Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

RĪGAS DINAMO FANU ATKLĀTĀ VĒSTULE

-

Tuvojas pavasaris un laiks, kad Krievijas čempionātā sākas play-off. Laiks, kad visi latvieši ar lielām cerībām seko tikai vienam - ledus hokejam un ar to saistītajiem panākumiem diženā padomju kosmonauta Jurija Gagarina kausā. Līdz šim mums izslēgšanas spēlēs ir paveicies - trīs gadus esam sīksti turējušies pretī galvas tiesu pārākajiem pretiniekiem un izlidojuši tikai pirmajā vai otrajā kārtā, kas pilnībā apmierināja prasīgos RD fanu tūkstošus!

Tāpēc, lai atkārtotu iepriekšējo gadu sasniegumus un, kazi, varbūt pat sasniegtu vēl vairāk, mums vajadzētu šogad izmest no galvas domas par izlasi, kas jau kuro gadu kā piektais ritenis velkas līdzi un neļauj koncentrēties svarīgākajiem mērķiem. Jau sen bija jāsaprot, ka Latvijas tautas lepnums ledus laukumos ir Rīgas Dinamo, kas priecē līdzjutēju prātus cauru gadu, nevis izlase, kura pa lielam nekad nav parādījusi konkurētspējīgu sniegumu Eiropas mērogā. Izlasē lai spēlē HK Rīga spēlētāji, kā arī atsevišķi leģionāri ārzemēs un, iespējams, atsevišķi vecie izlases „buki”, kuri vēl nav kāruši slidas vadzī un ir gana sprauni - Kerčs, Fanduļs, Galuzo, Cipruss, Žaltkovskis u.c.

Ar Dinamo mūs saista arī politiskie aspekti, kas ir daudz modernāki par novazātajām, apnicīgajām un traucējošajām nacionāļu būšanām, kas vazājas līdzi visur, kur izlase. Mums tas nav vajadzīgs!

Ir jāsaprot, ka panākumi prasa upurus. Tie ir jāmāk samērot. Mums, Dinamo patiesajiem faniem, daudz svarīgāki ir Rīgas Dinamo panākumi, mēs esam gatavi upurēt izlasi. Galu galā, spēlēšana izlasē mūsu vadošajiem hokejistiem pēc garas sezonas nedod iespēju kārtīgi morāli un fiziski atpūsties un gatavoties nākamajai sezonai, ir iespējams arī iedzīvoties traumās utt.

Vēstuli atbalsta virkne RD atbalstītāju grupējumi:

SLK „Teikas radikāļi”,
HFG „Melnais krusts”,
Daugavpils studentu sporta draugi,
Ogres grupējums „Tikai Rīga, tikai Dinamo!”
Cēsu motokrosa un hokeja draugi,
Apvienotais Talsu un Tukuma grupējums „Par lielu Dinamo!”

Kā arī Paulis Kvarcs personīgi.

1 2 40 komentāri

  -4 [+] [-]

