Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis spēles otrā zvaigzne, Pavlovam un Bukartam pa 1+1

Gudļevskis spēles otrā zvaigzne, Pavlovam un Bukartam pa 1+1
Kristers Gudļevskis
Foto: syracusecrunch.com

Ziemeļamerikas hokeja laukumos pagājušajā naktī teicamu spēli aizvadīja vārtsargs Kristers Gudļevskis, bet rezultatīvus mačus aizvadīja Vitālijs Pavlovs un Rihards Bukarts.

Amerikas hokeja līgā (AHL) par mača otro zvaigzni tika atzīts Kristers Gudļevskis, kura pārstāvētā Sirakūzas "Crunch" komanda savā laukumā ar 2:1 papildlaikā pārspēja Vilksbāras/Skrentonas "Penguins". Latviešu vārtsargs šajā mačā atvairīja 27 no 28 pretinieku metieniem. Kopumā šajā sezonā Gudļevskis 36 spēlēs vidēji mačā ielaidis 2,78 ripas, atvairot 90,2% metienu, bet "Crunch" ar 82 punktiem 62 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

ECHL čempionātā ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Vitālijs Pavlovs, taču viņa Kolorādo "Eagles" viesos ar 3:4 papildlaikā zaudēja Aidaho "Steelheads". Latvijas izlases uzbrucējs šajā mačā veica četrus metienus pa vārtiem, bet šosezon kopumā viņš 63 spēlēs ir guvis 14 vārtus un atdevis 16 rezultatīvas piespēles. Uzvaru svinēja Ralfa Freiberga Ontārio "Reign", kas savā laukumā ar 5:3 uzvarēja Aļaskas "Aces", bet Freibergs izdarīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Rietumu hokeja līgā (WHL) ar vārtu guvumu un piespēli izcēlās Rihards Bukarts, taču tas neglāba Brendonas "Wheat Kings" no zaudējuma rezultatīvā cīņā pret Mūsdžo "Warriors" (6:7 "bullīšos"). Neveiksmi cieta arī Edgara Kuldas pārstāvētais Edmontonas "Oil Kings", kas savā laukumā ar 2:6 kapitulēja Reddīras "Rebels". Kulda izdarīja trīs metienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. Tikmēr ar rezultatīvu piespēli un lietderības koeficientu +3 atzīmējās Roberts Lipsbergs, kura pārstāvētais Sietlas "Thunderbirds" viesos ar 7:2 sagrāva Spokeinas "Chiefs".

Kvebekas junioru hokeja līgā (QMJHL) Bleinvilas-Buābriānas "Armada" bez līgas trešā rezultatīvākā hokejista Ņikitas Jevpalova (49+51) viesos ar 3:2 papildlaikā pieveica Ruinnorandas "Huskies". Bet Georga Golovkova Dramondvilas "Voltigeurs" savā laukumā ar 1:5 zaudēja Gatino "Olympiques", Latvijas hokejistam nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1.

NCAA čempionāta Rietumu koledžu hokeja asociācijā (WCHA) finālu sasniedza Teodora Bļugera pārstāvētā Minesotas štata universitāte, kas pusfinālā ar 4:0 pārspēja Ferisas štata universitāti, bet finālā naktī uz svētdienu pretī stāsies Mičiganas Tehnoloģiju universitāte.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) zaudējumu piedzīvoja Medisonas "Capitols", kas savās mājās ar 2:3 papildlaikā piekāpās Sedarrepidas "RoughRiders", bet Haralds Egle izdarīja divus metienus, kā arī nopelnīja desmit soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1. Tikmēr Kristofera Binduļa Demuānas "Buccaneers" ar 4:5 zaudēja Trisitijas "Storm".

Izmantotie resursi:
theahl.com
echl.com
whl.ca
theqmjhl.ca
wcha.com
ushl.com

  -2 [+] [-]

, 2015-03-21 08:46, pirms 9 gadiem
nja Gudim loti labas speles mijas ar katastrofam! Bet man pretenziju nav!

     [+] [-]

, 2015-03-21 08:58, pirms 9 gadiem
goriks rakstīja: nja Gudim loti labas speles mijas ar katastrofam! Bet man pretenziju nav!
Pamatā ir viduvējas spēles. Tas pagājušā gada mīts par it kā baigi nestabilo sniegumu neatbilst realitātei.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-03-21 09:16, pirms 9 gadiem
kur Jevpalovs un Bļugers.?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-03-21 10:23, pirms 9 gadiem
"...kas pusfinālā ar 4:0 pārspēja Ferisas štata universitāti, bet finālā naktī uz svētdienu pretī stāsies Mičiganas Tehnoloģiju universitāte. ..."

Ferisas štats! Autors turpina lohoties! Misters Vudbridžs Nātans Feriss kapā apgrieztos otrādi, to uzzinot! Ferris State University - Wikipedia, the free... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-21 16:33, pirms 9 gadiem
Kāds var salīdzināt Gudļevska sniegumu ar viņa konkurentiem? %, ielaistie utml