Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa nometne

Andrejs Siliņš

Noslēgusies Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa nometne
Foto: jauniecensoni.lv

Piektdien, 17. jūnijā noslēdzās Oskara Bārtuļa un Kārļa Skrastiņa starptautiskā hokeja meistarības nometne bērniem un pusaudžiem vecumā no 7 – 17 gadiem. Jau sesto gadu divu nedēļu nometnē pulcējās jaunie hokejisti, kuri uzlaboja savas hokeja spēles iemaņas pasaulē atzītu profesionāļu vadībā.

Šogad otro gadu nometne norisinājās Ventspilī, Olimpiskajā centrā “Ventspils”. Nometni apmeklēja 150 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Zviedrijas, Baltkrievijas, Vācijas, Kazahstānas, Krievijas un Polijas, no tiem 38 bija ventspilnieki un hokeja kluba “Venta 2002” dalībnieki.

Šovasar, līdzīgi kā iepriekšējos gados, jaunie spēlētāji uzlaboja savas prasmes kopā ar ārzemju treneriem - ripas kontroles un metienu tehnikas speciālistu Timu Turku no Carolina "Hurricanes" (NHL) un Tampa Bay "Lightning" (NHL), slidošanas tehnikas speciālistu Lucas Lawson no Montreal Canadiens(NHL), kā arī prasmju attīstības treneri no Zviedrijas - Mattias Jonsson. Vārtsargiem treniņus vadīja Latvijas hokeja izlases un hokeja kluba “Dinamo Rīga” (KHL) vārtsargu treneris Juris Klodāns.

Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa hokeja nometnes organizatori izsaka lielu pateicību visiem nometnes sponsoriem – Hansa Consulting, KROWN, Biosteel, sportslukss.lv, sportacentrs.com, Latvijas pārtikas ražotājs, Smiltenes Piens, Zaķumuižas ūdens, Sporta punkts un Bikram Yoga Rīga , jo viņu atbalsts ir nenovērtējams nometnes pastāvēšanā.

Nometnes oficiālā mājas lapa: Jaunie censoņi