, 2012-01-27 15:09, pirms 13 gadiem
Taisniba vien ir - divus vezumus nepavilkt...Es ari tad labak izvelos spelesanu KHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-01-27 15:13, pirms 13 gadiem
Personīgi varu apliecināt, ka arī Valmieras fanu klubam "Rūjienas piens" 1.vietā ir un būs mūsu galvenā sporta kluba- Rīgas Dinamo panākumi. Sezonas laikā ir jākoncentrējās tikai šai lietai. Nekādas domas par izlasi nedrīkst spēlētājus novērst no viņu daba- spēlēšanas klubā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-01-27 15:35, pirms 13 gadiem
Diemžēl hokeja menedžmenta speciālisti no Saratovas ziņo, ka nākamgad Dinamo Rīga tiks izslēgts no KHL (jo atrasts cits Eiropas standartiem atbilstošs ekvivalents no Šveices) un tiks pilnībā slēgta finansu plūsma no Krievijas. Ne velti jau dzirdamas baumas par pirmajiem transfēriem (Ozoliņš, Galviņš u.c.) Līdz ar to ļoti žēl, ka vairākas Latvijas fanu biedrības vēlas koncentrēties šim īstermiņa pasākumam.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-27 15:38, pirms 13 gadiem
Galīgs sviests. Paskaties kaut vai NHL, NBA, kur spēles ir vairāk un vienalga zvaigznes ir ar mieru kapāt izlasē. Ja tur arī kāda atsaka, tad tur izvēle ir lielāka un nekāds ļaunums nav noticis. Mums viennozīmīgi vajadzētu pārstāvēt izlasi spēcīgākajā sastāvā. Dinamo vienalga Gagarina kausu neredzēt šādā sastāvā un arī tuvākā nākotnē, jo diemžēl labākos RD spēlētājus paņems tāpat bagātākie krievu klubi, bet jaunie vēl ir pazaļi. Savukārt naudas nav tik daudz, lai iegādātos tiešām labus ārzemniekus ar kuriem iegūtu Gagarina kausu. Pareizi dažs labs krievu speciālists pateica. Mēs varam izjaukt pirmā kārtā kādam tikšanu tālāk, bet ne vairāk. Jāspēlē gan KHL, gan izlasē, savādāk domāju, ka Jūs tur varēsiet daži labi atbalstīt RD, aizņemot dažus sektorus, bet pārējie var arī atmest ar roku līdzi jušanai dēļ dažiem iedomīgiem spēlētājiem. Vai tad krieviem, baltkrieviem, slovākiem nebūs neviens no KHL? Būs un viņiem diezin vai būs tādas atrunas, kādas Jūs piedāvā.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-27 15:44, pirms 13 gadiem
Tie laiki, kad ar trīsām sirdī no rīta atvērām NHL ziņas un turējām īkšķus, lai mūsējie (Irbe, Ozo, Skrastiņš, Žoltoks, u.c.) pēc iespējas ātrāk izlido ārā no play-off un varētu ievienoties valstsvienībai, ir garām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-27 15:47, pirms 13 gadiem
Domāju, ka arī nogurušais pastnieks pievienotos tavam viedoklim!

  -2 [+] [-]

, 2012-01-27 15:48, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Bļaviens.Kurš man visu laiku liek mīnusus?
Es plusu ieliku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-01-27 15:52, pirms 13 gadiem
Magnētiskās vētras, vai Bimbim vienkārši čuras galvā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-01-27 15:54, pirms 13 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Labi vien ir, ka nebūs vairāk klubs, ir labi ar Liepājas Metalurgu, kas tiešām priecē, lai gan zaudē, bet jaunie puiši cīnās un gan jau izdosies izcīnīt vēl lielās uzvaras.
Bet vai nevajadzētu Dinamo pārvietot savu sistēmu uz Vāciju? Protams, ne jau uzreiz ar DEL, bet kāda reģionālā Oberlīga būtu lielisks fundaments ne tikai sportiskai attīstībai, bet arī kluba finansiālajai izaugsmei - kā zināms, KHL nekāda peļņa nesanāk, bet progresīvajā Eiropā būtu cita lieta.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-27 15:57, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Kareivis arī nestaigā ar diviem pagoniem. Tikai KHL!Mans sapnis būtu lai mūsējie dabūtu Gagarinu un 12.aprīlī Rīgas dome ar Urlakova svētību noorganizētu uguņošanu karātavu laukumā(uzvaras parkā) un visi klātesošie priecātos par Gagarinu.
Tikai Rīga!Tikai Dinamo!

     [+] [-]

, 2012-01-27 15:57, pirms 13 gadiem
Jablonsky Guy rakstīja: Bet vai nevajadzētu Dinamo pārvietot savu sistēmu uz Vāciju? Protams, ne jau uzreiz ar DEL, bet kāda reģionālā Oberlīga būtu lielisks fundaments ne tikai sportiskai attīstībai, bet arī kluba finansiālajai izaugsmei - kā zināms, KHL nekāda peļņa nesanāk, bet progresīvajā Eiropā būtu cita lieta.
Beidz, Paste ar OZO Vilkiem mierīgi varētu ar panākumiem spēlēt Vācijas 2. bundesā. Paņemtu vēl Kerču, Fanduli, Ignatoviču un Žaltkovski un sistu visus ka nemetās....

