Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

5 vilšanās un 5 iepriecinājumi jeb mans subjektīvais viedoklis par RD hokejistiem.

Komentāros bieži tiek nolikts vai slavēts kāds noteikts hokejists. Bieži vien ir tā, ka kāds no viņiem tiek tikai pelts, pat neievērojot labās lietas, ko viņš laukumā dara. Es arī nolēmu publicēt savu personīgo viedokli par šo tēmu.

#5 vilšanās
Tailers Arnasons. Viņam ir iekšā. Ja reiz ir nopirkts,tad ir jāizmanto pēc pilnas programmas. Izskatās jau nu dikti gauss un lēnīgs, bet varbūt tas ir tikai tāds iespaids. Nevienu neapvainojot, bet tomēr – ja saņem algu, varētu arī atbilstoši uzvesties. Ok, ok – savus punktiņus, spēlējot lielākoties ceturtajā maiņā, Tailers ir sapelnījis, bet spēle sastāv jau ne tikai no šādiem punktiņiem. Svarīga ir arī pašatdeve laukumā; un tās Arnasonam, pēc manām domām, trūkst.

#4 vilšanās
Sandis Ozoliņš. Visu cieņu Ozo. Taču kļūdiņu aizsardzībā pēdējā laikā sāk kļūt par daudz. Tās izpaužas ne jau tikai kā zaudēti vārti, tas par laimi, retāk. Tomēr kļūdiņas, izdarot neprecīzas piespēles, gan uz pretinieka zilās līnijas, gan savā zonā, var dārgi maksāt. Iespējams, sava vaina jāuzņemas Šupleram, kas Sandi par daudz nodzenā, liekot uzturēties laukumā nesamērīgi ilgu laiku. Uzbrukumā gūtie punkti gan iepriecina. Tāpat sākumā bija prieks par to, ka Ozo spēj sapurināt komandu arī ar ne visai sportiskiem paņēmieniem. Kautiņi arī palīdz komandai noskaņoties, saprāta robežās, protams. Savējie arī, protams, jāaizstāv, nav divu domu. Taču pēdējā laikā sāk likties, ka Ozo tas ir kļuvis par pašmērķi – ļoti bieži tiek dabūtas vismaz 10 minūtes par rupjību vai kaut kā tā. Sapurināt komandu liekas, var arī, dabūjot vienkārši abpusēju noraidījumu – 2 minūtes, nevis 10. Tā vismaz liekas man. Lai nu kā, veiksmi Ozo turpmāk un labi nospēlēt Zvaigžņu spēlē!

#3 vilšanās
Martins Pruseks. Spēlē pret “Magņitku” mēs redzējām jau vairāk no tā Martina, kas Dinamo vārtos stāvēja (spēlēja) pagājšsezon. Tomēr līdz šim Pruseka sniegums nebija pārāk iepriecinošs. Traucē tas, ka pārāk daudz ripas tiek atsistas vārtu priekšā, kas daļā gadījumu rezultātā noved arī pie zaudētiem vārtiem. Tāpat Martins kaut kā ir zaudējis asumu. Ļoti ceru, ka viņš atgūsies, jo kā spēlētājs joprojām ļoti simpatizē. (Šādas tādas atgūšanās pazīmes jau tiek novērotas)

#2 vilšanās
Mārtiņš Cipulis. Lai arī Magņitkas vārtos iekrita ļoti skaists Mārtiņa gols, tomēr līdz šim viņam veicies nav nemaz. Neticu, ka tas ir meistarības trūkums. Lai nu kā, bet meistarības Mārtiņam netrūkst. Tāpat kā centības. Pasaules čempionātos izlases sastāvā taču Cipam ir izdevies mūs priecēt diezgan pamatīgi. Taču šosezon ripa kā nolēmēta neiet un neiet pretinieku vārtos no Mārtiņa nūjas. Problēma galvā? Vai problēma kaut kur citur? Lai kur būtu šī problēma, tā ir jārisina. Tik daudz neiemestu ripu mēs varētu salīdzināt tikai ar Bērziņa neizmantoto iespēju zemi. Taču šoreiz bez Bērziņa.

