Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LAČ uzvaras izcīna ''Ozolnieki/MONARCH'' un ''Liepājas Metalurgs 2''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas hokeja čempionātā šodien uzvaras izcīnīja ''Ozolnieki/MONARCH'' un ''Liepājas Metalurgs 2'', kas pārspēja attiecīgi ''Latgali'' un ''Energija''.

Pie pārliecinošākas uzvaras tika liepājnieki, kuri savā laukumā ar 6:0 sagrāva Elektrēnu ''Energija'', pirmajā un trešajā periodā gūstot pa trīs vārtiem. Pa diviem vārtiem Liepājas labā guva Pēteris Pujāts un Egils Kalns.

Savukārt ''Ozolnieki/MONARCH'' ar 5:3 apspēlēja DHK ''Latgale'', revanšējoties Latgales klubam par zaudējumu iepriekšējā spēlē (3:6). Šodien ''Ozolnieki/MONARCH'' labā divus vārtus guva Ēriks Bisenieks, viņam arī viena rezultatīva piespēle. Vēl pa trīs punktiem (1+2) savāca Jānis Vegners un Vitālijs Gurevičs.

Latvijas čempionātā pēc šodienas spēlēm pirmo vietu turnīra tabulā ieņem ''Ozolnieki/MONARCH'' , kas sešās spēlēs uzvarējusi piecas reizes. pa četrām uzvarām ir trīs komandām - ''Latgale'', ''Energija'' un ''Liepājas Metalurgs 2''.

Izmantotie resursi:
lhf.lv

  +4 [+] [-]

, 2009-10-17 18:18, pirms 15 gadiem
un leiši vēl par KHL sapņo...

     [+] [-]

, 2009-10-17 20:30, pirms 15 gadiem
boldes rakstīja: un leiši vēl par KHL sapņo...
nu ne jau enerģija spēlēs khl, ja leiši gribēs tad uztaisīs kārtīgu blici, protams, ar daudz arzemniekiem..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-17 20:48, pirms 15 gadiem
terminatorzaza rakstīja: Monstri!!!
dievs atpestī eSportu no terminatorzazas un citiem spameriem!