Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Staptautiskais hokejs Rumbulā: "Kurbadam" pirmizrāde Eirokausos

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Staptautiskais hokejs Rumbulā: "Kurbadam" pirmizrāde Eirokausos
Pieredzējušie Jānis Sprukts (pa kreisi) un Mārtiņš Cipulis gatavojas Kontinentālā kausa izcīņai
HK "Kurbads" Facebook profils

Šodien Rīgā jaunuzceltajā "Kurbads" ledus hallē startē 2017./18.gada sezonas IIHF Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas B grupas turnīrs. Kopā ar mājiniekiem, Latvijas čempioniem "Kurbads" hokejistiem, par vienīgo ceļazīmi sacensību nākamajā kārtā cīnīsies Polijas klubs "GKS Tychy", Ukrainas "Donbass" un "Narva PSK" no Igaunijas. "Kurbads" turnīru sāks šovakar ar maču pret Polijas vienību. Visas laukuma saimnieku spēles varēs vērot Sportacentrs.com TV tiešraidēs. Piedāvājam ieskatu gaidāmajā turnīrā un iepazīstinām ar tā dalībniecēm.

„Kurbads”: ar pastiprinājumu un mērķi tikt tālāk

Hokeja klubs „Kurbads”, kas Latvijas spēcīgāko klubu čempionātā piedalās kopš 2013./14.g. sezonas, vispirms iemantoja „mūžīgi otrās vietas” slavu, trīs reizes pēc kārtas zaudējot čempionāta finālā. Arī pagājušās sezonas kulminācijā „Kurbads” valsts čempionāta finālsērijā nonāca iedzinējos ar 0-3 un likās, ka arī šoreiz tituls aizies gar degunu, taču sekoja fantastiska izglābšanās, četras uzvaras pēc kārtas un tieši „Kurbads” tika kronēta par valsts čempioni. Tas nozīmēja, ka „Kurbads” šajā sezonā pārstāvēs Latviju Kontinentālā kausa izcīņā.

„Kurbads” pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē kāpj uz starptautiskās skatuves un tieši veiksmīgs sniegums Kontinentālā kausa izcīņā ir viena no kluba šīs sezonas prioritātēm. Par to spilgti liecina komplektācija: „Kurbads” bija aktīvs transfēru tirgū, citu pāreju vidū vārtsargu treneru amatā piesaistot Artūru Irbi, aizsardzībā Jēkabu Rēdlihu, savukārt jau īsi pirms starta Kontinentālā kausa izcīņā pastiprinoties ar ilggadējiem Latvijas izlases uzbrucējiem Jāni Spruktu un Mārtiņu Cipuli.

Sezonas sākumu OHL čempionātā „Kurbads” hokejistiem pagaidām nevar uzskatīt par veiksmīgu. Pērnās sezonas valsts čempioni ar deviņās spēlēs 15 izcīnītajiem punktiem atrodas kopvērtējuma trešajā pozīcijā, par septiņiem punktiem atpaliekot no līderes „Mogo” un par pieciem no otrās vietas īpašnieces „Liepājas/Optibet”. Arī savstarpējos mačos pret tiešajiem konkurentiem Aleksandra Macijevska audzēkņi var lepoties tikai ar diviem punktiem pret „Mogo” (uzvara pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 Sprukta debijā). Citā spēlē pret „Mogo” piedzīvots zaudējums (3:5), kā arī divas reizes zaudēts liepājniekiem (2:3, 1:3). Vēl vienu klupienu „Kurbads” piedzīvoja pret HS „Rīga” komandu, zaudējot bullīšos ar 3:4. Pārējās spēlēs „obligātie” punkti tika izcīnīti.

Rezultatīvākais spēlētājs „Kurbads” rindās šosezon ir Sandis Zolmanis ar 13 (6+7) punktiem. Sprukts pagaidām atzīmējās ar trim gūtajiem vārtiem un tieši ar pieredzējušo Latvijas valstsvienības uzbrucēju saistītas vadības lielākas cerības, startējot uz starptautiskās skatuves.