#1 vilšanās
Kristaps Sotnieks. Jāatkārtojas. Lai arī vakar Soča atdeva superīgu piespēli, un pāris reizes arī labi nostrādāja aizsardzībā, tomēr šīs sezonas sniegums ir ne pārāk labs, lai neteiktu pavājš. Arī Šuplers to ir ievērojis, ja reiz Kristaps spēlei bieži tiek pieteikts kā septītais aizsargs. Nejauks +/- koeficients Sotniekam par labu nerunā. Un tomēr tas viss nebūtu nekas, nekādu vilšanos nesagādātu tas, ja tā spēlētu kāds, uz kuru nebūtu liktas lielas cerības. Tomēr pagājušajā sezonā Soča bija Dinamo jaunatklājums, praktiski tika ievests augstākajā Latvijas hokeja sabiedrībā. Spēlēja stabili un droši. Šosezon ir redzams krietns regress. No visas sirds novēlu Kristapam nākotnē kļūt par vienu no mūsu nākotnes izlases aizsardzības balstiem, taču uz Olimpiādi Vankūverā labprātāk būtu redzējis aizbraucam Oļegu Sorokinu. Cerēsim, ka citam Oļegam ir zināms labāk.

#5 iepriecinājums
Marsels Hossa. Starpsezonā jau biju paspējis domās no viņa atvadīties, tomēr Dinamo izdevās viņu noturēt. Un Marsels sevi pierādīja vēlreiz – rezultatīvākais līgas vārtu guvējs. Protams, arī Hossam gadās kļūdas, dažreiz ne līdz galam nospēlē aizsardzībā un tā tālāk un tā joprojām. Bet Šupis nez kāpēc laiž Marselu laukā arī mazākumā. Hm, kāpēc gan. Laikam jau tomēr treneris zina labāk. Un man domāt, ka arī es redzu, kā Marsels pašaizliedzīgi guļas zem ripas, lai tā nenokļūtu līdz vārtsargam. Redzu, kā slovāks aizstāv savus komandas biedrus, nebaidoties no sekām. Nervi, protams, arī neiztur (kad iebakstīja Platam), bet bez tā neiztiek. Tā ir daļa no hokeja.

#4 iepriecinājums
Roberts Bukarts. Es personīgi paredzu šim džekiņam lielu hokejista nākotni. Azartiski spēlē, daudz laika pavada pretinieku zonā un ja godīgi, es neatceros nevienu nozīmīgu Roberta kļūdu. Nevienu. Var jau būt, ka man vienkārši ir švaka atmiņa. Jāatzīmē arī U20 čempionātā gūtie cik tur vārti. Pašu čempionātu gribas aizmirst, Bukarta sniegumu tajā – atcerēties. Šuplers būs pareizi atzīmējis sezonas sākumā – Bukarts un Cibuļskis ir Latvijas hokeja nākotne.

#3 iepriecinājums
Rodrigo Laviņš. Tiešām priecē. Par Duļevski sauktais aizsargs laukumā bieži ir nemanāms, taču tas ir galvenais aizsargam – darīt savu darbu tā, lai viņu nebūtu jāpiemin, vismaz negatīvā nozīmē nē. Joprojām, protams, atceramies spēli PČ pret Vāciju, kur tieši Laviņa kļūdas dēļ izlaidām no rokām uzvaru. Taču, ticiet vai nē, arī toreiz es viņu nelamāju. Man likās, ka viņš pats sevi ir pietiekami nolamājis, un pats jūtas vainīgs. Un redzam – tā spēle bija fatāla neveiksme Rodžeram. Šogad viņš ir tāds, kādam viņam ir jābūt. Un nav aizmirsis, kas tas ir – spēka paņēmiens Laviņa gaumē.

#2 iepriecinājums
Miķelis Rēdlihs. Savām ātrajām kājām Rēdlihu puika ir pievienojis arī ātru domāšanu. Un nūjas tehniku. Retāk nekā agrāk ripa slīd nost no nūjas lāpstiņas, retāk nekā agrāk viņam var atņemt ripu un atbruņot, toties ripa biežāk atrod ceļu uz vārtiem. Arī no spēka spēles Miķelis vairs neizvairās. Dažbrīd pat liekas, ko viņš tur lien,dabūs vēl pa ģīmi, bet nekā. Izaudzis. KHL viņu ir izaudzinājis par Hokejistu.

