Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Tiešraide: "Dinamo" - "Lokomotiv" 3:1 (spēle galā)

Vārti: 24:14 Indrašis (Robinsons, Šehura, vair.) 1:0, 25:24 Upītis (Kuzmenkovs) 2:0, 56:32 Haščāks (Ņiživijs, vair.) 3:0, 59:57 Kručiņins (Apaļkovs, Gaļimovs, vair.). 3:1
Soda minūtes: 6:8
Vārtsargi: Mikaels Telkvists - Kērtiss Senfords

Spēle noslēgusies! Rīgas Dinamo izcīna pirmo uzvaru Latvijas Dzelzceļa kausā - 3:1 pār Mikeļa Rēdliha pārstāvēto Jaroslavļas Lokomotiv.

 

 

60': Trīs sekundes pirms spēles beigām Lokomotiv gūst pirmos vārtus - 1:3.

 

Aigars Razgals: Sotnieka noraidījums parādīja, ka disciplīnai ir ļoti liela nozīme. Arī pēc izturētā mazākuma iniciatīva piederēja „Lokomotiv” komandai. Neko jaunu nepateikšu – disciplīna, disciplīna un vēlreiz disciplīna.

 

57': Marsels Haščāks vairākumā ar metienu no kreisā iemetiena apļa panāk 3:0 Rīgas Dinamo labā. Piespēle Aleksandram Ņiživijam.

 

Aigars Razgals: Trešās trešdaļas sākums atkal bija labs. Iespējas gūt vārtus bija gan Ozoliņam, gan arī Bukartam ar Šehuru. Ļoti patika trešdaļas pats sākums. Disciplīna aizsardzībā un aktivitāte uzbrukumā bija pietiekami simpātiska.

 

56': Pārkāpums pret Kailu Vilsonu, Dinamo ceturto reizi šovakar spēlēs vairākumā.

 

Normunds Namnieks: Nekādā veidā nenoniecinot RD spēli, galvenā atziņa-Loko ir 1 no komandām, kura starpsezonā ir pavājinājusies. Aizdomas, ka līdzīgi ir AkBars

 

51': Līdz pamatlaika beigām atlikušas desmit minūtes. Viesi ap Telkvista sargātajiem vārtiem rada draudīgus mākoņus, bet iekarot cietoksni neizdodas.

 

Jānis Freimanis: Vai varētu būt, ka Sandis Ozoliņš ar gadiem kļūst arvien labāks?

 

41': Sākusies noslēdzošā trešdaļa.

 

Aigars Razgals: Ja viduszonā komanda turpinās spēlēt tikpat blīvi, tad pretiniekiem klāsies ļoti plāni. Jāuzsver gan, ka šādi nospēlēt visa mača garumā ir ļoti grūti. Tiklīdz viens iekrīt, tā uzreiz rodas moments pretiniekiem. Neizskatās, ka uzbrukuma iesākšanā kaut kas būtu mainīts, taču spēlētāji, šķiet, spēlē nedaudz brīvāk. Iespējams, pirmās mājas spēles stress ir pārvarēts. Jāsaprot, ka šī ir pirmā komandas mājas spēle, Piņķos aizvadītos mačus nedrīkst skaitīt. Tas vairāk bija kā treniņspēles.

40': Otrā trešdaļa galā. Pēc tās Dinamo atrodas vadībā ar 2:0.

 

Aigars Razgals: Uz otro trešdaļu laukumā iznāca pavisam cita komanda. Spēle ir pagriezusies tā, ka „Dinamo” ir ievērojams pārsvars. Divas iespējas uzspēlēt skaitliskajā vairākumā izmantojām lieliski. Otrajā arī bija momenti, šoreiz iemest neizdevās. Rezultātu un spēli uztaisīja mūsu ceturtā maiņa. Sākumā nopelnīja vairākumu, bet mirkli vēlāk vēl Juris Upītis iemeta pats. Treneri neko vairāk no ceturtās maiņas nevar vēlēties, lieliski!

