Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmakam vārti, Kivlenieks - mača pirmā zvaigzne

Andrejs Siliņš

Tralmakam vārti, Kivlenieks - mača pirmā zvaigzne
Matīss Edmunds Kivlenieks
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Sekmīgs spēles ASV junioru līgā aizvadījuši Latvijas hokejisti Eduards Tralmaks un Matīss Kivlenieks, sekmējot savu komandu panākumus un nonākot vienas uzvaras attālumā no savstarpējās tikšanās Klārka kausa finālā.

AHL sākusies otrā Kaldera kausa kārta, un pirmajā mačā Sanhosē "Barracuda" uzņēma Sandjego "Gulls". Mājinieki divas reizes bija vadībā (1:0, 2:1), taču to noturēt nespēja un pagarinājuma 38. sekundē piedzīvoja zaudējumu visā mačā - 2:3. Ņikita Jevpalovs statistikas rādītājos neizcēlās.

"Crunch" otrās kārtas pirmajā spēlē, Kristeram Gudļevskim kārtējo reizi paliekot rezervē, ar rezultātu 3:1 uzveica Toronto "Marlies".

ASV junioru līgā (USHL) "Musketeers" izbrukumā ar rezultātu 3:0 pieveica "Black Hawks", konferences finālsērijā līdz trim uzvarām panākot 2-1. Matīss Kivlenieks atvairīja visus 29 pretinieku metienus, otro reizi šī gada "play-off" paliekot sausā un kļūstot par mača pirmo zvaigzni. Nākamais mačs naktī uz svētdienu jāaizvada izbraukumā.

Austrumu konferences finālsērijā Eduards Tralmaks guva savus piektos vārtus "play-off" turnīrā un palīdzēja Čikāgas "Steel" ar 4:3 viesos pārspēt "Fighting Saints". Sērijā nu rezultāts kļuvis 2-1 par labu čikāgiešiem, kuriem būs iespēja to noslēgt un iekļūt Klārka kausa finālā jau naktī uz svētdienu.

     [+] [-]

, 2017-05-06 14:10, pirms 7 gadiem
Tralmaks ne pa jokam ieskrējies, ushl labākais Bombardier. Kilevnieks labākais vārtsargs . Latvijai aug lietas koki

     [+] [-]

, 2017-05-06 14:40, pirms 7 gadiem
Tralmaks vienkārši negrib uz Latviju. Līdz ar to gribot negribot ir jāmauc.

     [+] [-]

, 2017-05-07 05:22, pirms 7 gadiem
ja saprotu USHL ir labākā līga Amerikā, bet Amerika ir čempioni gan u18 un u20 pasaulē, tātad labākā līga pasaulē. Un tajā ir divi labākie juniori no Latvijas. Tātad viss ir kārtībā. Gribētos vairāk spēlētāju nevis vārtsargu ,jo jauno vārtsargu it kā pietiek. tāpat lai puišiem veicās.

     [+] [-]

, 2017-05-07 09:21, pirms 7 gadiem