#1 iepriecinājums
Guntis Galviņš. Brīnumi notiek. Salīdzinājumā ar pagājušo sezonu, liekas, ka Gunti ir iemainījuši citplanētieši. Dažbrīd liekas, ka varbūt Galviņš ir izvēlējies nepareizo ampluā – varbūt labāk viņam būtu bijis kļūt par uzbrucēju. Redzot, ka jau kuro reizi reidā tiek aizslidots garām pa visu laukumu pretiniekiem un mests pa vārtiem un arī vārtos? Skaisti. Uzbrucēja iemaņas Gunčam noteikti piemīt, vēl kā piemīt. Bet tad mēs paskatamies arī uz viņa iespēto aizsardzībā un redzam acīmredzamo – arī ar saviem tiešajiem pienākumiem viņš tiek galā labāk par visiem komandas aizsargiem. Jautājums – kas ir pie “vainas” šādai hokejista snieguma izmaiņai? Vai tiešām KHL līmenis? Tad pasapņosim un cerēsim, ka Guntis kādreiz tomēr uzspēlēs arī NHL, lai arī viņš pats saka, ka nē! Kā tur tajā reklāmā teica? Jebkurš panākums sākas ar sapni. Brīnumi notiek.

Nu tā aptuveni. Spruktu neiekļāvu ne tur ne tur, jo neuzskatu, ka viņš man kaut kādā veidā būtu šosezon licis vilties. Bet viņš var labāk. Karsumu iekļaut būtu bijis smieklīgi. Tikpat smieklīgi kā tas, ka vakardienas balsojumā viņam bija otrā vieta. Es ticu, ka kādu reizi no atlikušajām spēlēm viņš izpelnīsies šo SC.com lietotāju izvēlētā labākā lietotāja godu, un to arī novēlu viņam izdarīt. Tikai - pelnīti. Par darbībām laukumā, nevis par to, ka viņš ir Karsums. Tas nedaudz atgādina par Dārziņu safanojušās tīnes, kas par viņu balsoja pat tad, kad viņš tai spēlē vispār nepiedalījās.

Bet vispār - Ticam un Ceram, un Buram - kā mākam, lai Dinamīts iekļūst izslēgšanas spēlēs. Lai sarīko mums īstus hokeja svētkus Arēnā. Lai izdodas!

Gatis.

1 2 60 komentāri
Slēpts komentārs: Neoneyes

 +26 [+] [-]

, 2010-01-19 13:10, pirms 14 gadiem
Neoneyes rakstīja: IDIOTS
nu ne gluži, bet subjektīvs veidoklis, tas gan...

 +15 [+] [-]

, 2010-01-19 13:13, pirms 14 gadiem
Man gan raksts tīri labi patika.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-19 13:18, pirms 14 gadiem
zidlers rakstīja: labs raksts, cilveks censas, pat ar garumzimesm raksta un bez kludam
tas jau uzreiz ir līmenis, ne?

 +23 [+] [-]

, 2010-01-19 13:18, pirms 14 gadiem
Nav jau obligāti visus, kuri izsaka savu viedokli, par idiotiem saukt.

  +7 [+] [-]

, 2010-01-19 13:18, pirms 14 gadiem
diezgan objektīvi pēc manām domām!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-19 13:18, pirms 14 gadiem
almantito rakstīja: tas jau uzreiz ir līmenis, ne?
nu ja, jamak ari rakstit gramatiski pareizi,

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 13:20, pirms 14 gadiem
kļūdiņas tak saki normaali - KĻŪDAS !!!
Slēpts komentārs: basiiiccc

  -3 [+] [-]

, 2010-01-19 13:22, pirms 14 gadiem
nromāls raksts - tas ko var gaidīt no normāla vidējā vērotāja, kam galvenais secinājums no statistikā redzētā. ir punkti un pozitīvs +/- ļoti labi, ja ne - tātad slikti spēlē, neiedziļinoties un nepadomājot no kā rodās vieni vai otri cipari ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-01-19 13:23, pirms 14 gadiem
Pēdējās spēles pastiprināti sekoju Arnasona spēlei līdzi, nu tur tiešām piekrītu autoram, ka pašatdeve ir zem katras kritikas.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 13:23, pirms 14 gadiem
mrPO rakstīja: kļūdiņas tak saki normaali - KĻŪDAS !!!
bet es saku kļūdiņas kļūdas - tās ir lielās, briesmīgās, kas noved pie vārtu zaudēšanas

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 13:23, pirms 14 gadiem
labs raksts,man patika,bet es nezinu par to Lavinu,jo ja vinsh kluudaas tad kluudas pamatiigi,bet nu vina speeka paneemieni ir labi.
mani iepriecina Sarokins

  +3 [+] [-]

