Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Laine vs Metjūss "1:0"

Šonakt, 3:00, pēc Latvijas laika, tikās divu šāgada NHL draftā visaugstāk izvēlēto spēlētāju Ostina Metjūsa (Auston Matthews) un Patrika Laines (Patrik Laine) pārstāvētās komandas.

Atspēlējoties no 0:4 Vinipegas Jets ar rezultātu 5:4 guva uzvaru papildlaikā. Komandas uzvarā liela loma bija Patrikam Lainem, kura vārti atgrieza cerību Vinipegai (2:4), tad pēdējā minūtē izlīdzināja rezultātu (4:4) un papildlaikā guva uzvaras vārtus, tiekot pie pirmā NHL hattrika. Tieši pirms Laines uzvaras vārtiem Metjūsam bija lieliska izdevība izraut uzvaru, kad viņš vienatnē izskrēja pret Vinipegas vārtsargu, bet nerealizēja to. Ostins Metjūss atzīmējās ar vienu piespēli, kad Maple Leafs nostiprināja pārsvaru (3:0). Šī ir otrā iepaidīgā Jets atspēlēšanās šosezon - sezonas pirmajā spēlē esot iedzinējos 1:4, papildlaikā ar 5:4 tika pieveikta Karolīnas Hurricanes.

Avots: AllSports.lv

     [+] [-]

, 2016-10-20 08:30, pirms 8 gadiem