Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Irbe: Gudļevski veido par NHL nākotnes vārtsargu

Irbe: Gudļevski veido par NHL nākotnes vārtsargu
Artūrs Irbe
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Bijušais Latvijas izlases vārtsargs un treneris Artūrs Irbe Radio SWH raidījumā «Dzīvās vakariņas» pastāstīja par notikumiem pārbaudes spēļu laikā «Arēnā Rīga», kā arī pauda savas domas par latviešu spēlētājiem Nacionālajā hokeja līgā.

«Cik saprotu, par Kristeru rūpējas un viņu saudzē. Viņam palīdz un viņu veido par vienu no komandas nākotnes vārtsargiem. Kristers ir tur, kur viņš ir tāpēc, ka viņš ir tāds, kāds ir un nevar neiepatikties ne menedžerim, ne komandas biedriem. Tas, ko viņš atdod un izstaro, ir plaša diapazona lādiņš. Gudļevska izsalkums un uzvarēt griba, kā arī attieksme ir tāda, ka vairāk neko no viņa nevar prasīt. Pārējais ir tehnikas un laika jautājums,» secina bijušais vārtsargs.

Irbe: Gudļevski veido par NHL nākotnes...

  -2 [+] [-]

, 2014-04-23 13:53, pirms 10 gadiem
Eu, nu beidziet atrakstīt visas šīs tukšās runas.

     [+] [-]

, 2014-04-23 13:59, pirms 10 gadiem
Objektīvais, SportExpert un pārējie pokemoni - pat Irbe atzīst, ka nav tā tehnika Gudļevskim tik laba, bet laika gaitā būs viss ok !