Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Liepājas ledushallē notiks labdarības spēle hokejā

Piektdien, 27.maijā, pulksten 19 Liepājas ledushallē norisināsies labdarības spēle "Vasiļonoks VS Cicurskis". Tiksies komandas, kuras vadīs Liepājas hokeja pamata licēji.

Kā informē viens no pasākuma organizētājiem Dāvis Paipa, Mihails Vasiļonoks ir bijušais Latvijas hokejists un hokeja tradīciju aizsācējs Liepājā, kā arī ilggadīgs komandas "Liepājas metalurgs" ģenerālmenedžeris.

Savukārt Aleksandrs Cicurskis Liepāju par savu pilsētu treneris sauc kopš laika, kad deviņdesmito gadu otrajā pusē Liepājā tika izveidota hokeja skola, kurā vēl šodien Aleksandrs Cicurskis turpina strādāt par treneri.

Abi komandu treneri pulcēs Latvijas Hokeja izlases spēlētājus un Liepājas hokeja audzēkņus. Komandu sastāvus pārstāvēs tādi hokejisti kā Edgars Siksna, Māris Jučers, Mārtiņš Gipters, Bruno Zabis, Artūrs Kuzmenkovs un citi.

Pasākuma ietvaros norisināsies arī vairākas papildus aktivitātes skatītājiem, kas saistītas ar hokeju un konkursiem. Piedalīties tiek aicināti visi hokeja fani, sporta entuziasti un aizraujošu sporta pasākumu interesenti.

Ieeja uz spēli notiks par ziedojumiem un visi pasākuma savāktie līdzekļi tiks novirzīti labdarībai – atbalstot ar hokeja ekipējumu, bērnus no Liepājas maznodrošinātajām ģimenēm.

Izmantotais resurss: irLiepāja