  -1 [+] [-]

, 2012-01-27 15:57, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Bļaviens.Kurš man visu laiku liek mīnusus?
urlakovieši

  +2 [+] [-]

, 2012-01-27 15:58, pirms 13 gadiem
Kaut kads pilniigs murgojums-kercs,fanduls,ciprus,lai brauc uz pasaules cempi, pilnig galvu esat durviis iespiedusi!!??
Uz cempi jaabrauc visiem labaakajiem un ja kaads juutaas saguris vai kaads cits iemesls kaapeec nebrauc ta taa lai arii pasaka, bet nevajag staastiit ka tev visi peec sezonas ir taa sagurusi ka nevar aizbraukt uz cempi,jo KHL sezona vispar ir veidota taa lai labaakie tiek uz cempionatu + par kaadu sagurumu te var runat ja khl speelee 54 speeles + play-off, bet NHL 82+ play -off,taa kaa sagurusie vareetu buut no HNL navis no khl, taa kaa nav ko te domaat pasakas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-27 16:03, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Ja mērķis ir pārvarēt pirmo kārtu,tad nav jēga vispār cīnīties par Gagarinu.Tas krievu speciālists bija Zimins.Vājš hokejists.Vēlāk pelnīja ar spēļu komentēšanu.Vienkārši viņam skauž ka mēs ar tādu budžetu varam dabūt Gagarinu.Tikai Gagarins!Tikai Dinamo!
Kā nav jēgas. Vismaz mūsējie iegūst labu pieredzi augstā čempionātā. Ja tur vispār nespēlētu, tad iespējams mūsējie jau varētu ar izlasi spēlēt B divīzijā. Tad pat Liepājas Metalurgs nepalīdzēs. Uzdošu pret jautājumu. Kāpēc LM piedaļās BAČ? Ja jau nevar uzvarēt, tad kāpēc piedalās? Kāpēc DHK Latgale un daudzas citas komandas piedalās Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā, ja nevar uzvarēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-27 16:08, pirms 13 gadiem
ak slimie murgi, ak ak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-27 16:16, pirms 13 gadiem
Arī puiši no Vaļākrāniem ir par Rigas Dimānō komandu, mums ir jāiegūst tas Gegerina kauss!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-01-27 16:40, pirms 13 gadiem
Tie kas noliek Bimbi, salīdzina NHL spēlējošos monstrus ar mūsu pašu Dinamo spēlējošajiem censoņiem un saka, ka pēc 54 spēlēm (un vismaz viena kārta mežonīgas cīņas pleijoffos), cilvēks nav noguris un viņam ir jāpalīdz izlasei, ir pilnīgi saspieduši galvu un nav cilvēki! Jau sen ir pierādīts, ka pēc kārtīgi padarīta darba cilvēkam ir jāatpūšas! Un ja gribam sasniegt vairāk kā tikai pirmo kārtu, tad tas jau būs labi padarīts darbs plus vēlvairāk. Līdz ar to nav nekāda pamata prasīt čaļiem vēl iet spēlēt kautkāda indiāņa vadībā, kurš turklāt nepārzin ne mūsu spelētāju sarežģīto psiholoģiju, ne arī katra stiprās un vājās puses, līdz ar to sagaidāma pamatīga izgāšanās jebkurā gadījumā.
Tādēļ vēl jo vairāk ir skaidri jāpasaka - mēs atdodam visus spēkus Dinamo un izlasē lai spelē tie, kas ir spējīgi izšaut reizi gadā (nu piemēram, nevajag aizmirst par Sorokinu, kurš pašlaik ir jauna sākuma meklējumos netālu no Baikāla, kā arī - Širokovu un Tribuncovu, kas Baltkrievijas ledus laukumos ieslidās, domājams, tieši priekš pasaules čempionāta).

  -1 [+] [-]

, 2012-01-27 16:48, pirms 13 gadiem
Jablonsky Guy rakstīja: Bet vai nevajadzētu Dinamo pārvietot savu sistēmu uz Vāciju? Protams, ne jau uzreiz ar DEL, bet kāda reģionālā Oberlīga būtu lielisks fundaments ne tikai sportiskai attīstībai, bet arī kluba finansiālajai izaugsmei - kā zināms, KHL nekāda peļņa nesanāk, bet progresīvajā Eiropā būtu cita lieta.
Protams, ka peļņa nesanāk! Ko tu paņemsi no plukatām, kam nekā nav, izņemot pižikus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-01-27 16:55, pirms 13 gadiem
reimondo rakstīja: te laikam tikai memmļaki un plukatas savākušies
Pēc kā Tu to spried?
Ja nemāki argumentēti diskutēt, tad vari iet uz Delfu komentāriem un tur izgāzt savu žulti - te ir savākusies patiešām cienījama Dinamo atbalstītāju grupiņa, kas apzinās vērtības.
1 2 40 komentāri