Polijas klubs ar bagātu vēsturi un Šehuras brāli

Turnīra pirmajā dienā „Kurbadam” pretī stāsies pagājušās sezonas Polijas vicečempioni „GKS Tychy” hokejisti. Klubs tika dibināts 1971.gadā un var lepoties ar lielu pieredzi starptautiskajā arēnā. Pirms diviem gadiem „GKS Tychy” vienība Kontinentālā kausa izcīņā iekļuva Četru finālā, kur konkurencē ar Francijas „Rouen”, Dānijas „Herning” un Itālijas „Asiago” ierindojās trešajā vietā.

„GKS Tychy” klubs divas reizes izcīnīja Polijas čempionu titulu (2005. un 2015.gadā), astoņas reizes bija valsts vicečempionu godā, sešas reizes finišēja trešajā vietā, septiņas reizes izcīnīja Polijas kausu, kā arī vienu reizi triumfēja Polijas superkausa izcīņā. Pagājušajā sezonā „GKS Tychy” veiksmīgi startēja Polijas regulārajā čempionātā un pirmajās „play off ” turnīra kārtās, taču finālsērijā septiņās spēlēs nācās piekāpties „KS Cracovia” vienībai. Pagājušās sezonas pasaules čempionātā 1.divīzijas A grupā Polijas izlasi, kas turnīrā sešu izlašu konkurencē ierindojās ceturtajā vietā, pārstāvēja seši kluba spēlētāji: aizsargi Bartošs Čura, Bartlomejs Pocjeha un Mateušs Briks, kā arī uzbrucēji Bartlomejs Jezorskis, Radoslavs Galants un Martins Kolušs.

Jauno sezonu klubs sāka veiksmīgi, ar 30 punktiem atrodoties kopvērtējuma pirmajā pozīcijā, tuvākos sekotājus apsteidzot par astoņiem punktiem. Pēdējā mačā pirms došanās uz Rīgu „GKS Tychy” izbraukumā ar 6:3 (0:1, 4;0, 2:2) uzvarēja „Naprzod Janow Katowice” klubu.

Pagājušās sezonas Polijas vicečempione pārsvarā nokomplektēta ar poļu hokejistiem, taču sastāvā ir arī ārzemnieki no Čehijas, Baltkrievijas un Ziemeļamerikas. Pašmāju līdzjutējiem īpašu interesi varētu izraisīt kādreizējā Rīgas „Dinamo” uzbrucēja Pola Šehuras jaunākais brālis Alekss, kuram šīs ir debijas sezonas „GKS Tychy” rindās. 27 gadus vecais uzbrucējs jaunajā klubā debitējis veiksmīgi, 11 aizvadītajās spēlēs izceļoties ar 13 (5+8) rezultativitātes punktiem. Kluba rezultatīvākie hokejisti pēc Polijas čempionāta 11 aizvadītajām spēlēm ir Kamils Kalinovskis un Filips Komorskis – abiem 15 (6+9) punkti, tikpat daudz punktu ir Patrikam Kogutam – 15 (4+11), par punktu mazāk ir Bartolomejam Jeziorskim – 14 (6+8).

„GKS Tychy” kluba galvenā trenera amatā pirmo sezonu strādā pieredzējušais baltkrievu speciālists Andrejs Gusovs. Spēlētāju karjeras gaitā lielākoties Baltkrievijas un Polijas klubus pārstāvošais Gusovs strādāja ar Minskas klubu „Keramin”, bet 2009./10.g. sezonā neilgu brīdi strādāja KHL par Minskas „Dynamo” galveno treneri, bet pēc atbrīvošanas no amata septiņas sezonas trenēja Baltkrievijas Ekstralīgas klubu Soļigorskas „Shakhter”, 2014./15.g. sezonā izcīnot Baltkrievijas čempionu titulu.

