Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kanādas U20 izlasē konstatēti divi Covid19 saslimšanas gadījumi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kanādas U20 izlasē konstatēti divi Covid19 saslimšanas gadījumi
Foto: TSN.ca

Kanādas U20 izlase paziņojusi, ka diviem tās izlases kandidātiem konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes, tādējādi abiem spēlētājiem šobrīd atrodoties karantīnā. Jau 25. decembrī Kanādā uzsāksies 2021. gada U20 pasaules čempionāts hokejā, kur kanādieši aizstāvēs pirms gada iegūto trofeju.

2021. gada U20 pasaules čempionāts hokejā plānots Kanādā no šī gada 25. decembra līdz 2021. gada 5. janvārim. A grupā cīnīsies Kanāda, Somija, Šveice, Slovākija un Vācija, kamēr B grupā - Krievija, Zviedrija, ASV, Čehija un Austrija. Tieši ar A grupas trim spēlēm 25. decembrī tiks atklāts čempionāts.

Covid-19 pandēmija jau 2020. gada ieviesusi daudz korekciju sportā, ieskaitot hokejā, kur tika atcelts šā gada pasaules čempionāts hokejā. 18. novembrī IIHF padome lēma par vēl 18 turnīru atcelšanu dažādās zemākajās divīzijās, vēl saglabājot vēlmi organizēt U20 čempionātu, pasaules čempionātu vīriešiem un sievietēm.

Gatavošanos turnīram uzsākušas jauniešu izlases, taču Kanādas valstsvienība ir informējusi, ka tās rindās pēc pēdējām Covid-19 analīzēm konstatēti divi saslimšanas gadījumi: ''Varam apliecināt, ka diviem hokejistiem ir bijušas pozitīvi testi un viņi šobrīd atrodas karantīnā. Esam atcēluši treniņspēli starp mūsu izlases kandidātiem, kā arī visas šīs dienas mūsu valstsvienības aktivitātes. Pēc izstrādāta drošības protokola, treneri, spēlētāji un citi darbinieki ir veikuši atkārtotas Covid-19 analīzes. Esam informējuši veselības dienestus un sadarbojamies ar tām. Citu komentāru par situāciju netiks sniegti.''

Par 2020. gada U20 pasaules čempionāta uzvarētājiem kļuva tieši kanādieši, kas finālā ar 4:3 pārspēja Krievijas jaunos hokejistus.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeycanada.ca/en-ca/n...

     [+] [-]

, 2020-11-24 21:53, pirms 3 gadiem
Nu te viss ir skaidrs
Kanādā U20 nenotix, uz aEiropu ASV un Kanāda nebrauv....
P. Č. 2021 BEZ viņiem un skatītājiem ir labākajā gadījumā naudas atmazgāšanas bonuss Fazellim
🌽🤩🌽🤩🌽🤩🌽🤩🌽