Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Laima" hokejistes gatavojas Eiropas čempionvienību kausa otrās kārtas cīņām

Jānis Celmiņš

"Laima" hokejistes gatavojas Eiropas čempionvienību kausa otrās kārtas cīņām
"Laimas" hokejistes
Foto: LHF

Latvijas sieviešu hokeja klubs "Laima" aktīvi gatavojas Eiropas valstu čempionvienību kausa otrās kārtas izcīņai, kas notiks Čehijā no 4. līdz 6. decembrim.

Jāuzsver, ka uzvarot visas pretinieces pirmajā kārtā – Norvēģijas, Lielbritānijas un Spānijas čempiones – "Laima" ir iekļuvusi Eiropas sieviešu hokeja klubu spēcīgajā astotniekā. Tas ir ievērojams panākums Latvijas sieviešu hokejam.

Čehijā mūsu dāmām būs jāspēlē ar Šveices "Lugano", Krievijas "Tornado" un Čehijas "Slavia Prague", bet tikai divas komandas iekļūs Eiropas čempionvienību kausa finālā.

Gatavojoties turnīram, „Laima” hokejistes aizvada treniņus Latvijas Sporta akadēmijas ledus hallē, bet fizisko sagatavotību meitenes pilnveido veselības un atpūtas klubā „Atlantis”, ar kuru klubam ir izveidojusies laba sadarbība.

Apkopojot Eiropas čempionvienību kausa pirmās kārtas rezultātus, rezultatīvākās spēlētājas SHK „Laima” ir Inese Geca-Miljone, Sintija Greiere un Laila Dekmejere-Trigubova.

Informāciju sagatavoja:
Vita Ļebedeva
Preses sekretāre
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2009-11-13 10:15, pirms 15 gadiem
Kaa teica Matulis: "Tas arii ir hokejs!"

     [+] [-]

, 2009-11-13 16:15, pirms 15 gadiem
Malaces meitenes! Jaatur ikski, lai dabuu kadu medalju!

     [+] [-]

, 2009-11-16 10:43, pirms 15 gadiem
ooo malači meitenes. Prieks par Sintiju,ka atkal jau labāko vidū!