„Donbass”: vecs brends, pieticīgs sastāvs

Pēdējo divu gadu Ukrainas čempionvienība Doņeckas „Donbass” uz Rīgu dodas Ukrainas čempionāta līdervienības godā – 12 spēlēs izcīnītas 12 uzvaras. Pēdējā mačā „Donbass” savā laukumā ar 6:2 pieveica „Beliy Bars” hokejistus.
Par kādreizējā KHL kluba potenciālu nu atgādina vairs tikai nosaukums. Atsaucot savu dalību KHL Austrumukrainas bruņota konflikta dēļ, „Donbass” krietni pieticīgākajā sastāvā un ar atbilstošu finansējumu un infrastruktūru piedalās Ukrainas līgā, pēdējās divās sezonās tiekot pie zelta godalgām. Šī gada pavasarī valsts čempionāta finālsērijā Doņeckas vienība finālsērijā ar 4-2 pieveica savus sīvākos konkurentus „HC Kremenchug”. Ukrainas izlasi, kas pavasarī palika pēdējā vietā Kijevā notikušajā pasaules čempionātā 1.divīzijā A grupā, izkrītot uz B grupu, pārstāvēja 11 „Donbass” spēlētāji. Par vienu hokejistu mazāk izlasē bija no „HC Kremenchug”.

Savas mājas spēles „Donbass” aizvada „Altair” arēnā Družkivkā, kas atrodas 70 kilometru attālumā no Doņeckas.
Kluba galvenais treneris ir Sergejs Viters, bet komandas līderi šosezon ir Iļja Korenčuks, kurš 12 spēlēs sakrāja 20 (7+13) rezultativitātes punktus, par vienu punktu atpaliekot Ivanam Savčenko – 19 (11+8). Pirms šīs sezonas „Donbass” zaudēja divus pieredzes bagātos hokejistus. Romāns Blagijs (pēdējā KHL sezona „Donbass” rindās, kā arī sešas spēles KHL Novokuzņeckas „Metallurg” rindās pirms gada) devās uz Ungārijas klubu „Dunajvarosi Acelbikak”, savukārt aizsargs Oleksandrs Pobedonoscevs karjerai pielika punktu. Nav vairs komandā arī latviešu aizsarga Mārtiņš Jakovļevš, kurš pērn 28 aizvadītajās spēlēs kluba sastāvā izcēlās ar 16 (7+9) punktiem. Nav vairs klubā arī cita Latvijas pārstāvja Andreja Maticina, kurš pērn bija galvenā trenera asistents.

Šosezon sastāvā ir daudzi plašākajai publikai mazāk zināmi, gados jauni hokejisti, kā arī spēlētāji, kuri jau vairākas sezonas pārstāv „Donbass” klubu.

„Donbass” Kontinentālā kausa izcīņā piedalījās arī pagājušajā sezonā. Pusfināla kārtā Ukrainas čempioni piekāpās Dānijas klubam „Odense” (1:2), Francijas vienībai „Angers Duks” (2:3), kā arī pieveica Notingemas „Panthers” no Lielbritānijas (3:1), ierindojoties trešajā vietā un nākamajai kārtai nekvalificējoties.

Vēl senākajā vēsturē, pirmo sezonu spēlējot KHL, „Donbass” 2013.gadā kļuva par Kontinentālā kausa ieguvēju. Doņeckā notikušajā „Final four” turnīrā „Donbass”, ar kuru tolaik strādāja kādreizējais Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Juliuss Šuplers, uzvarēja Baltkrievijas „Metallurg” (1:0), Itālijas „Bolzano” (3:0) un Francijas „Rouen” (7:1).

Kopumā 2011.gadā dibinātā „Donbass” kluba kontā ir pieci Ukrainas čempionu tituli, kā arī divas sezonas KHL. 2012./13.g. sezonā Juliusa Šuplera vadībā neizdevās kvalificēties izslēgšanas spēlēm, savukārt nākamajā sezonā Rietumu konferencē izdevās izcīnīt ceturto vietu un „play off” kārtā „Donbass” sacentās ar Rīgas „Dinamo”, uzvarot Latvijas klubu septiņu maču ilgajā sērijā. Abās minētajās sezonā Doņeckas klubu pārstāvēja latviešu aizsargs Oskars Bārtulis.

