Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kārdifas "Devils" pārspēj "Davos", "Tappara" ceturtā uzvara

Kārdifas "Devils" pārspēj "Davos", "Tappara" ceturtā uzvara
"Devils" pret "Davos"
Foto: http://www.cardiffdevils.com

Čempionu hokeja līgas (ČHL) pēdējā dienā pirms liela pārtraukuma par pārsteigumu parūpējās vēl viena komanda no Lielbritānijas - Kārdifas "Devils", mājas arēnā papildlaikā pārspējot Šveices "Davos" ar 4:3.

Slovākijas “HC05 Banska Bystrica” izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā, pārspējot Zalcburgas “Red Bull” ar 5:3. Uzvaras pamati tika ielikti otrajā periodā, kurā mājinieki iemeta divus vārtus un neko neielaida. ”Banska Bystrica” izmantoja divus vairākumus, kamēr austriešu vienus vārtus guva mazākumā.

Helsinku IFK turpina buksēt – komanda no Somijas galvaspilsētas piekāpās Minhenes “Red Bull” ar 2:4. Četras minūtes līdz spēles beigām mājinieki samazināja deficītu līdz minimumam – 2:3, taču Patrika Hagera iemesta ripa tukšos vārtos garantēja Minhenes komandai uzvaru un pirmo vietu grupā, kamēr IFK kontā ir tikai viens punkts.

Krakovas “Comarch” bija tuvu, lai izcīnītu pirmo punktu līgā. Pirmos vārtus spēlē pret Jevles “Brynas” guva Tomašs Sikora – 1:0. Linuss Olunds un Samuels Asklofs izvirzīja vadībā viesus – 1:2. Pusminūti līdz otrās trešdaļas beigām Sikora izlīdzināja – 2:2, taču jau pēc 19 sekundēm Kevins Klarks guva, kā vēlāk izrādījās, uzvaras vārtus – 2:3.

Tamperes “Tappara” nostiprinājās A grupas līderpozicijā, pārspējot Volfsburgas “Grizzlys” ar 4:2. Miko Lehtonens un Otso Rantakari izvirzīja Somijas komandu vadībā – 2:0. Gan otrajā, gan trešajā trešdaļā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. “Tappara” ceturtā uzvara četrās spēlēs un 12 punkti un 12.

Kārdifas “Devils” iedvesmojās no Notingemas “Panthers” vakardienas uzvaras par “Bern”, papildlaikā pārspējot NLA vienību “Davos” ar 4:3, pie reizes apsteidzot šveiciešus turnīra tabulā. Pēc pirmā perioda “Devils” bija vadībā ar 2:1, otrajā trešdaļā viesi pārtvēra iniciatīvu un panāca 2:3, bet 29 sekundes līdz pārtraukumam Mets Pops rezultātu izlīdzināja – 3:3. Trešajā periodā vārti netika gūti, bet papildlaika 24. sekundē Drju Periss atnesa “Devils” uzvaru – 4:3.

ČHL pamatturnīrs turpināsies 3. oktobrī.

ČHL spēles, 3. septembris

SpēleRezultāts
Banska Bystrica – Red Bull (Zalcburga)5:3
IFK – Red Bull (Minhene)2:4
Comarch – Brynas2:3
Tappara – Grizzlys4:2
Devils – Davos4:3 PL

Izmantotie avoti:
https://www.championshockeyleague.com

  -1 [+] [-]

, 2017-09-03 23:12, pirms 7 gadiem
D.rīgai te nav ko darīt,diemžēl.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-09-03 23:21, pirms 7 gadiem
Lielbritānijas komandas turpina pārsteigt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-03 23:45, pirms 7 gadiem
Weslas klubs ģērē progresīvos šveiciešus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja