Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas klubiem zaudējumi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas klubiem zaudējumi
Miks Indrašis
Foto: Gatis Liepiņš, Sportacentrs.com

Šovakar spēles Baltkrievijas Atklātajā hokeja čempionātā (BAČ) aizvadīja abas Latvijas vienības, savā laukumā piedzīvojot zaudējumus. ''Dinamo/Juniors'' gan pamanījās tikt pie punkta, spēli novedot līdz papildlaikam.

Šodien ''Dinamo/Juniors'' hokejisti savā laukumā uzņēma Brestas kluba spēlētājus. Brestiešiem līdzšinējās spēlēs bija veicies nedaudz sliktāk, kas deva vietu tieši zem rīdziniekiem. Favorītu statusu jaunie hokejisti pirmajās 20 minūtēs pilnībā attaisnoja, panākdami 2:0. Pēc otrās trešdaļas tablo vēstīja jau 3:0, tomēr spēles lūzuma punkts bija trešās trešdaļas astotajā minūtē rīdzinieku nopelnītais noraidījums - Andris Džeriņš tika aizsūtīts uz ģērbtuvēm, bet komanda piecas minūtes spēlēja mazākumā. Ar īsu intervālu tika zaudēti divi vārti, neilgi pirms spēles beigām tika ielaisti arī trešie. Pagarinājumā jau pirmais ''Brest'' metiens ielidoja junioru vārtu tīklā - 3:4.

Liepājā zaudējumu piedzīvoja arī otra Latvijas komanda BAČ. ''Liepājas Metalurgs'' ievērojami smagāk - ar 2:6 - zaudēja Grodņas ''Neman''. Spēles gaitā mājinieki atradās zaudētājos ar 0:2, prata panākt 2:2, tomēr turpmāk četras reizes ripa sasniedza liepājnieku vārtus - 2:6. Jāpiebilst, ka viesi pa metalurgu vārtiem izdarīja 50 metienus. Mājinieki pretī lika tikai 23. ''Liepājas Metalurgs'' saglabā 10. vietu, savukārt ''Neman'' ir 7. ''Dinamo/Juniors'' joprojām ieņem 11. vietu.

BAČ, 11. februāris

''Dinamo/Juniors'' - ''Brest'' 3:4 (2:0, 1:0, 0:3, 0:1)
Vārti: 8:55 Indrašis (Vilkoits, Gipters) 1:0, 13:47 Vilkoits (Upītis) 2:0, 37:05 Cinks (Hartmanis, Straupe) 3:0
Metieni: 24:41

''Liepājas Metalurgs'' - Grodņas ''Neman'' 2:6 (0:0, 1:2, 1:4)
Vārti: 39:45 Brahmanis (Grāvītis, Feldmanis, vair.) 1:2, 43:41 Kniksts 2:2
Metieni: 23:50

Izmantotie resursi:
hockey.by

Slēpts komentārs: lIZ 70
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-11 21:36, pirms 14 gadiem
vel gribetu piebilst, ka ar vecajiem ieravam pa pidisjatnikam

  -1 [+] [-]

, 2010-02-11 21:38, pirms 14 gadiem
lIZ 70 rakstīja: rigas gaileni :p
Liepājas padaun*s

  +6 [+] [-]

, 2010-02-11 21:40, pirms 14 gadiem
Ļoti dumjš, bet pelnīts Dinamo/Juniors zaudējums. Izskatījās, ka mājinieki bija aizmirsuši, ka 5 min. noraidījums ir jāatsēž visā pilnībā un pēc ielaistiem vārtiem mazākums turpinās. Mājinieku spēli aizsardzībā trešā perioda otrajā pusē visā pilnībā raksturo izmisuša Enkuzena kliedziens aizsargu virzienā - Bļ***, ko jūs darat??!

Dinamo/Juniors spēlēja šādos virknējumos:

Enkuzens (Žurkovs);

Zembergs - A. Džeriņš - Biezais, Cibuļskis - Jakovļevs;
Cinks - Straupe - Hartmanis, Birziņš - Ševčenko;
Indrašis - Vilkoits - Upītis, Gipters - Porejs;
Jass - Bičevskis - Borovkovs, Apelis - Kauss.

Trešajā periodā spēlēja tikai pirmie trīs aizsargu pāri, arī ceturtais uzbrucēju virknējums pēdējo reizi bija laukumā trešā perioda sākumā.

