīvākais bija centra uzbrucējs Rodrigo Ābols, kurš piedalījās divos no septiņiem vārtu guvumiem. Savukārt Kristers Gudļevskis atvairīja 29 metienus, un komandai ar to pietika viena punkta izcīnīšanai.

Amerikas Hokeja līgā Sirakjūzas "Crunch" izbraukumā ar 1:2 pagarinājumā atzina Jutikas "Comets" pārākumu. Kristers Gudļevskis, kurš kapitulēja 25. un 64. minūtē, atvairīja 29 no 31 sāncenšu metiena. Viesi atspēlējās noslēdzošajā trešdaļā, tomēr izcīnīt uzvaru neizdevās. Latviešu vārtsargs pirms divām dienām tika izsaukts no Nacionālās hokeja līgas, bet septiņas stundas vēlāk mēroja ceļu atpakaļ.

Vilkes-Bēres/Skrentonas "Penguins" izbraukumā ar 2:1 pieveica Toronto "Marlies", izšķirošos vārtus trīs minūtes pirms pamatlaika beigām iemetot Tomam Sestito. Tobrīd laukumā atradās arī latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, tādējādi tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Punktus viņš nesavāca, bet izdarīja vienu metienu.

Kvebekas Junioru hokeja līgā "Acadie-Bathurst Titan" otro reizi piecu dienu laikā pieveica Monktonas "Wildcats", šoreiz sāncenšus izbraukumā sagraujot ar 7:0. Rodrigo Ābols maču noslēdza ar diviem rezultativitātes punktiem, piespēlējot trešajos un gūstot sestos vārtus. Tādējādi viņš sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2, izdarīja divus metienus un uzvarēja deviņos no 16 iemetieniem.

Rietumu hokeja līgā "Medicine Hat Tigers" savā laukumā ar 3:4 piekāpās "Prince George Cougars". Viesi izlīdzinājumu panāca un uzvaras ripu iemeta trešajā trešdaļā. Aizsargs Kristiāns Rubīns spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-12 10:07, pirms 7 gadiem
Ceru ka Pēdējā sezona Lightening sistēmā, labāk lai aizmanina uz kādu citu sistēmu kur tikai viens stabils NHL vīrs! tad vismaz par otro vietu sastāvā varētu cīnīties, te pat izredžu nav! Kamēr Bišops traumēts, hm gudiju izsauca, pat vienu spēli neiedeva pilnu nospēlēt, nu galīgs stulbums!

     [+] [-]

, 2017-01-12 12:08, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Ceru ka Pēdējā sezona Lightening sistēmā, labāk lai aizmanina uz kādu citu sistēmu kur tikai viens stabils NHL vīrs! tad vismaz par otro vietu sastāvā varētu cīnīties, te pat izredžu nav! Kamēr Bišops traumēts, hm gudiju izsauca, pat vienu spēli neiedeva pilnu nospēlēt, nu galīgs stulbums!
lai aizmainītu, ir vajadzīgs klubs, kas to maināmo vēlas savā sastāvā... Gudļevskim šis, starp citu, ir pēdējais līguma gads, pavasarī/vasarā redzēsim, cik viņš ir interesants Tampai un/vai citiem klubiem.

     [+] [-]

, 2017-01-12 14:06, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: lai aizmainītu, ir vajadzīgs klubs, kas to maināmo vēlas savā sastāvā... Gudļevskim šis, starp citu, ir pēdējais līguma gads, pavasarī/vasarā redzēsim, cik viņš ir interesants Tampai un/vai citiem klubiem.
Vins jau pirms sis sezona pagarinaja uz vienu sezonu! Un cik saprotu vins ta pat bus RFA pec sis sezonas

     [+] [-]

, 2017-01-12 21:39, pirms 7 gadiem
goriks rakstīja: Vins jau pirms sis sezona pagarinaja uz vienu sezonu! Un cik saprotu vins ta pat bus RFA pec sis sezonas
tas RFA ir būtisks, ja Tampai ir/būs interese par viņu.
Tampa 2016.g. nodraftēja Kanādas U20 izlases vorotčiku Eliteprospects.com - Connor Ingram - viņam junioru vecums beidzas šogad, kaut kur jau viņš būs jāliek. Tiesa gan, ar viņu vēl nav noslēgts entry level...