Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Reķim piespēle uzvarā pār Vasiļjevu un "Pinguine"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Reķim piespēle uzvarā pār Vasiļjevu un "Pinguine"
Arvīds Reķis
Foto: www.j-korth.de

Vācijas hokeja čempionāta (DEL) spēlē rezultativitātes punktu par piespēli nopelnījis Arvīds Reķis, bet viņa pārstāvētā Volfsburgas vienība "Grizzly Adams" savā laukumā ar 5:1 sakāva Herberta Vasiļjeva Krēfeldes "Pinguine".

Pēc diviem nospēlētiem periodiem "Grizzly Adams" hokejisti atradās vadībā ar minimālu pārsvaru – 2:1. Bet pēdējā trešdaļā mājinieki pievienoja vēl trīs precīzus raidījumus, savus vārtus nosargāja neskartus, un beigās uzvara viņiem sanāca itin pārliecinoša – 5:1. Arvīds Reķis asistēja komandas trešo vārtu guvumā, pats izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +1. Turpretim pingvīnu rindās sešas reizes "Grizzly Adams" cietoksni apdraudēja Herberts Vasiļjevs, bet neviens no viņa metieniem nebija rezultatīvs. Maču Vasiļjevs pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Arī Čehijas hokeja Ekstralīgā tika aizvadīts divu Latvijas hokejistu pārstāvēto klubu duelis – Jānis Andersons un Tršinecas "HC Ocelari" savā laukumā uzņēma Atvara Tribuncova Karlovi Varu "HC Energie". Uzvaru papildlaikā ar 2:1 izcīnīja mājinieki. No mūsējiem laukumā devās tikai Andersons, kurš mača protokolā atzīmējās ar neitrālu lietderības koeficientu. Tribuncovs šai spēlei pieteikts nebija.

Zaudējumu savā laukumā piedzīvoja Kaspara Saulieša pārstāvētais Litvīnovas klubs "HC Benzina", ar 1:2 piekāpjoties Liberecas "Bili Tygri" hokejistu priekšā. Saulietim negatīvs lietderības koeficients -1.

Pamatīgu sagrāvi Slovākijā cieta "HC K CERO Nitra" ar Māri Jasu un Maksimu Širokovu sastāvā, regulārā čempionāta spēlē viesos ar 0:8 atzīstot "HC Košice" pārākumu. Jasa rēķinā divas soda minūtes un lietderības koeficients -4, bet Širokova kontā koeficients -3.

Vācijas 2. Bundeslīgā panākumu ar Edgaru Lūsiņu vārtos izcīnījuši Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" hokejisti, izbraukumā ar 5:2 pieveicot Freiburgas "Wölfe". Latviešu vārtsargs šajā spēlē atvairīja 35 no 37 pretinieku metieniem.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz
www.esbg.de
www.szlh.sk
www.del.org

  +1 [+] [-]

, 2010-01-31 23:31, pirms 14 gadiem
mjā.. pagājušo sezon Reķim ar rezultativitāti bij daudz labāk- 50 spēlēs 11+12 , šosezon 43 spēlēs 0+11
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-31 23:56, pirms 14 gadiem
vetal7 rakstīja: kaa nospeeleeja Saulietis?
Komanda zaudeja. Kaspars punktus neguva un liet koef -1

  +2 [+] [-]

, 2010-02-01 00:34, pirms 14 gadiem
ja ne herbis, tad Rekis ,bet punktus gust

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 05:56, pirms 14 gadiem
silk182 rakstīja: mjā.. pagājušo sezon Reķim ar rezultativitāti bij daudz labāk- 50 spēlēs 11+12 , šosezon 43 spēlēs 0+11
toties šogad ir iespējas pa medāļiem pacīnīties!