Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kuldam +1 uzvarā pār Binghemtonu

Andrejs Siliņš

Kuldam +1 uzvarā pār Binghemtonu
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārās sezonas spēlē naktī uz pirmdienu izcīnīja Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps", kas savā laukumā ar rezultātu 6:3 apspēlēja Binghemtonas "Senators" vienību.

Mačā bija ļoti daudz noraidījumu un līdz ar to iespēju izmantot nevienlīdzīgus sastāvus. Tas arī notika - pirmie četri vārti spēlē tika gūti vairākumos, un tas ļāva mājiniecei panākt 3:1 otrās trešdaļas sākumā. Pēdējās trešdaļas sākumā rezultāta tablo vēstīja jau 5:1 līgas līderes "IceCaps" labā, bet atlikušajā laikā viesi guva divus vārtus, kamēr Sentdžonsa vienus. Līdz ar to mača izskaņā 6:3 "IceCaps" labā.

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+1), jo laukumā atradās komandas piekto vārtu gūšanas mirklī. Tāpat Artūrs bija laukumā arī tad, kad tika zaudēti pirmie vārti, taču tas bija pretinieku lielais vairākums.

Šī bija "IceCaps" otra uzvara pār "Senators" pēc kārtas, ceturtā pēc kārtas kopumā, un ar 70 punktiem komanda ir ne vien Austrumu, bet arī visas līgas līdere. Līdz ar šo spēli noslēdzās sešu mājas spēļu sērija (5-1), bet ar nākamo maču Hamiltonā Kuldam un "IceCaps" sāksies septiņu izbraukuma spēļu sērija.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

     [+] [-]

, 2012-02-13 09:51, pirms 12 gadiem
uz izlasi!

     [+] [-]

, 2012-02-13 23:27, pirms 12 gadiem
Lietuvas?
bumbumbum rakstīja: uz izlasi!