Viesi no Narvas

Igaunijas čempionvienība „Narva PSK”, kas pārstāv tradīcijām bagāto Igaunijas hokeja centru Narvu, Rīgā, visticamāk, spēlēs turnīra pastarīša lomu. Komanda ir kādreiz spēcīgākā Igaunijas kluba Narvas „Krenholm” mantiniece. „Krenholm” Igaunijas PSR čempionu titulu pirmo reizi izcīnīja vēl pirms 50 gadiem - tālajā 1967.gadā un līdz Igaunijas neatkarības atgūšanas tika pie vēl septiņiem tituliem. Neatkarīgās Igaunijas laikā klubs zelta medaļas izcīnīja vēl astoņas reizes (pēdējo reizi 2001.gadā). 2010.gadā finansiālo grūtību dēļ klubs tika izformēts, taču jau pēc gada tika atjaunots jau kā „Narva PSK”, 2016. un 2017.gadā vēl divas reizes kļūstot par spēcīgāko valstī.
Šī gada pasaules čempionātā 1.divīzijā B grupā Igaunijas izlasē spēlētāju no Narvas kluba nebija, izlases pamatkodolu veidojot galvenās konkurentes Tallinas „HC Viking” spēlētājiem.

„Narva PSK” sastāvā savākti tikai un vienīgi vietējie spēlētāji. Pieminēšanas vērts ir pieredzes bagātais vārtsargs Aleksandrs Šustovs (40 gadus vecs), kuram šīs ir jau 19.sezonas Narvas kluba rindās. Šustovs Narvas vienībā spēlē kopš 2004./05.gada sezonas, kā arī pārstāvēja klubu no 1992./93. līdz 1998./99.gada sezonai.

Šīs sezonas Igaunijas čempionātu, kurā piedalās četras komandas, „Narva PSK” sāka ar trijām uzvarām trijās aizvadītajās spēlēs, kas dod pirmo pozīciju kopvērtējumā. Ar rezultātiem 8:5 un 11:5 tika pieveiktas attiecīgi „Kalev Valk” un Tallinas „Vipers”, bet pēdējā mačā pirms došanās uz Rīgu izbraukumā izcīnīta uzvara pār galvenajiem konkurentiem Tallinas „HC Viking” hokejistiem (4:3).

Līderu lomu „Narva PSK” vienībā šosezon uzņēmušies Aleksandrs Bogdanovs ar 8 (3+5) punktiem, kā arī Iļja Iļjins ar 6 (2+4) punktiem trijās aizvadītajās spēlēs.

Par ceļazīmi uz Dāniju

Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas B grupas uzvarētāja, par kuru centīsies kļūt „Kurbads”, iekļūs sacensību trešajā kārtā. Tajā uzvarētāju jau gaida Dānijas klubs „Rungsted Ishockey”, Šefildas „Steelers” no Lielbritānijas, kā arī Minskas „Yunost” no Baltkrievijas. Turnīrs notiks Dānijā no 17. līdz 19.novembrim.

2017./18.g. IIHF Kontinentālā kausa izcīņa. 2. kārta. B grupa

Spēļu kalendārs

20.oktobris

SpēleLaiks
Donbass – Narva PSK15:30
Kurbads – GKS Tychy19:30

21.oktobris

SpēleLaiks
GKS Tychy – Narva PSK14:00
Donbass - Kurbads18:00

22.oktobris

SpēleLaiks
GKS Tychy – Donbass14:00
Narva PSK - Kurbads18:00

Izmantotie resursi:
Home
https://lhf.lv/lv
Elite Prospects - Hockey Players, Stats and...

