Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''ASK/Ogre'' sāpīgs zaudējums

''ASK/Ogre'' sāpīgs zaudējums
ASK/Ogre hokejisti
Foto: Ritvars Raits

Šovakar Baltkrievijas Atklātā čempionāta (BAČ) ietvaros ''ASK/Ogre'' izbraukumā sīvā cīņā piekāpās Bobruiskas ''Shinnik'' ar rezultātu 2:3. Ogrēniešu labā vārtus guva Edgars Adamovičs un Jurijs Kļujevskis.

Šovakar Baltkrievijas Atklātā čempionāta (BAČ) ietvaros ''ASK/Ogre'' izbraukumā nācās spēkoties pret Bobruiskas ''Shinnik''.

Jau pirmais periods tika aizvadīts pietiekoši rezultatīvā cīņā, tomēr diemžēl ''ASK/Ogre'' neizdevās pabeigt pirmo periodu savā labā. Rezultātu gan atklāja viesi, kad spēles ceturtajā minūtē vienu no iespējām izmantot vairākumu izmantoja Edgars Adamovičs. Tomēr perioda turpinājumu spēles iniciatīvu pārņēma mājinieki, kuri guva trīs vārtus pēc kārtas divpadsmit minūšu laikā, tādējādi izvirzoties vadībā ar 3:1, kas arī bija pirmo divdesmit minūšu beigu rezultāts. Jāatzīmē, ka arī ''Shinnik'' divus no trim vārtiem guva vairākumā, kas norādīja uz tā lielo nozīmi šajā spēlē.

Otrajā periodā turpinājās līdzīga cīņa kā pirmajā. Vienīgi, mājinieki vārtus neguva, savukārt ogrēnieši gan, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam un panākot intrigu visā spēlē. Trešdaļās sešpadsmitajā minūtē 2:3 panāca Jurijs Kļujevskis, un līdz perioda beigām nevienai no komandām vairs neizdevās realizēt kādu no vārtu gūšanas momentiem, tādējādi pirms pēdējām divdesmit minūtēm rezultāts bija 3:2 par labu mājiniekiem. Lai arī trešajā periodā ''ASK/Ogre'' centās panākt neizšķirtu, tiem tas neizdevās, savukārt mājinieki spēja nosargāt minimālo pārsvaru, tādējādi svinot arī uzvaru ar rezultātu 3:2.

Baltkrievijas Atklātais čempionāts, 16.februāris

''Shinnik'' - ''ASK/Ogre'' 3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
Vārti: 4:03 0:1 Adamovičs (Kerčs, Ignatovičs, vair.), 7:06 1:1 Lastoveckijs (Kambovičs, Hramčenko, vair.), 14:07 2:1 Lastoveckijs (Daškovs, Hramčenko, vair.), 16:32 3:1 Kambovičs (Lastoveckijs, Daškovs), 35:57 3:2 Kļujevskis (Smirnovs, Pizāns)
Vārtsargi: Beļinskijs: Stiģis
Metieni: 33:20

Izmantotie resursi:
hockey.by

  +1 [+] [-]

, 2009-02-16 20:48, pirms 15 gadiem
Eh Bebri, Bebri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-16 20:59, pirms 15 gadiem
Ko tādu redzu pirmoreiz:
ЗВЕЗДА: Ластовецкий, Константин (ШИН)
ЗВЕЗДА: Белинский, Виталий (ШИН)
ЗВЕЗДА: Мицкевич, Антон (ШИН)

Pagājušspēli zvezda bija bebru rezerves vārtsargam...

     [+] [-]

, 2009-02-16 21:36, pirms 15 gadiem
Šodien BAČ zaudējumi

     [+] [-]

, 2009-02-16 22:19, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Ko tādu redzu pirmoreiz:
ЗВЕЗДА: Ластовецкий, Константин (ШИН)
ЗВЕЗДА: Белинский, Виталий (ШИН)
ЗВЕЗДА: Мицкевич, Антон (ШИН)

Pagājušspēli zvezda bija bebru rezerves vārtsargam...
Kāpēc rezerves? Viņš arī spēlēja, pie tam ilgāk par Raitumu, ielaida tikai vienu golu, lai gan momentu netrūka.