Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tretjaks un Mutko neapmierināti, Znaroks aicina lamāt viņu, nevis spēlētājus

Agris Suveizda

Tretjaks un Mutko neapmierināti, Znaroks aicina lamāt viņu, nevis spēlētājus
Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš
Foto: TASS/Scanpix

Krievijas hokeja izlase vakar Pirmā kanāla kausa izcīņas ietvaros savā laukumā ar 2:4 zaudēja Čehijai, un pēc Zviedrijas un Somijas spēles iznākuma (2:1 bullīšos) kļuva skaidrs, ka Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Krievija mājās palika pēdējā vietā.

Znaroks: "Pasaules čempionātā aina būs pavisam cita"

- Vai jums nešķiet, ka sastāvs nebija spēcīgākais un ka izsaucāt ne tos spēlētājus?
- Es tā nedomāju.

- Aizsardzībā?
- Arī. Ja nosauksiet savu sastāvu, ar jums pastrīdēšos.

- Muriginam šī bija pirmā nopietnā spēle izlasē. Kā vērtējat viņa sniegumu?
- Protams, viņam bija uztraukums. Pat šādā situācijā, ar šādu sastāvu, kāds bija čehiem, mums bija jāiemet vairāk. Mums šī spēle bija jāuzvar jebkādā stāvoklī.

- Secinājumi pēc turnīra?
- Tie paši, par ko baidījos pēc "Karjala" kausa – otrajai spēlei [divās dienās] nepietiek spēka. KHL ir ļoti saspringts kalendārs, vadošie spēlētāji katrā mačā aizvada pa 25 minūtēm. Kad viņi pie mums ierodas, fiziski vienkārši neko nespējam padarīt. Pirms pasaules čempionāta mums būs mēnesis laika, pa to laiku spēsim uzlabot viņu fizisko formu. Domāju, tad aina būs pavisam cita.

- Zināms, ka ticat hokejistiem, ka viņiem ir uzticības kredīts, taču kāds nespēj to izmantot.
- Neviens to nespēj izmantot, mums visi ir vienādi. Ja redzējāt, trešās trešdaļas pirmajā pusē līderi palika uz soliņa. Neapmierināja spēles disciplīna. Labi, ka tas notika tagad, jo pasaules čempionātā tas nebūs piedodams.

- Jūs pārsteidza tas, kā nospēlēja Deņisovs?
- Sāksim ar to, ka visa komanda nospēlēja ne pārāk labi. Nesaprotu, kādēļ uzmanību akcentējat tieši uz Deņisovu. Nu, kļūdījās viņš tajā epizodē pirmajos vārtos, bet nekļūdās tikai mirušie. Pat šajā ne pārāk labajā fiziskajā stāvoklī mums čehi bija jāapspēlē. Nav korekti pāriet uz personībām. Mums ir vienots kolektīvs, ja gribat lamāt – lamājiet mani! Komandu lamāt jums neļaušu. Man tā ir bijis un būs vienmēr Tāpēc "c'est la vie" [tāda ir dzīve – no franču val.].

Tretjaks: "Rezultāts nav apmierinošs"

Pēc turnīra sarūgtināts bija Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks: "Rezultāts nav apmierinošs, ko tur var sacīt. Pieciniekus liek tikai par uzvaru. Treneriem ir jātiek skaidrībā, kas notika, pie kā netika piestrādāts. Vakar [8:1 pret Somiju] komanda bija viena, šodien – pavisam cita. Šodien tikai trešajā trešdaļā spēlējām kā pret somiem, bet pirmajos divos kaut kā ieslidojāmies. Nedomāju, ka atslābinājāmies. Treneru padome izskatīs Znaroka darbu pirmajos Eirotūres posmos."

"Pagaidām negribas izdarīt dziļus secinājumus," sacīja Krievijas sporta ministrs Vitālijs Mutko. "Tomēr divi zaudējumi Eirotūres mājas posmā pirms Krievijā gaidāmā pasaules čempionāta ir ļoti nepatīkami. Tie dara bažīgu. Ceru, gan galvenais treneris, gan puiši to saprot un izdarīs secinājumus. Pašatdeve bija augstākajā līmenī, bet bija ļoti daudz brāķa, kļūdu. Gribas, lai mājās izlase spēlētu pārliecinošāk."

