Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Ogre/Sāga97" trenerim 5 spēļu diskvalifikācija par draudiem tiesnesim

Rolands Eliņš

"Ogre/Sāga97" trenerim 5 spēļu diskvalifikācija par draudiem tiesnesim
Tiesnesis cenšas izšķirt "Ogre/Sāga 97" un "Zemgale/LLU" hokejistu konfliktu
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Latvijas Hokeja federācija pavēstījusi, ka Disciplinārās komitejas sēdē nolemts par piecu spēļu diskvalifikācijas piešķiršanu "Ogre/Sāga97" trenerim Aleksejam Rešetņikovam.

17. janvāra spēlē starp "Ogre/Sāga 97" un "Zemgale/LLU" otrā perioda izskaņā tiesneši piešķīra 2+20 sodu Ogres komandas treneris Aleksejam Rešetņikovam, kurš bija draudējis tiesnešiem, acīmredzot par mirkli iepriekš Oļegam Šisļaņņikovam piespriesto 10 minūšu disciplinārsodu.

Spēlē ar 5:1 uzvarēja "Zemgale/LLU", bet "Ogre/Sāga 97" saņēmusi papildus sodu, proti, Rešetņikovs diskvalificēts uz piecām Virslīgas spēlēm. Saskaņā ar LHF reglamentu viņš gan varēs atgriezties uz komandtiltiņa jau pēc trim spēlēm, ja izvēlēsies atlikušo divu spēļu izlaišanas vietā samaksāt soda naudu 284 eiro apmērā.

LHF Disciplinārā komisija konstatējusi nopietnu pārkāpumu arī Bērnu un jaunatnes čempionāta U16 grupas spēlē, kad hokejista tēvs uzbruka "Rīga-2000" trenerim M. Svarinskim. Incidenta vaininiekam aizliegts šajā sezonā apmeklēt dēla komandas spēles, un šī lēmuma pārkāpšanas gadījumā komandai var tikt piešķirts tehniskais zaudējums. Savukārt par nespēju spēles laikā nodrošināt kārtību ar 200 eiro soda naudu sodīta hokeja skola "Rīga".

Soda naudu 157 eiro apmērā dažādu organizatoriska rakstura pārkāpumu dēļ būs spiesta nomaksāt arī "Kurbads" vienība.

Izmantotie resursi:
LHF disciplinārās komisijas sēdes prot. Nr.6

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-22 20:30, pirms 9 gadiem
Tak katra ciema savu pajoli vajag...

     [+] [-]

, 2015-01-22 20:34, pirms 9 gadiem
Šisļaņņikovs.. wow! meli izmezgiju...

  -1 [+] [-]

, 2015-01-22 20:42, pirms 9 gadiem
Ooo. Latvija. Tu nezinu kas es esmu??? Es ar piekto punktu ezus miiciiju un tu manam deelam svilpo kaut ko!!!!! Latishi nemainaas ar post padomju domaasanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 21:02, pirms 9 gadiem
LHF jādomā par tiesnešu kvalifikāciju, ne tikai visi jāsoda. Redzeju spēli Prizma-Jūrmala. Tiesnesis Armands Bedrītis nekmpetents, ietekmējams, īsta grīdas lupata. Kā var tādam ļaut tiesāt, Kira?