Mārtiņš Kalniņš: Basketbolistiem labāk nezināt... pārbaudes spēle hokejā un arēnā 8500 skatītāju. turklāt par naudu :-)

 

Ralfs Freibergs: Skatos Dinamo spēli un nekas nevar būt labāks, kad @miksindrasis un Jurka iemet goliņu!

 

26': Rīdziniekiem ātri izdodas pārsvaru dubultot. Pēc Artūra Kuzmenkova piespēles ar netraucētu plaukstas metienu izceļas Juris Upītis - 2:0. Viņš savainojuma dēļ izlaida piecas no sešām pārbaudes spēlēm.

 

25': Miks Indrašis pēc Meta Robinsona piespēles realizē vairākumu, panākdams 1:0 Rīgas Dinamo labā. Rezultativitātes punkts arī Polam Šehuram.

 

24': Artūram Kuzmenkovam pretinieka pārkāpuma dēļ neizdodas tikt pie atlēkušās ripas. Aizturētā soda laikā Dinamo vairāki momenti, taču rezultāts nemainās.

 

Mārtiņš Lauva: Nesaprotu - uz LV U18 Eiropas chempionata pusfinalu atnak knapi 2000 skatitaji. Uz Dinamo PARBAUDES speli 7-8000!!!

 

21': Sākusies otrā trešdaļa.

 

Aigars Razgals:  No aizsargiem sev ierasti akurāts ir Georgijs Pujacs, neslikti izskatās Krišjānis Rēdlihs. Jāsaprot, ka komanda pagaidām strādā pie savas spēles, „smagās kājas” arī vēl ir jūtamas.

 

Aigars Razgals:  Indrašis, Šehura un Bukarts izskatās labi saspēlējušies, pārējiem spēle pagaidām īsti neiet. Tas gan arī ir saprotams, jo pirmais uzbrucēju trijnieks kopā uzspēlējis vairāk. Potenciāls noteikti ir arī Ņiživijam, Vilsonam un Hosam, taču viņiem nepieciešams laiks.

20': Pirmā trešdaļa noslēgusies. Vārtu pagaidām nav, taču par spēles tempu sūdzēties nav iemesla.

 

Aigars Razgals: Neizskatās, ka komanda šobrīd ir gatava mest pa pieciem vai sešiem vārtiem mačā. Ir cerības, ka pāris iemetīsim, un, ja Telkvists nostāvēs labi, tad ir cerības uzvarēt. Pagaidām momenti ļoti maz. Laba iespēja izcelties bija Sandim Ozoliņam, kurš laukumā ir ierasti redzams, nekautrējas pieslēgties uzbrukumiem savā stilā.

19': Sandis Ozoliņš nopelna pirmo noraidījumu spēlē.

 

Aigars Razgals: Spēle pagaidām ļoti akurāta. Jūtams, ka komanda vairāk domā par aizsardzību, kas ir tieši tas, ko intervijā teica Artis Ābols. Lielais akcents šobrīd tiek likts uz aizsardzību, ar cerību, ka vārtsargi nepievils.

 

Krišs Upenieks: Bauda veerot OZO slidojumu... :)

 

7': Vārtu priekšā nepieskatīts paliek norvēģu aizsargs Jonass Holoss, bet viņam apstrādāt ripu neizdodas, un Kails Vilsons notīra vārtu priekšu.

 

4': Pretuzbrukumā piespēle Miķeli Rēdlihu nesasniedz, taču ripa rikošetā no Meta Robinsona kājas teju ielido Mikaela Telkvista sargātajos vārtos.

 

1': Spēle ir sākusies!

 

Līdz mača sākumam vēl desmit minūtes. Rīgas Dinamo vārtus šovakar sargās zviedrs Mikaels Telkvists, pirmo aizsargu pāri veidos kapteinis Sandis Ozoliņš un Krišjānis Rēdlihs, bet uzbrukumā spēlēs Roberts Bukarts, Miks Indrašis un kanādiešu centra uzbrucējs Pols Šehura.