, 2010-01-19 13:24, pirms 14 gadiem
Interesants viedoklis, vienigi par bukartu ir sakams tas, vai tiesham vinsh ir tik labs? To mes redzesim nakamgad pagaidisim vai vinsh tisk sastava

  +5 [+] [-]

, 2010-01-19 13:27, pirms 14 gadiem
zigiss rakstīja: nromāls raksts - tas ko var gaidīt no normāla vidējā vērotāja, kam galvenais secinājums no statistikā redzētā. ir punkti un pozitīvs +/- ļoti labi, ja ne - tātad slikti spēlē, neiedziļinoties un nepadomājot no kā rodās vieni vai otri cipari ...
a vot tieši ne no statistikas. no statistikas bija pirms tam. šeit subjektīvi

  +2 [+] [-]

, 2010-01-19 13:37, pirms 14 gadiem
Neoneyes rakstīja: IDIOTS
Prieks iepazīties.
Labs raksts. Šeit katrs var izteikt savu personisko viedokli.
Ja kādam nepatīk lai nelasa un nekomentē.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 13:41, pirms 14 gadiem
Atkal Ozolinu peļ...

Butu labak priecajusies, ka vins piekrita sosezon pedejo reizi uzspelet, pie tam vel pie mums Rigā... kaut ari krievu klubi padzirdejusi par Sanda atgriezsanos piedavaja vinam pat 3X lielakas summas...

     [+] [-]

, 2010-01-19 13:41, pirms 14 gadiem
Arnosons domaju tā arī savā pohujistu stilā nobumbulēs sezonu (lai gan kas zin varbūt arī vairs viņš ne uz ko labāku nav spējīgs..), vienīgais cerams ka RD viņu pa lēto dabūja..

Ozo gadi tomēr liek par sevi manīt, Šuplers tomēr arī viņu, manupŗāt arī par daudz nodzen, nav jau parējie tik švaki, bet nu laikam viņš nespēj pateikt Ozo nē

     [+] [-]

, 2010-01-19 13:42, pirms 14 gadiem
man jau domat, ka Arnasonam butu jasez, tur, kur vakar sedeja Bukarts.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-19 13:44, pirms 14 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: Atkal Ozolinu peļ...

Butu labak priecajusies, ka vins piekrita sosezon pedejo reizi uzspelet, pie tam vel pie mums Rigā... kaut ari krievu klubi padzirdejusi par Sanda atgriezsanos piedavaja vinam pat 3X lielakas summas...
es nepeļu. es priecājos, ka viņš ir pie mums. bet es redzu arī kļūdas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 14:10, pirms 14 gadiem
uz 70% var piekrist.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-01-19 14:20, pirms 14 gadiem
nu nezinu kāda gan varēja būt vilšanās par Ozo,kurš gadu nebija spelējis un viņa labākie gadi(hokejā) jau sen kā aiz muguras...

Ozo ieguldījums ir komandas saturēšanā-būt kapteinim,liels respekts arī no citām komandām...+ piespēs kādas dod Ozo-neprot neviens no šīs komandas + viņš ir rezultatīvākais aizsargs komandā pārspējot to pašu Galviņu, kuram daudz vairāk spēļu aizvadīts...

vilšanās? šaubos.. vismaz ne man

  -2 [+] [-]

