Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"HC Ocelari" uzveic Plzeņas klubu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Čehijas hokeja Ekstralīgā šovakar savstarpējā mačā tikās divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi – Jāņa Andersona Tršinecas "HC Ocelari" un Jēkaba Rēdliha Plzeņas "HC Lasselsberger". Uzvaru šajā duelī ar 4:3 izcīnīja "HC Ocelari" hokejisti.

Spēles pirmo trešdaļu veiksmīgāk aizvadīja "HC Lasselsberger" hokejisti un izvirzījās vadībā ar 2:0. Taču izšķirošie notikumi norisinājās 2. periodā – tajā ar 4:1 pārāki bija mājinieki un pēdējā pārtraukumā devās, esot vadībā ar 4:3. Pēdējā trešdaļā "HC Ocelari" izdevās šo minimālo pārsvaru nosargāt un tikt pie panākuma.

Jānis Andersons šajā mačā laukumā neizgāja. Bet Jēkabs Rēdlihs spēles protokolā atzīmējās ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvaru izcīnīja Aleksandra Jerofejeva pārstāvētā Prāgas vienība "Sparta", savā laukumā ar 4:1 liekot kapitulēt Ostravas "Vitkovice Steel" hokejistiem. Jerofejevs ar rezultativitāti neizcēlās, bet spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz