Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovs un "Barracuda" uzvar pagarinājumā un pārvar pirmo kārtu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovs un "Barracuda" uzvar pagarinājumā un pārvar pirmo kārtu
Ņikita Jevpalovs
Foto: Twitter

Amerikas Hokeja līgas izslēgšanas spēļu otro kārtu sasniedzis Ņikita Jevpalovs, kura pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" izšķirošajā piektajā mačā ar 2:1 pagarinājumā pieveica Stoktonas "Heat".

Sanhosē "Barracuda", kas regulārajā sezonā ar 95 punktiem kļuva par Rietumu konferences uzvarētāju, sērijā pret 77 punktus savākušo Stoktonas "Heat" divas reizes izvirzījās vadībā (4:0 un 5:3), taču abos gadījumos sekoja sāncenšu uzvaras (6:4 un 5:3). Tādējādi komanda, kas iekļūs nākamajā kārtā, bija jānoskaidro izšķirošajā piektajā cīņā.

Pirmajā trešdaļā lielisku sniegumu demonstrēja abu komandu vārtsargi. Stoktonas "Heat" ripu ķērājs Deivids Ritičs 20 minūtēs tika galā ar visiem 15 mājinieku metieniem, tomēr otrajā trešdaļā viņu aizstāja Džons Gilīss. Pamatvārtsargs visu dienu juties slikti slimības dēļ, mēģinājis, tomēr nespējis maču turpināt.

Arī Gilīss bija uzdevumu augstumos, un pēc divām trešdaļām viesi bija vadībā ar 1:0. Tomēr Sanhosē "Barracuda" 10:13 minūtes līdz pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu, un tas nozīmēja, ka pat ar piecām spēlēm bija par maz uzvarētāja noskaidrošanai.

Pagarinājumā veiksme uzsmaidīja laukuma saimniekiem. Izmesta ripa ārpus laukuma un mazākums, bet tas nebija šķērslis Raienam Kārpenteram, kurš mazākumā guva savus ceturtos vārtus sērijā un nodrošināja Sanhosē "Barracuda" panākumu ar 2:1 mačā un 3-2 sērijā.

Ņikita Jevpalovs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Nevienā no piecām spēlēm viņš pie punktiem nav ticis. Vakar Latvijas izlase vēstīja, ka izrāda interesi par Jevpalovu, tomēr iekļūšana otrajā kārtā nozīmē, ka viņš turpinās cīnīties Ziemeļamerikas ledus laukumos.

Otrajā kārtā, kas risināsies līdz vienas komandas četrām uzvarām, Sanhosē "Barracuda" tiksies ar Sandjego "Gulls", kas pirmajā duelī ar 3-2 pieveica Ontario "Reign".

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...

  -4 [+] [-]

, 2017-05-03 09:31, pirms 7 gadiem
Uz PČ kā trūkstošais tiks pieteikts Jekimovs

     [+] [-]

, 2017-05-03 09:42, pirms 7 gadiem
ilmis2 rakstīja: Uz PČ kā trūkstošais tiks pieteikts Jekimovs
Ko tu lej? Rīt Bļugers pievienojas izlasei!

     [+] [-]

, 2017-05-03 11:40, pirms 7 gadiem
Protams Jevpalovs kā Malējais uzbrucējs noderētu, bet izskatās ka nebūs!! Pēdējais papildnājums būs Bļugers

     [+] [-]

, 2017-05-03 12:19, pirms 7 gadiem
ilmis2 rakstīja: Uz PČ kā trūkstošais tiks pieteikts Jekimovs
mhm, Aleksandrs Macijevskis arī!

  +6 [+] [-]

, 2017-05-03 12:38, pirms 7 gadiem
Ja netiek uz PČ, tad lai izcīna to Kaldera bļodu.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-03 13:48, pirms 7 gadiem
Būtu forši - vinnēt Kellija kausu un vēl Kaldera 2 sezonu laikā