Tāpat Mutko nepiekrita Znaroka argumentam par uzkrāto nogurumu un saspringto grafiku: "Tā būvēta ir visa pasaule, viss pasaules sports. Neviens nestrīdas, ka spēlēt katru dienu ir grūti, bet neredzu tajā problēmu. Sezonas beigās nogurums vēl ir saprotams, bet mums šobrīd hokeja sezona ir pašā plaukumā."

Izmantotie resursi:
Знарок – о поражении чехам и итогах КПК -...
Тренерский совет ФХР оценит работу Знарка на...
Поражения сборной РФ в Евротуре в преддверии...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +21 [+] [-]

, 2015-12-21 13:12, pirms 8 gadiem
Znaroku nelamāsim, krievu zāģi silda katra latvieša sirdi!

 +14 [+] [-]

, 2015-12-21 13:19, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Znaroku nelamāsim, krievu zāģi silda katra latvieša sirdi!
vietā, kā kulaks uz acs

 +14 [+] [-]

, 2015-12-21 13:20, pirms 8 gadiem
Mazliet amizanti lasit par krieveļu nogurumu.
Varetu padomāt, ka čehiem, zviedriem un somiem tagad menesis bija atputa.
Nav ko meklet atmazgas Znarokam, čehi bija wnk labāki un punkts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2015-12-21 13:29, pirms 8 gadiem
Reāli pierādās, ka KHL ir labi ja trešā vieta Eiropā, bet pasaulē labi ja 4tā. Arguments par spēlētāju nogurumu vispār ir pērle, jo sezonā ir tikai pusē, un Krievu super zvaigznes jau nogurušas. Arī Zviedri, Čehi, Somi, spēlē savos čempionātos, un arī viņiem sezona ir tik pusē, ne tikai Krieviem.
Loģiski, ka Krieviem šī čempionāta iznākums nepatīk, jo tas kaitē KHL, kā varenākās Eiropas līgas tēlam.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-21 13:32, pirms 8 gadiem
IĢIS1 rakstīja: Čehiem tomēr notiek sastāva rotācija un tas pats Kondrateks spēlēja izlasē pirmo reizi, bet Krievijas izlasē vieni un tie paši. Daudzi hokejisti sūdzās par to ka PČ notiek katru gadu, bet daži pat uz OS vairs negrib braukt kurš notiek vienu reizi četros gados. Kovaļčukam sanāk visu sezonu spēlēt Eirotūrēs, PČ, OS un kādas tur var būt emocijas izlasē? Viņi izlasi uztver jau kā regulārās sezonas spēles.
Ko Krievi var likt šo spēlētāju vietā? Bez tam, tikko pierādīji, ka par hokeju sajēgas tev nav nekādas. Kovi ir tieši tas, kuram izlasē tās emocijas ir, jeb tu gribi teikt, ka šis uz laukuma regulāri psiho vien tādēļ, ka ledus šķībs, spēle neinteresē, un hokejs - apnicis?

  +4 [+] [-]

, 2015-12-21 13:33, pirms 8 gadiem
Klochozs pa visām vīlēm lien ārā, Latvijā arī ir tā pati nelaime ar vecajiem kompartijas mēsliem kā krievijā. mums ir visādi lembergi, brigmaņi etc, viņiem tretjaki , putini. Komunisms kā sistēma tiek balstīta uz tūlītējiem panākumiem nevis progresu , ja neļauj strādāt, tad nekādu panākumu nebūs.

  -2 [+] [-]

, 2015-12-21 13:34, pirms 8 gadiem
Mutko un Tretjakam jāuzmanās, ka Znaroks viņiem neieliek pārīti...

