Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Puses nespēj vienoties, Indrašis uz "Kunlun Red Star" nepāries

Jānis Celmiņš

Puses nespēj vienoties, Indrašis uz "Kunlun Red Star" nepāries
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas “Dinamo” uzbrucējs Miks Indrašis līdz sezonas beigām paliks Rīgas “Dinamo” rindās. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka piedāvājums no "Kunlun Red Star" kluba vadības tiešām ir bijis, taču pusēm nav izdevies vienoties.

Aizvadītajā nedēļā Krievijas medijs "RIA News", atsaucoties uz situācijai tuvu stāvošu personu, vēstīja, ka Rīgas "Dinamo" kapteinis Miks Indrašis tuvākajā laikā pārcelšoties uz citu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Pekinas "Kunlun Red Star".

Interese par Indraši tiešām ir bijusi, taču pusēm nav izdevies vienoties, sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien pavēstīja Rīgas “Dinamo” ģenerālmenedžeris un komanda galvenā trenera pienākumu izpildītājs Ģirts Ankipāns. “Mums tika izteikts piedāvājums, taču nespējām vienoties. Mēs pat neizskatījām šādu piedāvājumu,” īsi situāciju komentēja Ankipāns.

Tikmēr "Kunlun Red Star" kluba prezidents vīriešu hokeja jautājumos Raitis Pilsētnieks sarunā ar portālu Sportacentrs.com teic, ka puses jau bija panākušas mutisku vienošanos, taču pēdējā brīdī darījums nav noticis. “Pārrunas ar “Dinamo” klubu un spēlētāja aģentu notika visu pagājušo nedēļu. Ar aģentu vienojāmies par līgumu līdz šīs sezonas beigām, kā arī uz nākamo gadu. Ar “Dinamo” vienojāmies par kompensācijas apmēru, panācām mutisku vienošanos, “Dinamo” klubam šodien bija jāiesniedz pēdējie dokumenti, lai pāreja varētu notiktu. Mikam jau trešdien bija jādodas uz Ķīnu, bija uzsākta vīzas kārtošana, taču dokumentu vietā saņēmu zvanu no Ankipāna, ka “Dinamo” atsakās no šī darījuma. Skaidri nesapratu, vai par mazu bija mūsu piedāvātā kompensācija, vai kas cits,” savu redzējumu uz situāciju klāsta “Kunlun Red Star” pārstāvis. Konkrētus finansiālos nosacījumus Pilsētnieks atklāt nevēlas, taču, viņaprāt, piedāvājums bijis adekvāts. “Rīga par šo naudu noteikti varētu parakstīt kādu pietiekami labu spēlētāju,” uzskata Pilsētnieks.

Ja līdz šai sezonai tiesības uz Indraši piederēja Rīgas "Dinamo" jeb viņš bija ierobežoti brīvais aģents, tad nākamajā vasarā uzbrucējs kļūs par neierobežoti brīvo aģentu. Tādējādi uz viņa pakalpojumiem varēs pretendēt jebkura cita KHL komandai, un "Dinamo" vairs nebūs tiesību prasīt samaksu par uzbrucēja tiesību pārdošanu.

27 gadus vecais Indrašis līdz šim KHL spēlējis tikai Rīgas "Dinamo" sastāvā un šajā sezonā pēc 29 spēlēm ir rezultatīvākais komandas spēlētājs. Indrašis rīdzinieku labā guvis desmit vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles, kā arī sakrājis 14 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu (-3). Interesanti, ka šīs sezonas rezultatīvāko spēli latvietis aizvadīja tieši aizvadītajā nedēļas nogalē, kad cīņā pret Jaroslavļas ''Lokomotiv'' guva divus vārtus, kā arī reizi rezultatīvi piespēlēja.

1 2 3 101 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2017-11-06 15:03, pirms 6 gadiem
Nu, vismaz nākošsezon gan Mikam beidzot būtu jāpamēģina citā klubā uzspēlēt.

  +8 [+] [-]

, 2017-11-06 15:06, pirms 6 gadiem
pietiekami labi spēlētāji jau sen ir pie vietas un droši vien ka Ķīnas klubs jau arī nav tas krutākais.kas noteikti iekļus PO,tā ka vienīgais ieguvējs iespējams bija pats Miks,bet par cik ir ierobežoti brīvais aģents,tad visu izlēma RD..
Slēpts komentārs: Karogspliivo

     [+] [-]

, 2017-11-06 15:10, pirms 6 gadiem
Karogspliivo rakstīja: Varbūt Miķelu uz Amūru?
Varbūt K.Rēdlihu uz Jugru?

