Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"HC Lasselsberger" sagrauj Prāgas klubu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

"HC Lasselsberger" sagrauj Prāgas klubu
Martins Straka
Foto: Milan Podpera

Čehijas hokeja Ekstralīgas play-off pusfinālsērijas pirmajā mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Jēkaba Rēdliha pārstāvētais Plzeņas hokeja klubs "HC Laseelsberger", izbraukumā ar 6:0 sagraujot regulārās sezonas čempionvienību Prāgas "Slavia".

"Slavia", kas regulāro čempionātu noslēdza 1. vietā, arī ceturtdaļfinālā pret Ostravas "Vitkovice Steel" nenospēlēja nemaz tik pārliecinoši. Sērijā Prāgas klubs bija zaudētājos pat ar 1:3, tomēr spēja saņemties un uzvarēt nākamajos trijos dueļos. Arī pusfināls "Slavia" hokejistiem iesācies neveiksmīgi.

Plzeņas vienībai ārkārtīgi sekmīgas izrādījās spēles pirmās 20 minūtes. Sākot ar trešdaļas vidu, viesi nedaudz vairāk kā trīs minūšu laikā guva trīs vārtus, bet vēl vienu precīzu raidījumu pievienoja perioda beigu daļā. Visus četrus vārtus iemeta "HC Lasselsberger" pirmā uzbrucēju maiņa – Pavels Vostraks, Martins Straka, Tomašs Vlasāks. Otrajā trešdaļā ar vārtu guvumiem atzīmējās Zdeneks Kubica un Mihals Dvoržāks, panākot jau 6:0 un mača 3. periodu padarot jau par formalitāti. Turpinājumā rezultāts tā arī vairs neizmainījās. Rezultatīvākie uzvarētāju sastāvā ar četriem nopelnītiem punktiem bija Martins Straka un Tomašs Vlasāks (abiem 1+3). Divi vārti guvumi Pavela Vostraka rēķinā.

Jēkabs Rēdlihs savainojuma dēļ spēlē nepiedalījās.

Nākamo spēli komandas aizvadīs jau rīt (21. martā) turpat Prāgā.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz

     [+] [-]

, 2009-03-20 21:16, pirms 15 gadiem
Prieks par tadu rezultatu

     [+] [-]

, 2009-03-21 08:45, pirms 15 gadiem
Tā jau ir sensācija! šādā vīzē turpinot Ješka vēl tiks pie spēlēšanas ČL nākamajā sezonā