     [+] [-]

, 2010-02-11 21:44, pirms 14 gadiem
Ivanovs baigo luni nolaida. Vispirms vairākumā pieci pret trijiem neko sakarīgu izdarīt nevarēja un sita uzbrucējam virsū, un tad neko jēdzīgu neparādīdams aiz škrobes pārkāpa noteikumus un tā piebeidza vairākumu.
Brahmanis guva vārtus vairākumā no aizsarga pozīcijas. Visu laiku meta garām savus atvēziena metienus, un kad beidzot trāpīja, tad bija gols.
Kniksts haļavu iesita - vājais metiens rikošetēja. Pēc tam pats ziepes aizsardzībā uztaisīja, ka pretinieks guva vārtus.
Žaba sākotnēji labs, un tad tiešām beigās salūza un salaida vairāk nekā vajag - 6 golus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-02-11 21:50, pirms 14 gadiem
Par LM spēli tiešām-nav ko teikt..
Trenerīši liekas paši nesaprot, ko dara..Golubovič, come back!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-11 21:56, pirms 14 gadiem
Volx rakstīja: To var just
Pastāsti labak kas spēlē LM pirmajā maiņā?
nezinu, es vel pec numuriem nepazistu

  +2 [+] [-]

, 2010-02-11 21:59, pirms 14 gadiem
Volx rakstīja: To var just
Pastāsti labak kas spēlē LM pirmajā maiņā?
Ozols#32, Mamonovs#28, Fiļimonovs#16, Feldmanis#3, Ivanovs #21

     [+] [-]

, 2010-02-11 22:01, pirms 14 gadiem
lIZ 70 rakstīja: vel gribetu piebilst, ka ar vecajiem ieravam pa pidisjatnikam
Ar kādiem vēl vecajiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-11 22:03, pirms 14 gadiem
Un vēl pie Ivanova - baigi taisīja nevajadzīgus sodus. Kārtējo reizi sastāvā pieteikts tika N. Ališausks, kas nopelnīja -1 koef. ka minimums. Arī pirmā maiņa nopelnīja arī -1 vai pat lielāku mīnusu.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-11 22:03, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Viennozīmīgi sliktākā LM spēle šajā sezonā ko man iznāca skatīties. Patiesībā rezultāts neatbilst spēles gaitai. Ja Žaba pirmā un otrā periodā nebūtu rādijis brīnumus,tad rezultāts varēja būt rakstāms ar divcipara skaitli.
Nezinu kāds bija Voroņina spēles plāns, bet tas ko rādija LM spēlētāji bija vienkārši nebaudāmi. Tikai pirmā maiņa regulāri cīnijās pa pretinieku zonu,bet pārējās ar lielām kļūdām piespēlēs tālāk par viduszonu reti tika. Nevar gribēt lai komanda uzvar,ja nevar realizēt DIVUS lielos vairākumus,jo tālāk par savstarpēju sapēlēšanos līdz pretinieks atņem ripu, netiek.
Un galvenais,ka LM spēlētājiem nebija cīņas spara. Trešā periodā salūza arī Žaba,kas pārvērtās 4 ielaistā ripās savos vārtos.Kurās viņu īpaši vainot arī nevar.
Bija interesanti pavērot veco LM buku Kostju Mihailovu, kas arī pacentās sarūgtināt vecos cīņas biedrus ar vienu piespēli.
Cerams, ka finālā tava superkomanda vismaz turēsies pretī kā vīri, neviss ņaudēs- redz viņiem spēlētāji nākuši klāt, tiesneši pietiesāja, ledus kvalitāte nekāda utt. Jo ja spēlēs visi kuri it kā pieteikti, domāju ka būs arī kāds apkaunojoš rezultāts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-11 22:11, pirms 14 gadiem
lkrnpk rakstīja: neticās man, ka kāds RDJ pienāks klāt... izņemot varbūt Sotnieku un vēl kādu. Nedomāju, ka Karsums vai Miķelis baigi gribēs ņemties ap kādu Latvijas čempja titulu pēc smagās sezonas... un vispār, zinot pagājušā gada pieredze, diez vai kluba vadībai ar būs interese...

Aizsūtīs Ankipanu ar Sotnieku tur un viss papildinajums būs
Man ar tā šķiet, visvairāk to pierāda fakts ka pieteikts ir Karsums, jo neticu, ka šis baigi alkst pēc prestižā LAČ čempiontitula Bet kas zin...