1 2 57 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2017-10-20 07:43, pirms 7 gadiem
Žēl ka jau šodien spēle par šīs kārtas uzvarētāju. Pāra Kurbads – GKS Tychy uzvarētājs garantēs vietu nākošajā KK kārtā.

  +4 [+] [-]

, 2017-10-20 09:16, pirms 7 gadiem
jāsaka, ka 50:50 labākajā gadījumā.
ja saimnieki veido kalendāru, tad tad ir diezgan dīvains.
vai varbūt domāja, ka nepietiks spēka trīs dienas pēc kārtas kapāt.

     [+] [-]

, 2017-10-20 09:26, pirms 7 gadiem
Janka vakar teica, ka šī būšot izšķirošā spēle. Nu tad lai veicas! Tiekas hallē!

     [+] [-]

, 2017-10-20 09:48, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Žēl ka jau šodien spēle par šīs kārtas uzvarētāju. Pāra Kurbads – GKS Tychy uzvarētājs garantēs vietu nākošajā KK kārtā.
Par ukru līgu un tās spēku neko nezinu bet vai Dombass ir zemē metami?

  +1 [+] [-]

, 2017-10-20 09:51, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Par ukru līgu un tās spēku neko nezinu bet vai Dombass ir zemē metami?
Esot kkāds junioru variants, jo vietējā līgā drīkstot tikai līdz 24 gadiem spēlēt. kko tādu Janka vakar teica. Nesapratu īsti, kas tur bija.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-20 09:52, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: jāsaka, ka 50:50 labākajā gadījumā.
ja saimnieki veido kalendāru, tad tad ir diezgan dīvains.
vai varbūt domāja, ka nepietiks spēka trīs dienas pēc kārtas kapāt.
pieļauju, ka kalendārs veidots pēc IIHF klubu ranga (t.i. pēc attiecīgo valstu klubu snieguma KK iepriekšējos gados), tad ir visai loģiski, jo 1. Polija, 2. Ukraina, 3. Latvija un 4. Igaunija šajā grupā, līdz ar to, 1. un 2. vieta pēc ranga tiekas turnīra pēdējā dienā.

     [+] [-]

, 2017-10-20 09:55, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Esot kkāds junioru variants, jo vietējā līgā drīkstot tikai līdz 24 gadiem spēlēt. kko tādu Janka vakar teica. Nesapratu īsti, kas tur bija.
paskaties uz Donbass spēlētāju dzimšanas gadiem, jautājumu viarāk nebūs Teams - CCB - International Ice Hockey... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-20 09:58, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Par ukru līgu un tās spēku neko nezinu bet vai Dombass ir zemē metami?
Cik ir iznācis lasīt un dzirdēt, tad nekas labs UA līgā neesot. Vel lielāks amatierisms kā OHL.

     [+] [-]

, 2017-10-20 10:00, pirms 7 gadiem
Būs grūti, bet Kurbadieši triumfēs! Lieliska nedēļas nogale kamēr Dinamiešiem pārtraukums!

     [+] [-]

, 2017-10-20 10:03, pirms 7 gadiem
Taktiski teicami nostrādāts pie kalendāra sagatavošanas! Pirmā spēle pret favorītu, kad jādod ārā viss pulveris, otrā pret turnīra trešo spēcīgāko komandu un trešā formalitāte. Labāku variantu grūti izdomāt, ņemot vērā, ka jāspēlē 3 dienas pēc kārtas un ne visi Kurbada spēlētāji nodarbojas tikai ar hokeja spēlēšanu.

  +5 [+] [-]

, 2017-10-20 10:07, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Taktiski teicami nostrādāts pie kalendāra sagatavošanas! Pirmā spēle pret favorītu, kad jādod ārā viss pulveris, otrā pret turnīra trešo spēcīgāko komandu un trešā formalitāte. Labāku variantu grūti izdomāt, ņemot vērā, ka jāspēlē 3 dienas pēc kārtas un ne visi Kurbada spēlētāji nodarbojas tikai ar hokeja spēlēšanu.
Smiekli nāk par šādu demagoģiju, jo var padomāt, ka pretiniekiem (poļiem) šāds kalendārs nav parocīgs.