  -4 [+] [-]

, 2017-11-06 15:11, pirms 6 gadiem
Tomēr neizdevās izrauties

  -1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:12, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nu, vismaz nākošsezon gan Mikam beidzot būtu jāpamēģina citā klubā uzspēlēt.
Varbūt visiem ģinamkiniem nākamsezon nāksies mēģināt citā klubā

  +4 [+] [-]

, 2017-11-06 15:17, pirms 6 gadiem
biskaps rakstīja: Varbūt visiem ģinamkiniem nākamsezon nāksies mēģināt citā klubā
Domāju, kādus 3-4 kadrus varētu Čehija savākt, vēl 2-3 citi KHL klubi, Bet pārejiem var nākties iztikt ar Dānijām, Slovākijām, Francijām.

     [+] [-]

, 2017-11-06 15:17, pirms 6 gadiem
Nākamgad nedabūs nekādu kompensāciju, jocīga loģika. No otras puses, varbūt saista ar Miku cerības ilgtermiņā. No trešās puses, Miķeļa, sprukta, Dārziņa piemērs liecina, ka mūsējie krievijā ne visi labi spēlē un atgriežas nekādi.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:27, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: Nākamgad nedabūs nekādu kompensāciju, jocīga loģika. No otras puses, varbūt saista ar Miku cerības ilgtermiņā. No trešās puses, Miķeļa, sprukta, Dārziņa piemērs liecina, ka mūsējie krievijā ne visi labi spēlē un atgriežas nekādi.
Karsums un Daugaviņš gan pretējo parāda.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:28, pirms 6 gadiem
Talantīgs spēlētājs sabeidz sevi čekas augonī. Skumji.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:31, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: Nākamgad nedabūs nekādu kompensāciju, jocīga loģika. No otras puses, varbūt saista ar Miku cerības ilgtermiņā. No trešās puses, Miķeļa, sprukta, Dārziņa piemērs liecina, ka mūsējie krievijā ne visi labi spēlē un atgriežas nekādi.
Tas jau būtu tāds "mīkstā" gājiens - nepamēģināt sevi leģionāra statusā tikai dēļ tā, ka dažiem citiem latviešiem tas nav sanācis.

     [+] [-]

, 2017-11-06 15:32, pirms 6 gadiem
laikam xuy ļuņi nespēja savākt pilnu čemodānu ar huylo rubļiem, ko mīkstjurim sapiķot....

  +1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:32, pirms 6 gadiem
biskaps rakstīja: Varbūt visiem ģinamkiniem nākamsezon nāksies mēģināt citā klubā
Nu, vismaz Miks ir viens no retajiem DR sastāvā, kurš var droši tēmēt uz kaut ko vairāk par VHL vai Francijas līgu.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-06 15:33, pirms 6 gadiem
tādēļ arī puses parasti klusē, lai nebūtu šādu "sensāciju". tagad vēl 4 rakstus var uzcept par to, kā viens atteica, otrs piedāvāja un trešais nepiekrita.. un visam pa vidu Rīgas dinamo

  -2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:33, pirms 6 gadiem
Protams, KHL nav virziens, kur Indrašim skatīties. Čehija, Somija - tie ir pareizie virzieni. Zviedrijā , Šveicē gan jau netiks.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:34, pirms 6 gadiem
gan jau par velti gribeja panemt!!!
Slēpts komentārs: FUNS

  -2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:35, pirms 6 gadiem
Sis puisis savu talantu ir izniekojis sapuvusaja Dinamo , ja butu raksturs un darbaspejas butu jau NHL speletajs , ta nu paliks kunilung speletajs

  -1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:38, pirms 6 gadiem
Čekas ciešās skavas ir nobendējušas ne vienu vien latvju bāleliņu. Mūsdienās viss notiek daudz rafinētāk, bez nagu maukšanas. Bet metodes ir palikušas vecās. Priekā!

  -1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:40, pirms 6 gadiem
Zoom Mode rakstīja: Sis puisis savu talantu ir izniekojis sapuvusaja Dinamo , ja butu raksturs un darbaspejas butu jau NHL speletajs , ta nu paliks kunilung speletajs
Labāk palikt kunilinga spēlētājam, nekā pazemotam rižankas apokalipsē. Priekā!

     [+] [-]