, 2010-01-19 14:23, pirms 14 gadiem
tochna raksta autors samurgojies it seviski par OZO , vins speelee vienu no viss ilgaakajiem laikiem komandaa aiz vartusargiem palasi vairaak sporta aviizi(mazaakums nav vinja specialitaate) un vismaz aizstaav saveejos un javajag iedod iekshaa pretiniekam nevelti ozo pat cska veeleejas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-19 14:29, pirms 14 gadiem
Njā, nezinu gan, kāpēc no Ozoliņa būtu bijis jāgaida kaut kas cits, viņš pēdējās NHL sezonās arī nespēlēja savādāk, vienīgi kauties gan nelīda.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-19 14:30, pirms 14 gadiem
Labs skatijums, es gan dazham lietam nepiekritu:
1) Ozo - kludas vienmer ir vinam bijusas, bet pozitivais to praktiski vienmer ir atsveris. Tas nebutu Ozo, ja butu savadak. Par nelielajam kludam (kada nepreciza piespele, neizmesta ripa utt.) tur nu gan ir japateicas nogurumam. Vakar bija loti uzskatami, cik leni Ozo 3 perioda devas uz mainu pie iemetieniem utt. vilka laiku ka vien vareja, lai tikai atvilktu elpu kaut nedaudz. Nav tak vins 18gadigs, lai divas mainas periodu mochitu.
2) Pruseks jau pedejas paris speles (kuras ir ticis laukuma) stav labi, praktiski bez kludam. Golus vinam iemet parsvara pec apslidosanas, kad uzbrucejs jau ir ticis garam aizsargam. Ka tas bija vakar abas reizes.
3) Nezinu ka Cipulim ir ar meistaribu, jo parak biezi vins neparcel vienkarsi ripu pari vartsargam un iemet kajsargos. Cempionata liela dala golu tomer bija one-timer. Bet nu iespejams, ka vienkarsi neiet.
4) Par Karsuma 2 vietu balsojuma nevajadzetu brinities, pirmaja spele jau bija 2-3 gandriz 100% izdevibas. Prieks pirmas speles pec aklimatizacijas utt. domaju, ka tas ir pat loti labi.
Un manuprat pie iepriecinajumiem ir jabut Darzinam, sogad pielicis specigi tehnika un jauns komponents uzbr.arsenala - specigs un precizs skeliens.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-19 15:04, pirms 14 gadiem
Man gan raksts tīri patika... daži fakti gan nesakrita ar maniem uzskatiem, bet tapēc jau nevajag nolikt cilvēku!!! Katram ir tiesības izteikties!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-19 15:06, pirms 14 gadiem
nez, man jau šķiet ļoti subjektīvss...
1) Arnasonu +/- ok tikai jautājums - cik viņam tiek maksāts un vai pa tādu naudu varētu dabūt ko labāku. par Fosteru viņš 100% ir labāks. salīdzinoši labs iemetienos, rezultivitātes procents viņam ir augstākais komandā. lielas lažas īpaši neatceros ne aizsardzībā, ne uzbrukumā. kopējo ainu nepasliktina. tātad vienīgais jautājums - vai viņš nav pārmaksāts...
2)Ozoliņš - tas, ka kāds pirms sezonas dzīvoja ar rozā brillēm nepadara Ozoliņa sniegumu par vilšanos. Protams, viņam ir kļūdas, bet tādas ir visiem. Jau pirms sezonas viņš visiem teica - viņš kļūdīsies. vēl kas - pēc viņa kļūdām nemaz tik daudz vārti nav zaudēti. lai radītu labu vārtu gūšanas situāciju, bieži ir jāriskē, īpaši aizsargiem. bet, ja gadās kļūdas un vārti tomēr nav zaudēti, attiecīgi risks ir bijis izvērtēts un attaisnots. Galvenais, ka Ozo ir līderis gan uz laukuma, gan ārpus tā. un mans subjektīvais viedoklis - RD ir krietni labāks ar viņu nekā bez
5)Pruseks - te varbūt es piekritīšu. bet šeit hvz kas pie vainas. varbūt tomēr Pruseks nav formā, varbūt zaudējis pārliecību par saviem spēkiem, jo ir līdzvērtīgs kolēģis Masaļska personā (kurš, starp citu, vidēji ņemot arī spēlē sūdīgāk kā pagājušās sezonas sākumā) un arī daļa vaina šajā ir arī aizsargiem...
4)Cipulis - lai arī cik dīvaini nebūtu, viņa rādītāji tikai nedaudz pasliktinājušies salīdzinot ar pagājušo sezonu. vienīgais, salīdzinājumā ar pārējiem progresu īpaši neredz. vai to varētu saukt par baigāko vilšanos?
5)Sotnieks - tīri pēc statistikas, arī varbūt tikai nedaudz sliktāk. tāpat jāņem vērā, ka viņš tomēr ir jaunais. un līdz ar to nevar runāt par baigāko stabilitāti. pagājušajā sezonā viņam tomēr paveicās uz citu rēķinu. šajā sezonā ir bijusi lielāka konkurence. tāpat sen zināms novērojums - otrā sezona vienmēr būs grūtāka kā pirmā. no vienas puses visi viņu jau zin, no otras puses lielākas prasības un pārējo puses. attiecīgi stress utml. jauno ietekmēs krietni vairāk kā pieredzējušos...
par pozitīvajiem - vai tik ar Bukartu nesanāk tāda paša vilšanās kā ar Sotnieku šajā kaut kā nav pārliecības, ka viņš arī nākamajā sezonā varētu tikt īpaši augstāk par 4to maiņu... Laviņš un Galviņš - abi šobrīd ir uz viļņa, tikai to vajag atcerēties arī tad, kad tas vilnis beigsies. bez tam, liela daļa sezonas sākuma sliktā snieguma ir uz aizsargu pleciem, tai skaitā Galviņa un Laviņa...

