Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Freibergam un Lipsbergam uzvaras ECHL spēlēs

Freibergam un Lipsbergam uzvaras ECHL spēlēs
Roberts Lipsbergs
Foto: www.amshockey.com

Pagājušajā naktī ECHL regulārā čempionāta spēlēs pie uzvarām tika Ralfa Freiberga un Roberta Lipsberga pārstāvētās komandas.

Ralfa Freiberga Ontārio "Reign" viesos ar 4:1 pārspēja Rietumu konferences līderus Aidaho "Steelheads", bet latviešu aizsargs šajā mačā izcēlās ar divām soda minūtēm un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Stoktonas "Thunder" ar Robertu Lipsbergu sastāvā izbraukumā ar 3:2 pārspēja Beikersfīldas "Condors", bet latviešu uzbrucējs tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Freibergs šosezon 16 mačos guvis vienus vārtus, kā arī nopelnījis četras soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +6, bet Lipsbergs sešās spēlēs izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli, kā arī septiņām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -4.

"Reign" komanda ar 18 punktiem 16 mačos ir otrajā vietā Rietumu konferencē, par pieciem punktiem atpaliekot no "Steelheads", bet "Thunder" ar desmit punktiem 15 spēlēs ir pirmspēdējā, 13. vietā.

Izmantotie resursi:
echl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja