Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

KHL, iespējams, pievienosies klubs no Horvātijas

KHL, iespējams, pievienosies klubs no Horvātijas
Zagrebas "Medvescak'' arēna
Foto: www.sports.ru

Iespējams, drīzumā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) varētu parādīties jauna komanda - Horvātijas klubs Zagrebas "Medvescak".

Ik pa laikam presē parādās informācija par to, ka kāda komanda kādu dienu varētu pievienoties KHL. Pagājušā gada novembra beigās KHL un Sanktpēterburgas ''SKA'' komandas prezidents Aleksandrs Medvedevs atzina, ka nākamgad, iespējams, KHL varētu pievienoties itāļu "Milan" komanda.

Šodien presē parādījies jauns kandidāts spēlēšanai KHL - Zagrebas "Medvescak", kas spēlē Austrijas līgā. Pēc aizvadītām 39 spēlēm "Medvescak" desmit komandu konkurencē ieņem astoto vietu. Kā atzina "Medvescak" komandas prezidents Damirs Gojanovičs, tad komanda, iespējams, varētu spēlēt KHL.

"Domāju, ka tāds variants ir iespējams. Ja mums dos tādu iespēju, mēs to izmantosim. Mums jau ir notikušas pirmās sarunas ar KHL pārstāvjiem. Lai piedalītos KHL, mums nepieciešami seši, septiņi miljoni eiro gadā. Ticiet man, šos tēriņus neapmaksās ne pilsēta, ne valsts, bet gan sponsori,'' portālam www.vecernji.hr atklāj Gojanovičs.

Atgādināsim, ka iepriekš KHL vēlējās pievienoties komandas no Itālijas, Čehijas, Slovākijas, Vācijas un Zviedrijas, taču visi mēģinājumi beigušies neveiksmīgi.

Izmantotie resursi:
www.eliteprospects.com
www.allhockey.ru

Vai KHL vajadzētu tādu klubu ?

  • 309

  • 383


1 2 3 95 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +43 [+] [-]

, 2011-01-21 09:01, pirms 13 gadiem
Horvati tur tā pat nespēlēs iepirks leģionārus kā Minska un dragās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-21 09:18, pirms 13 gadiem
sneiksss rakstīja: Horvati tur tā pat nespēlēs iepirks leģionārus kā Minska un dragās.
Spēlēs slovēņi, kaimiņos turpat vien ir, pacels savu līmeni. Protams tam budžetam obligāti jābūt lielākam par tiem 6-7 miljoniem eiro, citādi nekas nebūs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-01-21 09:24, pirms 13 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Viņiem arī tagad komandā 100% Z-Amerikāņi. Paskaties linkā komandas sastāvu.
Isti nesaprotu šādu klubu jēgu. KHL klubi taču visi strāda ar zaudējumiem. Un vienīgā jēga krieviem un RD ir trenēt pašmāju spēlētājus. Vai tad Horvatija tas hokejs ir tik populārs ka visi skries skatīties kā spēlē ārzemnieki.

  -4 [+] [-]

, 2011-01-21 09:25, pirms 13 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Bet tā arēna gan viņiem zvērā,nezināju,ka Horvatiem tāda ir
Vizuāli iezgan interesanta, taču ja atgriežamies atkal pie naudas jautājuma, tad es ceru, ka horvāti nebūs tie, kas asti kājstarpē saspieduši ies lūgties gāzes naudu. Neticu, ka horvātijā, kur ir gandrīz 5 miljoni iedzīvotāju, nevar atrast finanses vismaz 20 miljonu USD apmērā, lai uzturētu hokeja komandu.

     [+] [-]

, 2011-01-21 09:25, pirms 13 gadiem
O, būs vēl viens iemesls svētdien noskatīties viņu spēli Austrijas čempionātā. ServusTV - Servus Hockey Night - Live
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-01-21 09:37, pirms 13 gadiem
Kādu sirds trieku dabūs šis cilvēks - Eliteprospects.com - Robert Kristan Latvijas izlase viņa vārtus ir kārtīgi bombardējusi

 +26 [+] [-]

, 2011-01-21 09:48, pirms 13 gadiem
Gaidu info, ka KHL pievienosies klubs no Ķīnas vai Japānas.
Vel labāk būtu,ja pievienotos klubs no Saūda arābijas vai Apvienotiem arābu emirātiem.

  +7 [+] [-]

, 2011-01-21 09:52, pirms 13 gadiem
sneiksss rakstīja: Horvati tur tā pat nespēlēs iepirks leģionārus kā Minska un dragās.
jau tagad tur horvāti spēlē tikai 4. maiņā - pārējie ir kanādieši ar horvātu saknēm, Slovēnijas izlases vārtsargs u.t.t. Horvātijā dzimuši spēlētāji komandā šobrīd, šķiet, ir 4...

 +15 [+] [-]

, 2011-01-21 09:57, pirms 13 gadiem
sneiksss rakstīja: Isti nesaprotu šādu klubu jēgu. KHL klubi taču visi strāda ar zaudējumiem. Un vienīgā jēga krieviem un RD ir trenēt pašmāju spēlētājus. Vai tad Horvatija tas hokejs ir tik populārs ka visi skries skatīties kā spēlē ārzemnieki.
Jā, Zagrebā hokejs rullē - Medveščak spēles lielākā daļa visas ir 100% izpārdotas (halļē ~6500 vietas). Taču ir viena nianse - biļešu cena ir, cik atceros, 4-5 EUR...

Kopumā, domāju, kārtējā sviestainā krievu ideja...

  +3 [+] [-]

, 2011-01-21 10:04, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Vizuāli iezgan interesanta, taču ja atgriežamies atkal pie naudas jautājuma, tad es ceru, ka horvāti nebūs tie, kas asti kājstarpē saspieduši ies lūgties gāzes naudu. Neticu, ka horvātijā, kur ir gandrīz 5 miljoni iedzīvotāju, nevar atrast finanses vismaz 20 miljonu USD apmērā, lai uzturētu hokeja komandu.
Kāpēc viņiem meklēt finanses, ja krievi uzsauc.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-21 10:08, pirms 13 gadiem
Nu ja godīgi sastāvs pat šobrīd viņiem ir diezgan interesants, pamat vārtsargs ir bijušais slovākijas izlases vārtsargs un nemaz nav tik vecs 27 gadi, ir spēlētāji ar NHL pieredzi pie tam ir pat ar diezgan solīdu - aizasrgs Džeimi Rivers aizvadija NHL vairāk kā 400 spēles. Visiem pašmāju spēlētājiem ir starptautiskā pieredze. Tā kā ja tiks atlaisti daži spēlētāji,to vietā atnāks cienijami aizvietotāji būs diezgan konkurēt spējīga komanda. Ar arēnu viss it kā būtu štokos,neredzu nekādu problēmu.

  +8 [+] [-]

, 2011-01-21 10:12, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Gaidu info, ka KHL pievienosies klubs no Ķīnas vai Japānas.
Vel labāk būtu,ja pievienotos klubs no Saūda arābijas vai Apvienotiem arābu emirātiem.
Arābi, tev nopirks gan sidniju, gan ovi un uzvilks visus, labāk viņus nē. Viņi uzskata, ko nevar nopirkt par naudu, to var nopirkt par lielu naudu

 +10 [+] [-]

, 2011-01-21 10:12, pirms 13 gadiem
Kaut gan nezinu cik ilgi KHL mētāsies ar naudu. Vakar sporta ziņās pa TV Centru bija krievu futbola problēmu apskats. Daudzi tur izteicās ,ka Saturna liktenis [kuri praktiski izputēja] var sagaidīt daudzus. Vienīgās divas komandas kuras uztur privātais kapitāls ir CSKA un Spartaks,pārējās gubernatori un valsts finansējums.Kā daudzi intervijās teica kāpēc valstij ir jāmaksā nenormālas algas leģionāriem un daudzkārt jāpārmaksā vietējiem spēlētājiem, ja tas nemainīšoties ,tad jaunatnes un bērnu futbols Krievijā pazudīšot. Gan jau hokejā ir tas pats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2011-01-21 10:18, pirms 13 gadiem
fcsanok rakstīja: Nu ja godīgi sastāvs pat šobrīd viņiem ir diezgan interesants, pamat vārtsargs ir bijušais slovākijas izlases vārtsargs un nemaz nav tik vecs 27 gadi, ir spēlētāji ar NHL pieredzi pie tam ir pat ar diezgan solīdu - aizasrgs Džeimi Rivers aizvadija NHL vairāk kā 400 spēles. Visiem pašmāju spēlētājiem ir starptautiskā pieredze. Tā kā ja tiks atlaisti daži spēlētāji,to vietā atnāks cienijami aizvietotāji būs diezgan konkurēt spējīga komanda. Ar arēnu viss it kā būtu štokos,neredzu nekādu problēmu.
principā pilnīgi garām no KHL puses:
- budžets - būs vajadzīgas ļoti nopietnas investīcijas no Krievijas puses;
- ģeogrāfiskais novietojums - tuvākais KHL klubs atrodas vismaz 2000 km attālumā: tas palielinātu jau tā nenormāli lielos Austrumu klubu pārlidojumus; arī pašiem horvātiem mežonīgs lidojumu grafiks...
- halle - 6500 vietas tomēr ir stipri maz priekš KHL...
- biļešu cenas - diez vai varēs tikt cauri ar 4-5 EUR... jautājums, kā horvātu fani reaģēs uz krietni augstāku biļešu cenu.

Protams, ja krievi par to grib maksāt, viņi to dabūs... taču jēga tam nav nekāda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-01-21 10:22, pirms 13 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Īstenībā tas būtu kaut kas,jo tad varētu nobalēt pat Krievu neapmierināmā bada sajūta. Iedomājies ja būtu klubs naudīgāks par krieviem,kas vāktu Gagarinus vienu pēc otra,Vaņas sviestā saietu.
ja viņiem rastos apetīte... viss iespējams. Bet krieviem nāktos likt salary cap.
Es jau iedomājos virsrakstu "Dinamo dodas cīņā arābu tuksnesī pret šeiha karavīriem"

  +2 [+] [-]

, 2011-01-21 10:42, pirms 13 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Kur rakstīts,ka viņi spēlēs tieši vecajā hallē ? Vai tu to pats mistiskā kārtā izkalkulēji ?
Neticu ka viņi vispār spēlēs KHL, droši vien šobrīd notiek līdzīgas sarunas ar vēl vairākiem klubiem, kuri labprāt gribētu iekosties krievu pīrāgā. Jebkurā dzīvā organizācijā, vēl jo vairāk līgā kas tikai tā nopietni veidojas, notiek kaut kādas sarunas, pat kaut kādu sākumstadijas līgumu slēgšanas procesi. Viss tiks izvērtēts un kaut kad vasaras sākumā paziņos kas nākamgad spēlēs līgā.
Tie ir normāli diplomātiski-darba procesi.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-21 10:50, pirms 13 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Kārtējais šausmu stāsts. 2012 gadā arī būs pasaules gals,tā kā
Amerikāņi uz to šovu jau sāk izpārdot biļetes pirmajās rindās un V.I.P ložās Pēdējais laiks iegādāties tās,padomā par to.
Šausmu ne šausmu stāsts, bet tā ir realitāte.
Piemēram, tam pašam Salavat draud nopietnas problēmas, jo par Baškirstanas AR prezidentu ir kļuvis vīrs kam hokejs ne tuvu nav prioritāte Nr. 1, kā tas bija iepriekšējam prezidentam.
Un tā daudzas KHL komandas ir ļoti atkarīgas no apgabalu gubernātoru labvēlības. ja gubernātors mīl hokeju, tad viss ir Ok,bet ja nemīl, tad komandai naudiņas ir tā pamaz, un līdz ar to komandas līmenis ir tāds kā ir..

  +2 [+] [-]

, 2011-01-21 10:56, pirms 13 gadiem
Piemēram, "Amur" spēlē 7000-vietīgā hallē pie 100% aizpildījuma, tāpēc 6500 halle vēl nebūtu nekāda lielā problēma. KHL nolikumā, šķiet, minimālais vietu skaits bija 5000 (ja nekas pēdējā laikā nav mainījies).

Viss (kā vienmēr) ir atkarīgs no naudas. Būs nauda - būs komanda. Par attiecīgiem cipariem komandu var izveidot jebkurā vietā, kur ir ledus halle.

P.S.
Par arābiem nezinu, bet par japāņiem un ķīniešiem nemaz nebūtu izbrīnīts.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-21 11:00, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Šausmu ne šausmu stāsts, bet tā ir realitāte.
Piemēram, tam pašam Salavat draud nopietnas problēmas, jo par Baškirstanas AR prezidentu ir kļuvis vīrs kam hokejs ne tuvu nav prioritāte Nr. 1, kā tas bija iepriekšējam prezidentam.
Un tā daudzas KHL komandas ir ļoti atkarīgas no apgabalu gubernātoru labvēlības. ja gubernātors mīl hokeju, tad viss ir Ok,bet ja nemīl, tad komandai naudiņas ir tā pamaz, un līdz ar to komandas līmenis ir tāds kā ir..
Baškīrija nu jau 20 gadus nav nekāda AR, Krievijā tādu vispār nav, saprotu, Tu nekādi nevari aizmirst pad-laikus.
Nezinu cik ļoti viņš mīl hokeju, bet spēles viņš apmeklē regulāri un ja ne hokejs, kas tad, kā tad viņš samērīsies kr*niņiem ar Tatarstanu, futbola komandas viņiem premjerlīgā nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-01-21 11:28, pirms 13 gadiem
Agris 77 rakstīja: Baškīrija nu jau 20 gadus nav nekāda AR, Krievijā tādu vispār nav, saprotu, Tu nekādi nevari aizmirst pad-laikus.
Nezinu cik ļoti viņš mīl hokeju, bet spēles viņš apmeklē regulāri un ja ne hokejs, kas tad, kā tad viņš samērīsies kr*niņiem ar Tatarstanu, futbola komandas viņiem premjerlīgā nav.
Jā sajaucu autonomo republiku ar vienkārši republiku.
Bet ne jau par to ir stāsts.
Par jauno Baškorstānas prezidentu stāstija vienā no Salavat mājas spēlēm, un tur tika pieminēts, ka šis prezidents nav tik kaislīgs hokeja līdzjutējs kā iepriekšējais, un tāpēc uz Salavat spēlēm nāk neregulāri.
Nezinu ar ko viņš var samērīties, bet zinot Krievijas tradīcijas, tad jasaka, ka ja šodien viņiem kaut kas nav, tad tas nenozīmē ka tas tur nav rīt vai parīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-21 11:43, pirms 13 gadiem
Ar kādu serbu klubu arī parunāt vajag, lai tas izrādītu interesi. Kāda intriga tad būtu!

  +3 [+] [-]

, 2011-01-21 11:50, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: principā pilnīgi garām no KHL puses:
- budžets - būs vajadzīgas ļoti nopietnas investīcijas no Krievijas puses;
- ģeogrāfiskais novietojums - tuvākais KHL klubs atrodas vismaz 2000 km attālumā: tas palielinātu jau tā nenormāli lielos Austrumu klubu pārlidojumus; arī pašiem horvātiem mežonīgs lidojumu grafiks...
- halle - 6500 vietas tomēr ir stipri maz priekš KHL...
- biļešu cenas - diez vai varēs tikt cauri ar 4-5 EUR... jautājums, kā horvātu fani reaģēs uz krietni augstāku biļešu cenu.