     [+] [-]

, 2010-02-11 22:11, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Nepiekrītu.
Ja neskaita šo spēli,tad LM sniegums kopumā ir uzlabojies pie Varoņina. Galvenokārt aizsardzība ir kļuvusi daudz labāka nekā tas bija pie Goluboviča.
Bet uzbrukums ir nekāds. Un tagad tās spēles tādas haotiskākas, nesavāktākas. Un maiņas diezgan dīvainas. Nezinu, vismaz man tā liekas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-11 22:25, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Ja,Kniksta gols bija kaut kas vienreizējs. Riktīga haļava. Te viens man stāstija,ka ja spēlētājs met vārtu virzienā un iemet,tad tā nevar būt haļava,bet šoreiz tā tiešām bija haļava.
Man šķiet,ka šosezon vairs nesagaidīšu spēli kurā Kniksts netiek neraidīts. Un galvenais,ka noraidijumi galīgi ne pa tēmu.
Patiesībā man ir mazliet nesaprotams, kā komanda atspēlējoties no 0:2, spēj uzreiz atkal atdot iniciatīvu.
Nezinu kas Tev ko rakstijis, bet manuprāt mūsdienu hokejā kur bieži tiek aizsegts vārtsargs tā arī ir ka vairs rikošetu par haļavu nenosauksi. Pagājušajā gadā KHL finālā bieži spēles likteni izšķīra rikošeti, ja komanda spiež, cīnās vārtu priekšā, tad no 10 rikošetiem viens būs iekšā. Patīk mums tas vai nē, bet spēlē jau uz rezultātu un vienalga kā viņu panāk, nav jau daiļslidošana vai kāds cits subjektīvs sporta veids kur var dabūt punktus par izpildijumu, ja tā kādreiz būs, treneriem būs jāmaina taktiku .

  +1 [+] [-]

, 2010-02-11 22:28, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Uzbrukums šobrīd vairāk tiek tendēts uz otro maiņu ar Ediju priekšgalā. Ja Edijs savu lietderību godam attaisno, jo gandrīz katrā mačā iemet pa goliņam (vairāk gan pateicoties paša meistarībai un nevis maiņas partneru). Ja pamaniji,tad Edijs laukumā pavada daudz spēles laika. Tad pārējās maiņas mēģina darīt ko var.
Šodien pat īpaši necentos sekot līdz maiņām,bet zinu,ka pirmā maiņa visu spēli nospēlēja bez izmaiņām.
Nevar spēli vilkt tikai viens cilvēks. Tāpēc ir jādomā, kaut kas jāpamaina, ja redz, ka nesanāk.Neesmu jau nekāds speciālists, tāpēc neatļaujos nosodīt, bet saku, ko no malas redzu-ar Goluboviču spēle izskatījās labāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-11 22:38, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Protams, bet šoreiz šī situācija vienkārši bija jaredz, jo pēc Kniksta švakā metiena nekas neliecināja,ka ripa būs vārtos. Pieļauju,ka viņš bija ne mazāk pārsteigts kā līdzjutēji.
gadās, nu i labi , gan jau arī LM vārtos ir kādreiz kādas pekstiņ ripas ielidojušas Kāda tur tā situācija tabulā, laikam jau PO LM vairs netiek ?

  -1 [+] [-]

, 2010-02-11 22:43, pirms 14 gadiem
Izskatās, ka Lavrenovs labi iejuties komandā. No sastāva ārā nekrīt, spēj uzšaut labu tālo. Atceros, kā viņš aizvadīja pēdējās spēles 02/03 sez. - lieliski spēlēja. Golus un piespēles deva, aizsardzībā labs.
šie dati liekas pat bišķi nepareizi eurohockey.net: Andrejs Lavrenovs - player profile and career...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-12 00:38, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Pag,Tu te esi kļūdijies,jo Fiļimonova vietā pirmā maiņā ir M.Grāvītis.
nav gan kļudijies vis bij pareizi un lm nekad nav bijusi stipra puse aizsardziba un diezvaj kadreiz bus

     [+] [-]

, 2010-02-12 00:39, pirms 14 gadiem
brahmanis gravitis skvorcovs speleja :/

     [+] [-]

, 2010-02-12 15:22, pirms 14 gadiem
Nu kaa Beerzinja nav, nav kas komandu velk