  -4 [+] [-]

, 2017-10-20 10:21, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Smiekli nāk par šādu demagoģiju, jo var padomāt, ka pretiniekiem (poļiem) šāds kalendārs nav parocīgs.
Smejies! Domāju ka nākamreiz kalendāru veidojot viennozīmīgi tiksi ielūgts padomu sniegšanai!

  +3 [+] [-]

, 2017-10-20 10:23, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Smiekli nāk par šādu demagoģiju, jo var padomāt, ka pretiniekiem (poļiem) šāds kalendārs nav parocīgs.
kā tu uzdrīksties apšaubīt ģērēšanas meistaru? ja būtu viss, kā pēc viņa teiktā ik pirms katras pelavu spēles, šiem sen bija jabūt pirmajiem līgā

  +3 [+] [-]

, 2017-10-20 10:49, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Smejies! Domāju ka nākamreiz kalendāru veidojot viennozīmīgi tiksi ielūgts padomu sniegšanai!
Kāds sakars ar manu padomu sniegšanu? Kārtējā tukšā muldēšana.
Šādos mazos turnīros (divas vājas un divas stipras komandas) maz iespējas kalendāru uztaisīt tādu, lai mājinieki būtu lieli ieguvēji. Vienīgi saplānojot abu līderu tikšanos turnīra pēdējā dienā ir iespēja maksimāli ilgāk saglabāt intrigu, un nekas vairāk.

  -2 [+] [-]

, 2017-10-20 10:52, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kāds sakars ar manu padomu sniegšanu? Kārtējā tukšā muldēšana.
Šādos mazos turnīros (divas vājas un divas stipras komandas) maz iespējas kalendāru uztaisīt tādu, lai mājinieki būtu lieli ieguvēji. Vienīgi saplānojot abu līderu tikšanos turnīra pēdējā dienā ir iespēja maksimāli ilgāk saglabāt intrigu, un nekas vairāk.
Kārējā tukšā muldēšana, turnīrā mērķis ir uzvarēt nevis saglabāt intrigu.

  +4 [+] [-]

, 2017-10-20 11:09, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Kārējā tukšā muldēšana, turnīrā mērķis ir uzvarēt nevis saglabāt intrigu.
Vai par to kāds šaubās?
Mūsu diskusija bija, ja nepamanīji, vai šāds kalendārs ir izdevīgāks mājiniekiem.
Es vienīgi piebildu, ka no līdzjutēju viedokļa būtu, ja ilgāk saglabātos intriga.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-20 11:15, pirms 7 gadiem
Noteikti būs jāpaskatās, ko Kurbads spēs un kā veiksies! Katrā ziņā, lai veicas!

  +9 [+] [-]

, 2017-10-20 12:04, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Par ukru līgu un tās spēku neko nezinu bet vai Dombass ir zemē metami?
Ukraiņus par ukriem dēvē tikai vatņiki.

  +4 [+] [-]

, 2017-10-20 12:05, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai par to kāds šaubās?
Mūsu diskusija bija, ja nepamanīji, vai šāds kalendārs ir izdevīgāks mājiniekiem.
Es vienīgi piebildu, ka no līdzjutēju viedokļa būtu, ja ilgāk saglabātos intriga.
Protams ,bet fiziski pirmajā dienā Kurbads būs gatavāks.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-20 12:13, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai par to kāds šaubās?
Mūsu diskusija bija, ja nepamanīji, vai šāds kalendārs ir izdevīgāks mājiniekiem.
Es vienīgi piebildu, ka no līdzjutēju viedokļa būtu, ja ilgāk saglabātos intriga.
Es uzskatu ka tāds kāds šobrīd, ir maksimāli izdevīgākais. Pat Kurbada saimnieks atzina ka poļi ir profesionālāki, tātad mazāk iespēju, ka viņus ietekmēs trešā spēle trīs dienās.

     [+] [-]

, 2017-10-20 12:15, pirms 7 gadiem
Varbūt vēl neslikts variants būtu šodien spēlēt pret Donbas, rīt atpūsties pret igauņiem un tad poļi, bet vienalga palieku pie sava, ka esošais variants ir optimāls.

  +2 [+] [-]

, 2017-10-20 12:15, pirms 7 gadiem
Latvijas hokeja nākotnei labi ja Kurbads tiktu tālāk
pēc LČ titula, jaunās halles, lai komandas saimniekam nav šonedēļ aplauziens, bet pozitīvas emocijas, ka atmaksājas naudu novirzīt arī hokejam

  +1 [+] [-]

, 2017-10-20 12:34, pirms 7 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Latvijas hokeja nākotnei labi ja Kurbads tiktu tālāk
pēc LČ titula, jaunās halles, lai komandas saimniekam nav šonedēļ aplauziens, bet pozitīvas emocijas, ka atmaksājas naudu novirzīt arī hokejam
Nav šaubu, ka Kurbads triumfēs! Poļi ir spēcīgi, bet Kurbads spēcīgāks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2017-10-20 12:38, pirms 7 gadiem
Donbass varētu būt spēcīgi.

     [+] [-]

, 2017-10-20 13:19, pirms 7 gadiem
coffijs rakstīja: Protams ,bet fiziski pirmajā dienā Kurbads būs gatavāks.
Tieši tāpat kā poļi. Koks ar diviem galiem.

     [+] [-]

, 2017-10-20 13:24, pirms 7 gadiem
Nu neviens man neiestāsīs, ka poļi ir spēcīgi un visi pārējie arī. Kurbada sastāvs ir ļoti labs, tāpat arī hokeja līmenis Latvijā ir cēlies. Uzvara būs, tas ir skaidrs.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-20 13:31, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Žēl ka jau šodien spēle par šīs kārtas uzvarētāju. Pāra Kurbads – GKS Tychy uzvarētājs garantēs vietu nākošajā KK kārtā.
Pret Dunbasu un Narvu jau ar nekāda īpašā ieskriešānās nesanāktu - līmenis domājams šiem tāds, ka OHL ar būtu grūti. Ir jāsāk ar uzvaru un uzreiz, ja vispār ir nopietni plāni.

  -3 [+] [-]

, 2017-10-20 13:39, pirms 7 gadiem
coffijs rakstīja: Ukraiņus par ukriem dēvē tikai vatņiki.
Tu jau visus te apkārt dēvē par vatņikiem. Kā širminieks kaut kāds.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-20 13:40, pirms 7 gadiem
coffijs rakstīja: Protams ,bet fiziski pirmajā dienā Kurbads būs gatavāks.
Un ko Tu par to zini..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-10-20 13:43, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Smiekli nāk par šādu demagoģiju, jo var padomāt, ka pretiniekiem (poļiem) šāds kalendārs nav parocīgs.
Poļiem vairāk full-time profu. Gan jau fizuha viņiem labāka

  -1 [+] [-]

, 2017-10-20 14:07, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Nav šaubu, ka Kurbads triumfēs! Poļi ir spēcīgi, bet Kurbads spēcīgāks.
neaizmirsti pieminēt, ka Kurbads gatavs ģērēt, tāpat būtiska ir krekla nomaiņa, par abonamentu neesmu kursā

  -2 [+] [-]

, 2017-10-20 14:11, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Poļiem vairāk full-time profu. Gan jau fizuha viņiem labāka
Varbūt!
Tiešām neko nezinu par poļu hokeju.
Vienīgi tik daudz, ka savulaik LM KK izcīņā diezgan nopietni cīnījās ar viņu Cracovia, kurš tolaik bija viņu stiprākais hokeja klubs.
1 2 57 komentāri