Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

HK "Liepāja" sezonu uzsāks ar jaunu vadību un treneriem

Reorganizācija ir notikusi Liepājas hokejā. Jaunajā sezonā virslīgas čempionātā startēs HK "Liepāja", kuras dibinātāji ir Oskars Mors un Andrejs Žukovs, bet prezidents būs Mihails Vasiļonoks.

Hokeja kluba vadībā ir cilvēki gan ar pieredzi hokejā, gan uzņēmējdarbībā, kuru galvenais uzdevums ir turpināt jau tā stabilās hokeja tradīcijas Liepājā, informē HK "Liepāja" preses sekretāre Simona Laiveniece.

HK "Liepāja" ir Latvijas Hokeja federācijas biedrs ar balsstiesībām un ar mērķi nokomplektēt konkurētspējīgu komandu, balstoties uz Liepājas hokeja audzēkņiem.

HK "Liepāja" vadībai ir skaidri mērķi, uzdevumi un ceļš, kā tos sasniegt. Lai uzlabotu treniņu procesu, tiek domāts par treneru sastāvu. Ir uzrunāti vairāki talantīgi treneri, kuri varētu savu pieredzi izmantot HK "Liepāja". Sadarbība tiks veidota arī ar Liepājas Sporta spēļu skolas jaunajiem hokejistiem, lai nodrošinātu pēctecību un ļautu attīstīties jaunajiem sportistiem.

HK "Liepāja" dibinātājs Andrejs Žukovs uzsver: "Liepāja ir sporta pilsēta ar senām hokeja tradīcijām. Mūsu uzdevums ir šīs tradīcijas turpināt un stiprināt un veidot hokeja vēsturi Liepājā. Tāpēc, veidojot komandu, mēs balstīsimies vispirms uz tiem hokejistiem, kuri ir nākuši no Liepājas hokeja."

Izmantotais resurss: irliepaja.lv

     [+] [-]

, 2018-04-16 12:14, pirms 6 gadiem
...HK "Liepāja" ir Latvijas Hokeja federācijas biedrs ar balsstiesībām...

es gan LHF mājas lapā (par LHF kongresu 12. aprīlī) lasu ko citu:
Tikmēr biedru kandidātu lokā 12.aprīlī uzņēma trīs kandidātus – 1) R.Laviņa sporta studija, 2) SIA IHS skola, 3) Liepājas hokeja klubs.... - skat. https://lhf.lv/lv/article/5807/nosl... .

Kandidāts vēl nav federācijas biedrs ar balsstiesībāsm. Protams, ja LHF kongresā nosauktais Liepājas hokeja klubs ir tas pats HK "Liepāja", ko piemin Ivars savā rakstā...

     [+] [-]

, 2018-04-16 13:11, pirms 6 gadiem
Tad sanāk, ka šis ir (būs) privāts projekts, bez saistības ar pašvaldību?

     [+] [-]

, 2018-04-16 13:19, pirms 6 gadiem
Vasiļonoks kādu brīdi atpakaļ, jau gribēja uzbliezt klubu, ja nemaldos tad kad Metalurgs bankrotēja...beidzās ar to, ka nekā neizveidoja. Kas tur atkal Liepājā darās, tik vietējie protams zinās labāk...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-16 13:28, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Vasiļonoks kādu brīdi atpakaļ, jau gribēja uzbliezt klubu, ja nemaldos tad kad Metalurgs bankrotēja...beidzās ar to, ka nekā neizveidoja. Kas tur atkal Liepājā darās, tik vietējie protams zinās labāk...
Kas un kā laiks rādīs, bet....lai izveidotu ko jaunu jātiek vaļā no vecā.
Par Andreju Žukovu ir mazāk zināms (zināms kā hokeja turnīra "Amber Puck" organizētājs), bet Oskars Mors ir zināms biznesa cilvēks Liepājā. UPB viens no bijušajiem spices vīriem. Tas vieš ticību, ka šis projekts ir ilgtspējīgs.

     [+] [-]

, 2018-04-16 14:13, pirms 6 gadiem
Hokeja klubs kā tāds nevar būt plusos pēc noklusējuma (ja vien tas nav NHL klubs, un arī tur ne visi ir plusos).

Attiecīgi tas var pastāvēt tikai tad, ja saņem atbalstu no malas.
Ja šis atbalsts nav no valsts vai pašvaldības, tad viss ir atkarīgs tikai no tā, cik ilgi šādam privātam atbalstītājam (vai vairākiem) pietiks intereses un naudas, kuru tērēt šādam vaļaspriekam. Nauda nav maza un tērēsies ātri.
Ir pie mums pozitīvi un ilglaicīgi piemēri (kaut vai Kurbads), ir arī pretēji gadījumi. Jācer, ka Liepāja vismaz kādu laiku noturēsies.

P.S. starp citu, vai ir plānots turpināt sadarbību ar Dinamo Rīga?

     [+] [-]

, 2018-04-16 15:07, pirms 6 gadiem
Gaidīsim oficiālus jaunā kluba paziņojumus, jo visai tai informācijai, kura cirkulē apkārt, ne visai var uzticēties.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-16 22:41, pirms 6 gadiem
Kur tad Igors Ļebedevs?