Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Indrašis par izbraukuma spēļu sēriju: "Noteikti gribējām un varējām vairāk"

Agris Suveizda

Indrašis par izbraukuma spēļu sēriju: "Noteikti gribējām un varējām vairāk"
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas komanda Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēļu sēriju noslēdza ar zaudējumu bullīšos Čeļabinskas "Traktor" (2:3). "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis kluba mājaslapā dalījās iespaidos par spēli.

"“Domāju, spēlējām diezgan labi. Pirmo periodu ļoti labi iesākām, bet mūs atkal iegāza spēle mazākumā. Otrajā trešdaļā daudz laika pavadījām mazākumā, ko viņi izmantoja, un mums jau nācās atspēlēties," sacīja Miks Indrašis.

Tieši viņš otrā perioda izskaņā panāca 2:2. "Sanāca ripu iegriezt viņu zonā. Labi ar Leino saspēlējāmies, es tikai turpināju kustību uz vārtiem, un pēc Leino metiena ripa pati mani atrada."

Tāpat Indrašis komentēja ugunsgrēku, kā dēļ tika atcelts rīta treniņš: "Domāju, tas neko nemainīja. Tikai no rīta neslidojām. Visi jau bijām sakāpuši autobusā, taisījāmies uz arēnu. Tad piezvanīja un pateica, ka hallē problēmas, un gājām vienkārši kājas izlocīt. Nekas ārkārtējs noteikti nebija."

Trīs spēļu izbraukuma sērijā "Dinamo" tika pie trim punktiem. "Noteikti gribējām un varējām vairāk," uzskata Indrašis. "Pēdējās spēlēs mēs sniegumu esam uzlabojuši, bet tas neko nemaina, ja nav punktu. Labāk sliktā spēlē paņemt punktus, nekā spēlēt labi, bet pie tiem netikt."

Izmantotie resursi:
Indrašis: gribējām un varējām vairāk - Hokeja...

  +2 [+] [-]

, 2015-10-09 20:37, pirms 9 gadiem
indraši,būs labāk notiekti...iespējams tad,kad Tu pats atcerēsies,ka ir Tev arī partneri.cik skatos,tad esi liels individuālists(komandas sporta veidā nedomāju,ka tas ir pluss).tikai tā individuālā meistarība stipri atpaliek.
kāds man oponēs,ka esi daudz ripas sametis,ja?nenoliegšu,proti būt tur,kur ripas atlec.

  +5 [+] [-]

, 2015-10-09 20:42, pirms 9 gadiem
vajadzēja iet uz Torpedo, Skudra neļautu čakarēties, kā to dara RD treneri.ja NHL nespīd, tad KHL ir jāizvēlas komanda ar treneri aiz borta, kas ir stingrs un prasīgs. citādi talants un karjera būs izniekoti. šodienas spēle ar mehanizatoriem to ļoti labi nodemonstrēja.

  +4 [+] [-]

, 2015-10-09 20:57, pirms 9 gadiem
Nav,ko d!rst!Nav Jums ne gribēšana,ne varēšana!

  +1 [+] [-]

, 2015-10-09 21:23, pirms 9 gadiem
Pretīgi skatīties to daiļslidošanu, talants ir jāizkopj, nevis jānorok. Līdz zvaigznei tev puis tāls ceļš ejams, bet ar tādu attieksmi NHL neredzēt.

  -2 [+] [-]

, 2015-10-09 21:43, pirms 9 gadiem
ne gribēja, ne varēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-10 01:39, pirms 9 gadiem
Indulis savā elementā, kaut kas nav riktīgi ar komandu. Pret Slovan bija labākā spēle šosezon.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja