Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vācijas latviešiem zaudējumi

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Neveiksmes Vācijas hokeja līgas (DEL) čempionāta spēlēs šodien piedzīvojuši abas latviešu – Herberta Vasiļjeva un Arvīds Reķa – pārstāvētās komandas. Pie rezultativitātes punkta šoreiz neviens no latviešiem netika.

Arvīda Reķa pārstāvētā komanda Volfsburgas "Grizzly Adams" viesos tikās ar Kaseeles klubu „Huskies”. Lai gan spēles otrajā periodā viesi bija izvirzījušies vadībā ar 2:1, tomēr nosargāt uzvaru neizdevās un tika piedzīvots zaudējums ar 2:3. Reķis šajā mačā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Herberts Vasiļjevs un viņa pārstāvētā vienība Krēfeldes „Pinguine” savā laukumā kapitulēja Izerlonas "Roosters". Mājinieki gan bija spēles favorītu lomā, taču ne brīdi neatradās vadībā. Herberts Vasiļjevs šodien izdarīja divus metienu pa pretinieku vārtiem, bet citos statistikas rādītājos neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
del.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-29 06:15, pirms 15 gadiem
Kaada jeega rakstiit rakstu, ja nav mineets pat speeles rezultaats Vasiljeva komandai...