Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kuldas "IceCaps" piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Kuldas "IceCaps" piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas
Artūrs Kulda
Foto: Jeff Parsons

Naktī uz svētdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps" vienība, kas Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē ar rezultātu 0:3 otro dienu pēc kārtas mājās atzina Mančesteras "Monarchs" pārākumu.

Abas komandas tikās arī dienu iepriekš, kad "Monarchs" svinēja panākumu ar 3:1. Šoreiz mājiniecei neizdevās gūt arī vienus vārtus, un tika piedzīvota neveiksme ar 0:3. Līdz ar to sešu spēļu mājas sērija noslēgta ar trim uzvarām un trim zaudējumiem. Sezonu "IceCaps" turpinās ar sešiem mačiem izbraukumos, kam sekos četras spēles mājās un tad pēdējās trīs spēles atkal viesos.

Kulda šoreiz izcēlās ar divām soda minūtēm, ko nopelnīja otrās trešdaļas viducī. Tāpat Artūra kontā viens metiens pa pretinieku vārtiem.

"IceCaps" ar 83 punktiem ieņem otro pozīciju Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...