ko es sauktu par lielāko vilšanos - spēlētāju attieksmi. tikai pēdējās ~20 spēles tā ir atbilstošā līmenī. bet tāpat vēl gadās spēles, kurās mūsējie iziet laukumā ar nepamatotu pārliecību (Traktor). Otrkārt, ne īpaši labā spēle mazākumā, ja vairākums pēdējās spēlēs vēl ir +/- līmenī, tad mazākums vēl joprojām krietni atpaliek. Un vispār, disciplīna kā tāda pieklibo. Kas iepriecina - uzbrukums, un tā radošais izpildījums. ja pagājušajā sezonā spēlējām tīri uz pretuzbrukumiem, tad šajā sezonā jau protam spēlēt kā pirmais numurs, radīt momentus arī, ja viss pretinieka piecinieks ir pieplacis pie saviem vārtiem.

     [+] [-]

, 2010-01-19 15:14, pirms 14 gadiem
Labs raksts, bet es nepiekrītu par Ozoliņu, jā viņam gadās kļūdas, jā, tās dažreiz diezgan izjauc spēli, bet viņa devums kā kapteinim, viņa devums vairākumā - to nedrīkst nenovērtēt. Ja Tu jūties vīlies, tad ko Tu no Ozo gaidīji ? Es domāju, ka Ozo būs pagrūti pēc gada pārtraukuma atsākt spēlēt, bet redz kā - Ozo ir labākais Dinamo aizsargs. Citreiz protams ir tā, ka Sandis kļūdās un viņa kļūdas dēļ tiek zaudēti vārti un tomēr - kļūdās visi.
Nepiekrītu arī par Sotnieku viņš nav sezonas lielākā vilšanās, vienīgais mīnuss ir tas, ka Soča nav progresējis, bet palicis aptuveni tāds pats kā pagājušajā sezonā, savukārt Galviņš ir manāmi pielicis un uz šī fona tad arī liekas, ka Sotnieks ir palicis sliktāks. Dažubrīd šķiet, ka viņam vienkārši pietrūkst pārliecības, lai nospēlētu labāk, bet ar Sotnieku viss būs labi, tā uzskatu es un tā uzskata, gan Matulis, gan Puče. Tiesa, +/- no zila gaisa nerodas un, ja tas ir visliktākais no aizsargiem, tad pamats tam ir. Viens no galvenajiem faktoriem droši vien ir tas, ka Sotniekam ļoti bieži ir mainījušies partneri un tā kā viņš vēl ir salīdzinoši nepieredzējis, tad viņam ir grūtāk pielāgoties.
Iepriecina tas, ka praktiski visi parējie Dinamo spēlētaji, kuri spēlēja RD arī pagājušajā sezonā ir progresējuši, piemēram punktu vairāk nekā pagājušajā sezonā kopā jau ir Ankipānam, Dārziņam, M. Rēdliham, Laviņam, Sorokinam, Galviņam, galu galā arī Meijam, Cinkam.
Protams prieks par Bukartu, tikai nevajag teikt, ka viņam nav kļūdu, jo tie ir meli, tiesa kļūdu viņam ir mazāk nekā viņa vecumā varētu sagaidīt.
Ļoti vakardienas spēlē patika Cibuļskis, praktiski bez kļūdām darbojās.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 15:24, pirms 14 gadiem
Interesants raksts. Daudz kam varētu piekrist, bet dažām lietām nepiekrītu. Kaut vai Galviņu un Miķeli Rēdlihu tik augstu ielikt - nu nezinu. Prusekam ar ātrumu, manuprāt ir ok - labi strādā ar kājām, labi atsit. Protams, tā problēma ar noķeršanu. Bet nu jau izskatās arvien labāk. Kā arī Ozoliņš pie vilšanās... Nu nezinu... Varbūt no viņa tiek gaidīts mazliet par daudz, jo man viņa sniegums neraisa vilšanos, bet vairāk iepriecina, jo sniegums ir tiešām labs. Bail iedomāties, kā komanda spēlētu, ja Ozoliņa vietā būtu kāds aizsargs X bez Ozoliņa piespēlēm, pārtveršanām, ātro un pareizo reakciju, aktīvo spēli uzbrukumā, līdera dotībām utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 60 komentāri