Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"HC Lasselsberger" iekļūst ceturtdaļfinālā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Jēkaba Rēdliha pārstāvētais Čehijas Ekstralīgas hokeja klubs Plzeņas "HC Lasselsberger" nodrošinājis vietu ceturtdaļfinālā, play-off kvalifikācijas piektajā un izšķirošajā spēlē savā laukumā ar 3:0 pieveicot Jāņa Andersona Tršinecas "HC Ocelari".

Visus trīs vārtus mājinieki guva spēles pirmajā trešdaļā, un ar precīziem raidījumiem atzīmējās Mihals Dvoržāks, Martins Adamskis un Martins Čakajiks. Bet Jans Habera Plzeņas kluba vārtos atvairīja visus 36 pretinieku metienus.

Rēdliha rēķinā četras sodas minūtes un neitrāls lietderības koeficients, bet Andersonam spēles noslēgumā negatīvs lietderības koeficients -1.

Ceturtdaļfinālā Plzeņas klubs mērosies spēkiem ar Pardubices "HC Moeller" vienību, kas regulārajā sezonā ierindojās 2. vietā. Pirmās divas spēles (4. un 5. martā) tiks aizvadītas Pardubicē.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz

  -2 [+] [-]

, 2009-02-28 22:19, pirms 15 gadiem
Trešo Rēdlhu dinamo neņems?

  +1 [+] [-]

, 2009-02-28 22:31, pirms 15 gadiem
puikinsh9 rakstīja: Trešo Rēdlhu dinamo neņems?
Pagājušā gada Pasaules čempionātā visi trīs Rēdlihi bija, nez vai šogad ar būs. Cerams, ka Znaroks paņems. Sporta studijā Miķelis ar Krišjāni teica, ka baigi gribētos atkal uzspēlēt visiem kopā, bet tad jau redzēs, kā Znaroks izlems.

     [+] [-]

, 2009-03-01 23:37, pirms 15 gadiem
Šuplers Dinamo mājaslapā atbildējis uz jautājumu par Čehijas extralīgu ,kur skaidri pateicis,ka Čehijā spēlē ļoti atšķirīgu augstas klases hokeju un,ka Dinamo tur nemaz tik viegli neklātos...diemžēl Znaroks laikam šo interviju nav lasījis un rādās,ka Čehijas hokejā neorientējas un tādēļ nezin,ka čehi spēlē ļoti ātru spēka spēles hokeju.