Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Sparta" bullīšos uzveic Tršinecas klubu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Šovakar Čehijas hokeja Ekstralīgā savstarpējā spēlē Prāgās tikās Aleksandra Jerofejeva pārstāvētā "Sparta" vienība un Jāņa Andersona Tršinecas "HC Ocelari". Pie uzvaras pēcspēles metienu sērijā ar 5:4 tika mājinieki.

Mača rezultātu 1. perioda sākumā atklāja "HC Ocleari" pēc Petra Kanko sekmīga metiena, taču periodam noslēdzoties vadību ar 3:1 bija pārņēmuši "Sparta" hokejisti. Pēdējās trešdaļas vidū laukuma saimniekiem izdevās palielināt pārsvaru līdz trim vārtiem (4:1), taču atlikušajā laikā viņi to pamanījās izsēt, un viesi panāca izlīdzinājumu. Vēlāk pēcspēles metienu sērijā labāk tomēr sekmējās Prāgas klubam, un Davida Vibornija realizētais bullītis nodrošināja mājiniekiem uzvaru ar 5:4.

Pēc ilgāka pārtraukuma Tršinecas kluba sastāvā bija atgriezies Jānis Andersons. Ar rezultativitāti viņš neizcēlās, soda minūtes nenopelnīja un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. "Sparta" rindās tādi paši statistikas rādītāji arī Aleksandram Jerofejevam.

Nākamās spēles "Sparta" un "HC Ocelari" aizvadīs 14. decembrī.

Izmantotie resursi:
www.hokej.cz