Protams, ja krievi par to grib maksāt, viņi to dabūs... taču jēga tam nav nekāda.
paskati jēgu ārpus laukuma.
piemēram, Horvātijā vēl nesen bija/ir aktuāla ņemšanās ap atteikšanos no Gazprom monopola.
kā labi zini sporta sponsorings ir labs formāts sabiedriskās domas ietekmēšanai, ja to pieprot

te nedaudz:
Croatia ends Gazprom's monopoly | Centre...

  +3 [+] [-]

, 2011-01-21 12:20, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Vizuāli iezgan interesanta, taču ja atgriežamies atkal pie naudas jautājuma, tad es ceru, ka horvāti nebūs tie, kas asti kājstarpē saspieduši ies lūgties gāzes naudu. Neticu, ka horvātijā, kur ir gandrīz 5 miljoni iedzīvotāju, nevar atrast finanses vismaz 20 miljonu USD apmērā, lai uzturētu hokeja komandu.
Es gan stipri šaubos, ka Horvātijā, kur hokejs nebūt nav populārākais sporta veids (liekas, ka nav pat iekš TOP 10 sporta veidiem) un futbolam vai basim var tikai "ūdeni pienest".... kāds tagad liks tur iekšā baigo naudu.... un 5-7 M eiriku priekš normālas KHL komes var būt "pa īsu".... ar tādu budžetu un faktu, ka pāsrvarā pie viņiem būs jāspēlē leģionāriem, domāju, ka neko dižu viņi tur savākt nevarēs un varēs tad "tusot" ar Viķkām pa līgas "pagrabu" un būt visiem vairāk par tādiem kā punktu donoriem....
Personīgi es arī pašai KHL līgai neredzu lielu labumu no šāda kluba.... ta jau labāk ar tiem pašiem čeho/slovākiem labāk būtu sarunas turpinājuši....

  -1 [+] [-]

, 2011-01-21 12:27, pirms 13 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Ivar nepaliec smieklīgs. Lai kur kas varētu saiet dēlī,bet ne tur. Tur sports ir cieņā,pie kam visos līmeņos. Iespējams finansējums varētu būt nedaudz mazāks,bet tas arī viss. Tur visiem klubiem ir junioru skolas un klubi. Kas klauvē pie durvīm un stāv rindā. Tā kā esi mierīgs,tur hokejs kā bija līmenī,tā būs.
Tieši par finansējumu jau iet runa.
Es jau nerakstu, ka Salavat tagad pazudīs no zemes virsmas. Vienkārši klubam var tikt mazāks finansējums, un tad tas no superkomandas pārvēršas par vienkāršu vidusmēra klubu.
No money, no party.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-21 12:34, pirms 13 gadiem
als rakstīja: Es gan stipri šaubos, ka Horvātijā, kur hokejs nebūt nav populārākais sporta veids (liekas, ka nav pat iekš TOP 10 sporta veidiem) un futbolam vai basim var tikai "ūdeni pienest".... kāds tagad liks tur iekšā baigo naudu.... un 5-7 M eiriku priekš normālas KHL komes var būt "pa īsu".... ar tādu budžetu un faktu, ka pāsrvarā pie viņiem būs jāspēlē leģionāriem, domāju, ka neko dižu viņi tur savākt nevarēs un varēs tad "tusot" ar Viķkām pa līgas "pagrabu" un būt visiem vairāk par tādiem kā punktu donoriem....
Personīgi es arī pašai KHL līgai neredzu lielu labumu no šāda kluba.... ta jau labāk ar tiem pašiem čeho/slovākiem labāk būtu sarunas turpinājuši....
Lieta tāda, ka čehi/slovāki ja vispār piekristu "atdot" kādu savu klubu (kas gan ir maz ticams) tas nebūtu no Prāgas, Brno, Ostravas, Bratislavas, Košices vai vēl kādas lielās pilsētas, bet gan kā jau pagājušo gadu runāja - no kkādas Popradas ar saviem smieklīgajiem 55 000 iedzīvotāju. Tāpēc arī tiek tēmēts uz tādām vietām kā Zagreba. Cik gan tas ir reāli, cits jautājums.
1 2 3 95 komentāri