Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: Lūsiņš: "Uz papīra šķita, ka nevaru nokost ne Holtu, ne Telkvistu"

Eduards Ozerinskis
Piedāvājam Jāņa Matuļa, "Vienos vārtos" intervijas fragmentu ar hokeja vārtsargu, šobrīd arī hokeja apskatnieku Edgaru Lūsiņu. Intervija pilnā garumā sadaļā "Vienos vārtos" tiks publicēta jau tuvākajā laikā.
Vērtējums: +5

  -1 [+] [-]

, 2015-11-09 10:13, pirms 9 gadiem
Lobs video paļdis

Sen jau nikas nabeja dzierdeits par Lūšiņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-09 15:19, pirms 9 gadiem
USA*Alex rakstīja: Edgaru Lūsiņu ir ljoti patíkami klausíties. Pozitívá nozímé stipri atshkiras no "nodráztajiem", neprofesionálajiem vuguliem & Co. PROT analizét spéles gaitu un konkrétu spélétáju sniegumu, nevis tukshi vávuljot ká Puche. Ja Lūsiņu saliktu kopá ar Sorokinu, un LJAUTU VINJIEM KOMENTÉT SPÉLES, tad domáju, ka tas bútu vél labáks un profesionáláks tandéms, neká savulaik bija Juris Robezhnieks un Jurij Pashuba. Tad més varétu dzirdét ne tikai spéles notikumu atstástu, bet nekavéjoshu analízi par hokejistu darbíbám laukumá, dzirdétu konkrétus uzvárdus nevis "més kljúdíjámies", "slikta piespéle" utt. Visa cienja Sorokinam, vinsh censhas to darít, bet, par cik vinja kolégi ir tikai bļauri, tad tie centieni "izshkíst" párraides laiká. Novélu Edgaram un Olegam profesionálu un kolosálu nákotni sporta zhurnálistiká!
Sorokina teicamie metieni jau arī iesēdušies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja