Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL labākais aizsargs – dānis Larsens, MVP balva tiek Gusevam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL labākais aizsargs – dānis Larsens, MVP balva tiek Gusevam
Ņikita Gusevs
Foto: Sputnik/Scanpix

Šodien norisinājās Kontinentālās hokeja līgas sezonas noslēguma ceremonija, kurā tika apbalvoti labākie spēlētāji. Par regulārā čempionāta MVP tika atzīts Ņikita Gusevs no Sanktpēterburgas SKA.

Sakrājot 62 punktus 54 spēlēs, Ņikita Gusevs kļuva par regulārās sezonas otro rezultatīvāko spēlētāju, atpaliekot tikai no komandas biedra Sanktpēterburgas SKA rindās Iļjas Kovaļčuka, taču tieši viņš atzīts par MVP.

Labākā vārtsarga balva tika Čeļabinskas "Traktor" pārstāvim no Čehijas Pāvelam Francouzam, kurš 35 mačos tika galā ar 94,6% metienu, savukārt par labāko aizsargu tika atzīts dānis Filips Larsens no Ufas "Salavat Yulaev", kurš ar 38 punktiem bija rezultatīvākais starp sava aroda speciālistiem.

Par labāko treneri tika atzīts čempiones Kazaņas "Ak Bars" vadītājs Zinetula Biļaļetdinovs, kamēr labākā debitanta balva tika nodota Vitālijam Kravcovam no Čeļabinskas "Traktor", tādējādi bešā atstājot Eli Tolvanenu no Helsinku "Jokerit".

Sezonas simboliskajā izlasē tika iekļauti Francouzs, Ņikita Trjamkins (Jekaterinburgas "Avtomobilist"), Bogdans Kiseļevičs (Maskavas CSKA), Dmitrijs Kagarļickis (Čerepovecas "Severstal"), Gusevs un Džastins Azevedu (Kazaņas "Ak Bars"), kurš jau iepriekš tika atzīts par izslēgšanas spēļu MVP.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-05-23 22:47, pirms 6 gadiem
Kā par labāko debitantu vispār var atzīt Kravcovu, ja Tolvanens sakrāja 4x vairāk punktu tikpat spēlēs khl par Kravcovu? Tolvanenam 19+17,bet Kravcovam 4+3.
Tiešām smieklīgi.
Ok aizsardzībā labāks bija bet nu cmon.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-23 23:15, pirms 6 gadiem
Dānijā izrunā Lāšēns! Kāpēc uzvārdu tulkošanas guru tulko tikai zviedru uzvārdus? Kāpēc netulko dāņu uzvārdus? Tā ir diskriminācija pret dāņu tautu! Kauns autoram!

     [+] [-]

, 2018-05-23 23:46, pirms 6 gadiem
Titinsh rakstīja: Kā par labāko debitantu vispār var atzīt Kravcovu, ja Tolvanens sakrāja 4x vairāk punktu tikpat spēlēs khl par Kravcovu? Tolvanenam 19+17,bet Kravcovam 4+3.
Tiešām smieklīgi.
Ok aizsardzībā labāks bija bet nu cmon.
Es pieļauju, ka tāpēc, ka Tolvanens nepabeidza sezonu KHL, bet devās uz NHL. Teiksim, Artūrs Kulda neparādās brīvo aģentu sarakstā, tāpēc viņš nevar būt labākais aizsargs, tā pat arī Tolvanens.

     [+] [-]

, 2018-05-24 09:38, pirms 6 gadiem
Salavecis2 rakstīja: Es pieļauju, ka tāpēc, ka Tolvanens nepabeidza sezonu KHL, bet devās uz NHL. ...
tā ir, aiz robežas pārbēdzējiem ordeņus nedala
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja