Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam piespēle zaudējumā Volfsburgā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjevam piespēle zaudējumā Volfsburgā
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.the-krefelder.de

Ar rezultatīvu piespēli Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē atzīmējies Herberts Vasiļjevs, taču viņa pārstāvētajai Krēfeldes vienībai "Pinguine" nācās samierināties ar neveiksmi Volfsburgā pret Arvīda Reķa pārstāvēto komandu "Grizzly Adams" – 1:5.

Mača pirmo trešdaļu komandas vēl noslēdza pie neizšķirta rezultāta, bet nākamo divu periodu laikā vārtus spēja gūt tikai mājinieki un beigās tika arī pie pārliecinoša panākuma ar 5:1.

Arvīds Reķis Volfsburgas kluba sastāvā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem, četrām soda minūtēm un lietderības koeficientu +1. Bet Herberts Vasiļjevs rezultatīvi asistēja pingvīnu vienīgo vārtu guvumā, pats pretinieku vārtus apdraudēja divas reizes, bet spēli pabeidza ar lietderības koeficientu -3, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

Nākamos mačus Volfsburgas un Krēfeldes klubi aizvadīs 23. novembrī.

Izmantotie resursi:
www.del.org

     [+] [-]

, 2008-11-22 14:20, pirms 15 gadiem
kuraa vietaa atrodas pingviini?????