 

Rīgas Dinamo sastāvs:

Mikaels Telkvists (Jakubs Sedlāčeks); Sandis Ozoliņš - Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs - Mets Robinsons, Oskars Cibuļskis - Kristaps Sotnieks, Mārtiņš Porejs; Roberts Bukarts - Pols Šehura - Miks Indrašis, Aleksandrs Ņiživijs - Kails Vilsons - Marsels Hosa, Marsels Haščāks - Andris Džeriņš - Gints Meija, Juris Upītis - Artūrs Kuzmenkovs - Mārtiņš Cipulis, Deivids Sarkanis.

Jaroslavļas Lokomotiv sastāvs:

Kērtiss Senfords (Vitālijs Koļesņiks); Zahars Arzamascevs - Iļja Gorohovs, Sergejs Peretjagins - Jonass Holoss, Vitālijs Višņevskis - Arturs Amirovs; Antons Buts - Stīvens Diksons - Miķelis Rēdlihs, Jevgeņijs Gračevs - Daniils Apaļkovs - Emils Gaļimovs, Aleksandrs Čerņikovs - Vladislavs Kartajevs - Dmitrijs Maļcevs, Kirils Kapustins - Daniils Romancevs - Aleksejs Kručiņins, Rušans Rafikovs, Aleksandrs Avcins.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-26 19:48, pirms 11 gadiem
Varbūt spēli var kaut kur redzēt?
, 2013-08-26 19:51, pirms 11 gadiem
kur speli var redzet?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-26 20:00, pirms 11 gadiem
Sakums Dinamo izpildijuma likas mazliet haotisks, bet turpinajums jau normals!
, 2013-08-26 20:02, pirms 11 gadiem
vienīgajam liekas, ka abu komandu šodien rādītais hokejs ir kaut kāds tizls? neprecīzas piespēles, nekādas izspēles, tizli metieni un slidojums.
, 2013-08-26 20:03, pirms 11 gadiem
Dinamo sūkā desu pirmajā periodā. Cerams, ka otrajā būs arī gols.
, 2013-08-26 20:03, pirms 11 gadiem
Tikai Riga Tikai Dinamo!!!!
, 2013-08-26 20:07, pirms 11 gadiem
profesorsk rakstīja: vienīgajam liekas, ka abu komandu šodien rādītais hokejs ir kaut kāds tizls? neprecīzas piespēles, nekādas izspēles, tizli metieni un slidojums.
Par piespelem piekritu, bet parejais jau ir tiri OK!
Bet atceries ka tas ir tikai parbaudes speles!
, 2013-08-26 20:08, pirms 11 gadiem
Zhel ka Junas Holos nespele Dinamo! Izksatas labs aizsargs!
, 2013-08-26 20:09, pirms 11 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Par piespelem piekritu, bet parejais jau ir tiri OK!
Bet atceries ka tas ir tikai parbaudes speles!
nomierinies ar savam parbaudes spelem ..visi cinas pa istam veci griez ledu ka tik turies ....tas nav futbols
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-26 20:20, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Cipulis kā vienmēr dominē uz pabiru fona
kurs tur ir pabira?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-26 20:21, pirms 11 gadiem
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa

INDRASIS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-26 20:22, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: psc... haotiska haļava
ev ja tev nepatik kapec tu skaties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-26 20:23, pirms 11 gadiem
jaaaaaaaaaaaaaaaa 2-0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-26 20:24, pirms 11 gadiem
krauklis1234 rakstīja: Cerel gej beidz te heitot ja tik loti nepatik kāpēc skaties?
+++
, 2013-08-26 20:24, pirms 11 gadiem
Upītim episks skatiens kamerā!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-26 20:29, pirms 11 gadiem
ka jau teicu laicinu atpakal sosezon Rigas Dinamo play off 99%
, 2013-08-26 20:29, pirms 11 gadiem
Toms Prāmnieks laikam sezonā būs "Inside the glass"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.