, 2017-11-06 15:41, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Droši vien izteikšu izcili naivu domu. Uzvarējām Loko un kāds aizdomājās par PO. Nesaku ka es tā aizdomājos, bet klubs nolēma nekārt balto karogu, nāks drīz Dārziņš klāt. Indrašis ,Kristo , Salmela , arī Makmilans labā formā. Aizsardzība jūtami uzlabojusies pie Ankipāna, Kalniņš tagad rāda pirmā vārtsarga cienīgu sniegumu-pēdējās 4 spēlēs ielaisti 4 vārti (3 no tiem pret SKA). Pēdējās 7 spēlēs tikai viens zaudējums pamatlaikā un tas pats pret SKA (2-3). Cerams ka pieliks formā Miķelis, būtu jauki ja Žerdevs, Čistovs parādītu savu potenciālu.
Varbūt kāds vēl atveras no pāri palikušajiem uzbrucējiem. Cerības uz Jevpalovu un...?
Tas ir optimistiskais scenārijs , bet būs tā kā būs un tagad jādomā kā nepalikt pēdējiem līgā. Ne jau tikai PO ir mērķis , bet jācīnās par jebkuru augstāku vietu. Ja nākošās 8 spēlēs iegūstam 20+ punktus (zinu ka izklausās pēc fantastikas), tad tikai var sākt domāt rēķināt, varbūt var ieķerties PO. Potenciāli varam iegūt vēl 81 punktu (tātad kopā 99). PO var pietikt ar 80 punktiem aptuveni. Varbūt pat 75, bet paņemt 75 punktus no 99 ir kaut līdzīgs Anglijas premjerlīgas Leicester uzvarai 2016.gadā. Reālais scenārijs DR kopējā līgas tabulā apdzīt vismaz 4-6 komandas (protams ja netiks izpārdoti DR līderi).
Un beigās par Indraši. Manas subjektīvās domas. Ja zaudētu mēs Loko, Indrašis būtu prom. Primitīvi, bet ļoti iespējams scenārijs. Tagad šī uzvara kādu iedvesmoja, varbūt arī pašu Miku.
Pilnīgākais murgs.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:45, pirms 6 gadiem
Protams, visa Rīgas organizācija ir sapratusi, ka šogad ir izredzes Gagarina kausā pārvarēt vismaz divas kārtas, tāpēc no komandas līdera un vilcēja nešķirsies.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:45, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pilnīgākais murgs.
Tāpēc jau nevajag "palagus" pilnā apjomā citēt, lai pateiktu ka fuņķa murgo

  +2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:46, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pilnīgākais murgs.
Kas tur i? fuņa reanimējis kalkulatoru un izskaitļojis cik līdz po ?

  -2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:49, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pilnīgākais murgs.
Matemātika nekad nav murgs. Vistīrākā matemātika ir ka piemēram jebkurai KHL komandai ir iespējas izcīnīt šosezon 168 punktus. Tā ir matemātika. Patīk vai nepatīk. Ja tev viss mans teiktais ir murgs ,tad neviens DR spēlētājs nav formā, Tu neceri uz Jevpalovu, Kalniņš spēlē vidēji vai slikti, mēs neesam ieguvuši 6 spēlēs no pēdējām 7 punktus utt.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-06 15:50, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Kas tur i? fuņa reanimējis kalkulatoru un izskaitļojis cik līdz po ?
Indraši uz palikšanu iedvesmojusi pēdējā uzvara pār Loko, jo varbūt kluba vadība joprojām tic, ka var iekļūt play-ofos. FUNS vismaz vēl tic par izslēgšanas spēlēm un izrēķinājis, cik punktus vēl var iegūt un ar cik punktiem parasti pietiek, lai iekļūtu plovos.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:52, pirms 6 gadiem
8000+ skatītāji uz stabilu pēdējo vietu. Ņemam punktus gandrīz visās pēdējās spēlēs, komanda neizkar balto karogu (varbūt), nepārdod līderi.
Sāk uztraukties daži DR "draugi". Priekšā 4 spēles savā laukumā. Un ja nu izcīna tajās 10-12 punktus. Patiešām jāsāk uztraukties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:52, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Indraši uz palikšanu iedvesmojusi pēdējā uzvara pār Loko, jo varbūt kluba vadība joprojām tic, ka var iekļūt play-ofos. FUNS vismaz vēl tic par izslēgšanas spēlēm un izrēķinājis, cik punktus vēl var iegūt un ar cik punktiem parasti pietiek, lai iekļūtu plovos.
un?

  +2 [+] [-]

, 2017-11-06 15:54, pirms 6 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Kur piebalsotāja Neputne? Viņa it īpaši ir griboša pie Fuņa nolikšanas komentāriem
Bet ir tak rēcīgi - vislaik klusē, bet nu ģinamka dabū 3 punktus, kas pēdējoreiz laikam bija augustā un kremļa kuce jau rēķina cik līdz po

     [+] [-]

, 2017-11-06 15:54, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: un?
Es uzskatu, ka FUNS dzen kārtējo tuftu.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-06 15:55, pirms 6 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Kur piebalsotāja Neputne? Viņa it īpaši ir griboša pie Fuņa nolikšanas komentāriem
Pēdējā laikā esmu manījis viņu aktīvi komentējam pie tenisa rakstiem.

     [+] [-]

, 2017-11-06 15:56, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pēdējā laikā esmu manījis viņu aktīvi komentējam pie tenisa rakstiem.
vīriešu vai sieviešu tenisa?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 101 komentārs