  -1 [+] [-]

, 2015-12-21 13:35, pirms 8 gadiem
WreckLV rakstīja: Reāli pierādās, ka KHL ir labi ja trešā vieta Eiropā, bet pasaulē labi ja 4tā. Arguments par spēlētāju nogurumu vispār ir pērle, jo sezonā ir tikai pusē, un Krievu super zvaigznes jau nogurušas. Arī Zviedri, Čehi, Somi, spēlē savos čempionātos, un arī viņiem sezona ir tik pusē, ne tikai Krieviem.
Loģiski, ka Krieviem šī čempionāta iznākums nepatīk, jo tas kaitē KHL, kā varenākās Eiropas līgas tēlam.
Visi līderi tiem, kuri krievus uzvarēja arī nāk no KHL...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-12-21 13:38, pirms 8 gadiem
IĢIS1 rakstīja: Tu itkā zini kāpēc Kovi psiho uz ledus. Varbūt viņš psiho tāpēc ka atkal ir jāspēlē izlasē. Krieviem ir vesela jūra ar tāda kalibra spēlētājiem kādi ir čehu izlasē un tāpēc var nestāstīt par to ka nav ko likt vietā.
Konkrēti, nosauc tos varbūt? Tu moš gribi pateikt, ka Znaroks, un visi iepriekšējie Krievu treneri ir muļķi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-21 13:47, pirms 8 gadiem
znaroks uz mdinamo par galv. vītolu par asistentu

     [+] [-]

, 2015-12-21 13:56, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Visi līderi tiem, kuri krievus uzvarēja arī nāk no KHL...
Varbūt tomēr papēti, no Kurienes nāk šie spēlētāji Statistics Euro Hockey Tour 2015-2016 -... ?Pirmkārt, papēti no Kurienes nāk spēlētāji, otrkārt, Eiropas komandām vispār tādu izteiktu punktu guvēju nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-12-21 14:12, pirms 8 gadiem
Khl ir sasprings kalendārs? Haha, b!tch please. Nhl veči sabrauks, kuriem grafiks ir teju divtik saspringts, un krievzemes talanti izgāzīsies PČ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-12-21 14:45, pirms 8 gadiem
Un kas vēl smiekligi - Znars jau saka, ka pirms PČ bus menesis laika atputai un sastava saspeletibai, bet tadiem Kanādiešiem nekads menesis nav laika, un tik nedeļu pirms PČ sabrauc kopā un sak treneties. Un tapat ir labākie. Vot tie ir meistari.
Slēpts komentārs: asusasus

  +4 [+] [-]

, 2015-12-21 15:18, pirms 8 gadiem
Vienu dienu iegriezies SC - un joprojām nekas nav mainījies. Patiesībā ir..Troļļi ir vienīgie iemītnieki.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-21 16:44, pirms 8 gadiem
asusasus rakstīja: kura vieta labakie? nesmidini tautu ar savu stulb.umu
Aizmirsi jau, kas šogad notika, pajol?

  +2 [+] [-]

, 2015-12-21 17:01, pirms 8 gadiem
IĢIS1 rakstīja: Labas prognozes nākamajam gadam.

http://apollo.tvnet.lv/zinas/nakamo-gadu-eiropa-prognoze-vel-sliktaku-par-aizejoso/715486
Tu tā vairāk uztraucies par savu mīļoto Parašu, viņiem noteikti ies vel sūdīgāk nekā eiropiešiem, jo naftas cena krītas un krītas. Par cik koloradosi neko normālu uzražot nespēj, tad viņiem būs baigā šmuce.
Eiropa gan jau kaut kā izpeldēs no šīs šmuces.

     [+] [-]

, 2015-12-21 17:32, pirms 8 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Aizmirsi jau, kas šogad notika, pajol?
viņi par to aizmirst uzreiz pēc PČ fināla!
Nekas nav noticis, neko nezinu! naši pabiģiļi!
Interesants ir fakts, ka grupā spēlējot Amīši ar vēl tad Buffalo nespēlējošo Aikelu un citiem studentiem noskrēja Krievu superzvaigznes! VOT to bija prieks skatīties!

     [+] [-]

, 2015-12-21 18:12, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: viņi par to aizmirst uzreiz pēc PČ fināla!
Nekas nav noticis, neko nezinu! naši pabiģiļi!
Interesants ir fakts, ka grupā spēlējot Amīši ar vēl tad Buffalo nespēlējošo Aikelu un citiem studentiem noskrēja Krievu superzvaigznes! VOT to bija prieks skatīties!
Pusfinālu jau krievi ari knapi uzvareja pret Amerikāņiem.

     [+] [-]

, 2015-12-21 19:25, pirms 8 gadiem
Varbūt Znaroks teica krieviski-česlavije nevis franciski?